متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فیبروم رحمی

سلام خانم دکتر عزیز من ۲۹ سالم قصد داشتم باردارشم برای اولین بار نمیدونستم کجا باید سوال مطرح میکردم ممنون میشم جواب بدین.رفتم سونو به این صورت بود:
رحم به ابعاد۸۰*۵۵ میلیمتر و اکوی هتروژن و میوماتوز دیده می شود یک توده هایپو اکو هتروژن در جدار لترال چپ رحم به ابعاد ۸۶*۷۴ میلیمتر دیده می شود(میوم اینترامورال ساب سروزال)ضخامت دو لایه آندومتر ۱۵/۵ میلیمتراست.خیلی نگرانم برای بارداری من خونریزی هام خیلی کم فقط در زمان نزدیکی کمی درد دارم و هر از گاهی شکمم ورم میکنه بیش تر زمان نزدیک پریودی.
سلام عزیزم.با توجه به سایز فیبروم شما که بالای 7سانتی متر است و در کنار رحم و نزدیک تخمدان قرار گرفته است باید فیبروم برداشته شود و سپس اقدام به بارداری نمایید.

پرولاکتین بالا

سلام من دو ساله ازدواج کردم ,یک سال جلوگیری طبیعی داشتم و سال بعدش جلوگیری نداشتم و حامله نشدم ,,,دقیقا سر دوسال حامله شدم و از بدبهتی هفته اولش ابله مرغون گرفتم,,به یک ماه نرسیده بود پریود شدم,,,نمیدونم واقعا حامله بودم یانه چون جواب ازمایش خونم ۳۰۰بود,,,بعدش رفتم دکتر زنان تا چکاپ کلی بشم تمام ازمایشارو برام نوشت,,,جوابش که اومد پرولاکتین خونم ۳۶بود درحالی که نرمالش تا۲۸بود,,,ویتامین د هم پایین بود,,,بعد دکتر خیلی منو ترسوند گفت نازایی,شوهرمم ارمایش اسپرم داد ضعیف بود بهش قرص فرتیل اید فر من ,,,داده بع منم قرص کابر گولین ,,,نمیدونم چیکار کنم,,,ایا جلوگیری کنم ,راهنماییم کتید ممنون
سلام عزیزم.تا 4ماه پس ازشروع مصرف داروهای همسرتان جلوگیری داشته باشید و سپس در صورتی که اسپرموگرام ایشان نرمال شد با مصرف داروی بروموکریپتین روزی 2عدد اقدام به بارداری نمایید.

سقط جنین

با سلام و عرض ادب.من 37 سال سن دارم دقیقا سال گذشته همین زمان یك سقط خود به خودی به دلیل بارداری پوچ داشتم.بارداری خود به خود و بدون استفاده از دارو و البته با خونریزی زیاددفع شد.بعد از آن هم همیشه پریودهام بصورت كاملا منظم و 28 روزه هست.آیا امكان داره از محصولات بارداری نا موفق قبل چیزی در لوله ها و یا رحم باقی مونده باشه؟! آخه الان 6 ماهه كه در اقدامم ولی حامله نشدم.
سلام عزیزم.اگر پریودهای شما منظم است به نظر نمیرسد بقایای حاملگی باقی مانده باشد ولی اینکه حامله نشده اید باید از نظر علل سقط مثل اختلالات هورمونی(مشکل تیرویید و پرولاکتین)اشکالات رحم عدم تخمک گذاری و مشکلات اسپرم کاملا بررسی شود.

ارزیابی تخمک گذاری

باسلام حضورخانم دکترعزیز
نتیجه سونوگرافی که دادم :ابعادرحم 98.51.48م م بزرگترازحدطبیعی.یک فولیکول16.16م م درتخمدان چپ ویک فولیکول 12.12درتخمدان راست.ضخامت آندومتر7.7م م واکوپترن آن هموزن است.
35سالم هست ودارای فرزند،وداروی خاصی مصرف نمیکنم.گاهی اوقات خونریزی قاعدگی شدیددارم.پریودمنظم دارم ومشکل خاص دیگه ای ندارم.آیابایددارومصرف کنم باتوجه به نتیجه سونوگرافی -چه دارویی وچه مقداریانیازبه عمل جراحی دارم.ممنون میشم اگه به سؤالاتم پاسخ بدید
سلام عزیزم.این فولیکول ها نشان دهنده فولیکول غالب تخمک گذار نیست.حدود 48 تا 72 ساعت بعد سونوگرافی شما باید از نظر رشد فولیکول 16 میلیمتری تکرار شود .در صورت عدم رشد فولیکول و نرسیدن به سایز 18 الی 20 میلی متر باید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری مثل کلومیفن استفاده نمایید.

عدم تخمک گذاری

سلام خانم دکتر. ممنونم از اینکه سری قبل جوابمو دادین.
3 ماهه اقدام به بارداری کردم اما نشدم.36 سالمه. روز سوم پریود آزمایش هورمون دادم .Fsh=5.71,در رنج follicular phase=3.5-12.5,
Midcycle peak=4.7-21.5,
Luteal phase=1.7-7.7,
Postmenopausal=25.8-134.8
Lh=3.24,
Follicular phase=1.6-13,
Ovulatory peak=12-68,
Lut.phase=0.7-12,
Post meno=14-75
و اینکه به من قرص کلومیفن(اوومید) 50 mg داده روزی دو عدد تا 5روزو equin1.25mgداده روزی یکی تا 7 روز .روز 12ام سونو دارم.پریودام منظمه و سونو و آزمایشاتم سالم بود. به نظرتون قرص کلومیفن را بخورم یا نه؟؟ . از عوارض چند قلوزایی آن میترسم. اگه قرص نخورم باردار میشم؟؟
..............................................................................................................................................
سلام عزیزم.حتما قرص کلومیفن را با توجه به سن و عدم باردار شدن پس از 3الی 6ماه سریع شروع کنید چون حاملگی پس از سن 35 سالگی به طور چشمگیری کاهش میابد.شانس چند قلویی وجود دارد ولی مختصر است بدون مصرف دارو با توجه به عدم تخمک گذاری حامله نخواهید شد

تست بارداری

سلام خانم دکتر،خسته نباشید. من حدود 9 ماهه برا بارداری اقدام میکنم،تنبلی تخمدان داشتم قرص مدروفرم و... خودم جواب نداد، تا قرص لتروزول دکتر تجویز کردن،با روزی سه عدد حدود 5 فولیکول داشتم که دکترم تعجب کرد که چرا با دو تا جواب نداده ولی با سه تا اینقدر فولیکول.ولی بازم باردار نشدم روز چهارم پریودی سونو دادم و مشخص شد فولیکولام ازاد نشدن و سایزشون42،24،38،38،25 شده،دکترم گفت احتمال ترکیدنشون هست.این ماه قرص لتروزول نخودم و قرص دوفاستون مصرف کردم،اقدامم داشتم ولی امروز که روز 15 پریودی هست لکه دیدم،به نظرتون دلیلش چیه؟؟ خطرناکه؟ تو را خدا راهنماییم کنید.
سلام عزیزم.با توجه به پریود شدن شما احتمال بارداری بسیار نادر است ولی در صورتی که پریود شما با سری قبل تفاوت داشته باشد حتما آزمایش بتا HCG از نظر حاملگی احتمالی انجام دهید

پلیپ آندومتر

سلام خانم دکتر. من 36 سالمه .دو ماهه اقدام به بارداری کردم اما باردار نشدم. قبلش تست پاپ اسمیر و آزمایش خون دادم مشکلی نبود .اما در سونوگرافی واژینال توده اکژنی به ابعاد8*2 m در اندومتر نزدیک تخمدان مشاهده شد که پلیپ یا هایپر پلازی تشخیص دادند.دکترم به من 6 ماه فرصت داد که اگه تو این مدت باردار نشدم باید جراحی کنم.پریودم همیشه منظمه و هرگز لکه بینی نداشتم و تو این دو ماه از کیت تخمکگذاری استفاده کردم و چند روز قبل و همون روز نزدیکی داشتم .ضمنا شوهرم تست اسپرماتوزوءید داد و مشکلی نداشت. به نظرتون من باردار میشم؟ خیلی استرس دارم. اگه جراحی کنم موجب نازایی نمیشه؟ خواهش میکنم جوابمو بدین.
سلام عزیزم.احتمالا شما دچار پلیپ آندومتر(رحم)هستید و معمولا تا زیر 2/5 سانت در صورتی که مشکل خاصی ندارید نیازی به برداشتن ندارد.

نازایی

سلام خسته نباشید.خانوم دکتر من و همسرم 2سال و نیم ازدواج کردیم و از اولم قصد بارداری داشتیم و جلوگیری نکردیم.اما اصلا بارداری صورت نگرفت.تا به دکتر مراجعه کردیم و همسرم ازمایش داد و سالم بود منم سونوگرافی رحم و تخمدان و عکس رنگی انجام دادم.ابعاد رحم و تخمدانم طبیعی بود و پزشک گفت فولیکول هاتم خوبه و لوله هامم باز بود.قرص لتروزول چند بار استفاده کردم اما بازم نشد.البته عفونت کمی هم داشتم که براش دارو مصرف کردم.عفونتم میتونه مانع بشه؟حالا به نظرتون ازمایش دیگه ای جز اینا باید انحام بدم یا iuiکنم؟؟؟؟من 23سالمه و همسرم 32سالشونه.ممنون میشم پاسخ بدید
سلام عزیزم.میتوانید IUI کنید و در صورت عدم پاسخ لاپاروسکوپی تشخیصی و سپس IVF انجام دهید.

ترشح شیر از سینه

سلام من از دی ماه سال94 اقدام به بارداری جهت فرزند دوم داشتم .پرولاکتین 18.82 بود و آزمایشات همه نرمال ولی تا کنون موفق به بارداری نشده ام .با توجه به اینکه در فروردین ماه امسال پریودی ام با چهار روز تاخیر شروع شد و فقط به مدت 3 روز با لخته های قهوه ای تیره ... به نظر شما من تست بارداری را انجام دهم . ضمنا از دو روز پیش با فشار دادن نوک سینه ها از آن کمی ترشح در حد یک قطره یا کمتر خارج میشود .به نظر شما پرولاکتین بالا دارم .
سلام عزیزم.اگر ترشح شیر از سینه دارید و قصد بارداری دارید با وجود پرولاکتین نرمال میتوانید از قرص های بروموکریپتین استفاده نموده و به تدریج آن را بالا برده و در صورتی که سرگیجه و افت فشار نداشتید از نصف قرص بعد از شام شروع کنید و بعد از 4روز 1/2 بعد از صبحانه به آن اضافه نمایید و بعد از 4روز دوز شب را به 1قرص کامل برسانید و 3روز بعد دوز پس از صبحانه نیز 1قرص کامل شود به طوری که 1قرص صبحو 1قرص شب برسد.اگر تهوع و استفراغ داشتید به جای خوردن قرص به همین روش از داخل واژن مصرف کنید و آنقدر قرص را ادامه دهید تا حاملگی صورت گیرد.

کیست آندومتریوز

با سلام و عرض خسته نباشیدخدمت خانم دکتر.
من خرداد 1394 به علت کیست اندومتریوز تخمدان چپ عمل جراحی باز شدم.بعد از عمل هم دکترم برام هیچ دارویی تجویز نکرد و برای بارداری اقدام کردم ولی باردار نشدم.
الان دوباره سونو دادم در تخمدان سمت راست یک کیست به ابعاد 46*45 به نفع اندومتریوز مشاهده شده.
به نظر شما اگه ivf بکنم بهتره یا اینکه دوباره جراحی انجام بدم؟
سلام عزیزم.با وجود کیست آندومتریوز بالای 3سانت شانس بارداری شما بسیار پایین است.اول باید این کیست جراحی شود و ترجیحا با لاپاروسکوپی و سپس اقدام به بارداری با IUI یا IVF شود

فیبروم رحمی

با عرض سلام و خسته نباشید
خانم دکتر مادرم 5 سال پیش متوجه فیبروم در رحم شد و اخرین سونگرافی اش به صورت زیر ئه
رحم به ابعاد 45*88میلی متر
میوم هیپو اکوی36میلی متری در دیواره لترال سمت راست
ضخامت اندومتر6میلی متر
می باشد
البته در ابان ماه سال 94 دو امپول
TRIPTORELIN AS ACETATE INJ 3.75 mg
دکتر تجویز کرد و استفاده کردن
و اخرین حرف دکتر مراجعه شش ماه به شش ماه و سونگرافی است
و گفته چون فیبروم در سمت راست روی رگ اصلی قرار دارد نمیتوان فیبروم را برداشت و تنها مداوای مشکل با برداشتن رحم حل می شود این حرف حقیقت دارد ایا؟مادرم چهل ساله است و خون ریزی بسیاری دارد و کم خونی هم دارد و چندین بار تزریق امپول ونوفر و خون تزریق شده است
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و پاسخ دهید
با تشکر
...............................................................................................................................................
سلام عزیزم.با توجه اینکه فیبروم برای مادر شما ایجاد خونریزی شدید و کم خونی وسیع ناشی از آن شده است باید حتما با جراحی یا فیبروم برداشته شود یا کلا در صورت عدم تمایل به بارداری رحم برداشته شود ولی کسی که فیبروم در داخل رحمش دارد ممکن است هسته های فیبرومی کوچکی نیز در داخل رحم وجود داشته باشد که بعدا بزرگ شده و نیاز به جراحی مجدد داشته باشد

حاملگی

سلام خانم دکتر عزیز،من 13 بهمن آی یو آی کردم در تاریخ 26 بهمن پریود شدم بعد 7روز تمام شد. تا چند روز هیچ خونریزی نداشتم باز دوباره چند روز لکه بینی داشتم باز دوباره پریود شدم به دکتر مراجعه کردم بهم سونو داد، سونوگرافی رحم و تخمدانها(ترانس ابدومینال) :
در بررسی اولترا سونو گرافیک رحم به ابعاد نرمال و دارای اکو میومتری طبیعی می باشد.
تصویر یک عدد کیست به قطر5 میلیمتر در قسمت میانی رحم مشهود است.که در صورت Gs بودن سن بارداری برابر با 5هفته و دو روز می باشد.
تخمدانها دارای اکو و ابعاد طبیعی می باشد.
اثری از ضایعه فضاگیر CYSTIC یا SOLID مشاهده نشد.
مایع آزاد داخل لگن مشاهده نشد. خانم دکتر اگر امکان داره جواب سونو بدهید. آیا امکانش هست بارداری صورت گرفته باشد. در ضمن من 43 ساله هستم مدت 12 ساله ازدواج کردم و مشکل ناباروری از همسرم است که تعداد S کم می باشد. باسپاس از شما دکتر عزیز
سلام عزیزم.به نظر نمیرسد که حاملگی باشد ولی باز برای اطمینان باید آزمایش beta HCG انجام دهید.

تسترون بالا

باسلام من26ساله ومتاهلم وقصد بچه دار شدن دارم اما متاسفانه تستسترون خونم بالاس به طوری که از بیست سالگی جوش میزدم الانم تقریبا دوساله که ریزش موی شدید دارم.هشت ماه اسپیرونولاکتون وسیپروترون خوردم که وقتی به دکترم گفتم میخوام بچه دار شم سیپروترون رو حذف کرد واسپیرونولاکتون رو100ارتقا داد هنوزم موقع پریودم چندتا جوش میزنم توی چونه ام وتا زمانی که سیپروترون میحوردم منظم بودم کلی الان تقریبا ده پونزده روز عقب می افته
.روز13سیکلم سونو انجام دادم که تخمدان راستم فولیکول 10mmو چپم 7mm داشت.سوالم از شما اینه که:
ایا با این مقداره فولیکول امکان بارداری هست یا باید حتما اوومید مصرف شه؟
2.ایا اسپیرونولاکتون قبل بارداری واسه جنین پسر مشکلات جنسیتی ایجاد نمی کنه؟
3.ایا کسانی که با مشکل تستسترون مواجه اند احتمال بارداری دارن؟اصلا درمان داره؟ ممنونم از سایت خوبتون.
سلام عزیزم.سایز فولیکول شما مناسب نیست باید داروهای تحریک کننده تخمک گذاری مصرف کنید تا فولیکول های شما به حدود 18 تا 20 میلی متر که مناسب برای حاملگی است برسد.اگر تسترون بالا دارید میتوانید برای کنترل آن
اسپیرونولاکتون مصرف نمایید و پس از بارداری با نظر پزشک غدد میزان آن را کاهش و یا قطع کنید.

کیست تخمدان

دختری25 ساله و مجرد هستم و پریودهای منظم دارم ولی درد پریود بسیار شدید دارم که مجبور به مصرف شیاف میشوم.به پزشک مراجعه کردم و سونوگرافی دادم.رحم نرمال بود ولی تخمدان چپم کیست 4 در 5 سانتی متری شکلاتی(آندومتریوما)گزارش کرده است گفتند باید جراحی شوم.جراحی باز بهتر است یا لاپاروسکوپی؟مشکلی برای حاملگی بعدی من به وجود نمیاورد؟
سلام عزیزم.کیست شما از نوع شکلاتی است که به آن آندومتریوما گفته میشود و ناشی از بیماری آندومتریوز است که با سیستم ایمنی در ارتباط است و با هر بار پریود خونریزی داخل کیست و اطراف رحم اتفاق میوفتد و کیست بزرگتر میشود و میتواند ایجاد چسبندگی در لگن و نازایی نماید.درمان آن فقط جراحی است و جراحی لاپاروسکوپی با توجه به اینکه به صورت میکروسکوپی از سوراخ 1سانت از ناف و 2سوراخ نیم سانتی انجام میشود چسبندگی ایجاد نمیکند و کیست به طور کامل برداشته میشود.نسبت به جراحی باز کاملا ارجح است و توصیه میشود.نیاز به بستری در بیمارستان هم نیست و چند ساعت پس از عمل میتوانید از بیمارستان مرخص شوید.

حاملگی خارج از رحم

با سلام خدمت خانم دکتر عزیزم
خانمی هستم 23 ساله، یک ساله ازدواج کردم و برای اولین بار اقدام به بارداری نمودم و در همان ماه اول باردار شدم. دارای تخمدان پلی کیستیک هستم با پریودهای نا منظم و روزی دو عدد متفورمین می خورم.
در بارداری در هفته پنجم درد شدید شکم گرفتم که با سونوگرافی دکتر تشخیص بارداری خارج از رحم دادند و با تزریق متوتروکسات 50 سقط کردم.
بعد از سقط اقدام به انداختن عکس رنگی کردم و عکس رنگیم نرمال بود که جوابش رو براتون میزارم. البته بعد از عکس تا چند روز درد خفیف داشتم و خونریزی.
من دو تا سوال داشتم:
اول اینکه با توجه به نرمال بودن عکس رنگی، علت بارداری خارج از رحمم چی بوده؟؟؟
و دوم اینکه از کی میتوانم دوباره اقدام به بارداری کنم احتمال وقوع خارج از رحم بازم هست یا نه؟؟؟
خلاصه عکس رنگی:
یک کانولا در محل سرویکال os قرار داده شد و ماده حاجب تزریق شد.
کانال سرویکال طول و دیامتر نرمال و بوردر smooth دارد.
کاویته رحم پوزیشن نرمال داشته و ماده حاجب آن را به طور کامل پر نموده است.
کاویته رحم دارای شکل نرمال کنتورهای صاف و قابلیت اتساع طبیعی بوده و هیچ فیلینگ دیفکتی در آن دیده نمی شود.
فالوپین تیوب ها دارای دیامتر نرمال بوده و یک unobstructed filling را نشان می دهد.
نمای مخاطی بخش امپولر طبیعی به نظر ی میرسد.
نرمال بای لترال spillage ماده حاجب به داخل پریتونئال کاویته دیده می شود.
انتشار ماده حاجب بعد از تخلیه یکنواخت است.
نتیجه: هیستروسالپنگوگرافی نرمال
...............................................................................................................................................
سلام عزیزم.علت بارداری خارج از رحم متعدد بوده از ناهنجاری های رحم و لوله ها تا عفونت های لگن و لوله ها تا مصرف داروهای خاص و علل نامشخص میتواند باشد.باید حداقل 3ماه از بارداری قبلی شما گذشته باشد تا اقدام به بارداری نمایید.حتما باید آزمایش اسپرم همسر داده شود در خیلی از موارد اسپرموگرام مشکل دارد در بارداری بعدی بهتر است از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید و در روز خاصی تخمک گذاری اقدام به بارداری نمایید.

نازایی

با سلام من زنی 34 ساله هستم که دارای یک فرزند دوساله می باشن سوالم از شما اینه که من قصد بارداری دارم و از آنجایی که ذارای پریود نامنظم هستم قرص ضدبارداری یاسمین استفاده میکنم که با این قرص پریودم منظم و سی روزه شده میخواستم بدونم در هفته چند بار آمیزش داشته باشم که باردار شوم ضمنا من فرزند اولم را با همین قرص به صورت ناخواسته باردار شدم یعنی بی آنکه بدانم تخمک گزاری چه روزی بوده اون شب قرص نخوردم ولی بعدش مصرف کردم که بعد زمان مصرف پریود نشدم که بعد از یک ماه نشان داد باردارم خواهشمندم در این باره کمکم کنید تا دوباره باردار شوم
سلام عزیزم.با توجه به اینکه پریودهای شما نامنظم است حتما باید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید و اینکه یکبار با مصرف قرص یاسمین باردار شده اید نشانه شکست قرص یاسمین در جلوگیری از بارداری شما بوده و احتمال آن بسیار ضعیف است و در موارد نادری صورت میگیرد

سقط

سلام خدمت خانم دکتر عزیز من 35سال دارم وقصد بارداری دارم 3ماه پیش سقط داشتم ودراین 3ماه لکه ودرد داشتم سنو گرفتم به شرح زیررحم درپوشش طبیعی مشاهده گردید رحم با ابعاد100+52بزرگتراز طبیعی واکوی میومتری مختصر غیر یکنواخت دارد سه ساختمان ظریف کیستک دردیوارهرحم مطرح کنند ادنومیوماتوز مشاهده شد ضخامت اندومتر 7mmتخمدانها به حجم 5/5ccدارای حجم واکوی طبعی هستند فو لیکول ها به قطر 24mmدرتخمدان راست و به قطر 14mmدرتخمدان چپ دراندنکس ها ضایعه فضاگیر دیده نشد مایع درحفره لگن دیده نشد لطفا راهنمای یم کنید با تشکر
سلام عزیزم.باید اسپرموگرام همسر انجام دهید عکس از رحم و لوله ها بگیرید.آزمایشات هورمونی کامل انحام شود و مجددا در صورت نرمال بودن اقدام به بارداری با داروهای تحریک کننده تخمک گذاری نمایید و با توجه به سنتان بهتر است تلقیح اسپرم یا IUI نمایید

عدم پریود

من 27 سالمه و دوسال و نیمه ازدواج کردم تابحال پریود نشدم و جواب سونوگرافی موارد زیر رو نشون داده: رحم کوچکتر از حد طبیعی ابعاد 22*13*41 میلیمتر و ضخامت آندومتر آتروفیک دارد اکوی پارانشیم میومتر و شکل رحم طبیعی است تخمدان چپ ابعاد و اکو نرمال دارد تخمدان چپ 16*32 میلیمتر است در محل تخمدان راست یک کیست ساده به قطر 28 میلیمتر مشاهده شد مایع آزاد لگن دیده نشد آیا احتمال باردار شدن من وجود داره؟
................................................................................................................................................
سلام عزیزم.شما باید آزمایشات هورمونی از نظر کارکرد تخمدان ها هیپوفیز-هیپوتالاموس و تیرویید انجام دهید به خصوص اگر تا به حال پریود نشده اید با توجه به سایز کوچک رحم احتمال بد کار کردن هیپوفیز و هیپوتالاموس و عدم رشد رحم با فاکتورهای ژنتیکی نیز مطرح است.باید داروهای استروژن و پروژسترون برای رشد آندومتر استفاده نمایید

کیست تخمدان

سلام خانوم دکتر.خداقوت . بنده 20ساله هستم و1ساله که ازدواج کردم.الان قصد حاملگی دارم. اما از6سال پیش یه کیست به ابعاد77در 58میلی متر در لبه ی تخمدان چپ نه داخل تخمدان،داشتم.یکبار آن را لاپراسکوپی کردم اما دوباره اوت کرد. الحمدلله پریدی ام منظم است و قصد حاملگی دارم .تو آزمایش خونم هم میزان ویتامین دی 3 و anti mulerian پایین بود.به نظر شما این کیست مانع حاملگی بنده میشه؟آیا این که پریدی ام منظمه و کیستم داخل تخمدان نیست کمکم میکنه به حامله شدنم؟بهترین زمان نزدیکی چند روز بعد از پاکیه ؟
سلام عزیزم.اگر کیست شما از نوع کیست ساده باشد مشکلی نیست و با سونوگرافی باید پیگیری شود و معمولا بعد از 2ماه از بین میرود.میزان ویتامین D3 خود را قبل از حاملگی باید نرمال کنید.میزان آنتی مورلین نشان میدهد شانس حاملگی شما کم است.اگر کیست شما از نوع آندومتریوز باشد شانس حاملگی کاهش میابد و باید با لاپاروسکوپ آن را برطرف نمایید.پریود منظم علامت خوبی است و در صورت نبود مشکل خاص دیگری شانس حاملگی حدود 14 روز مانده به پریود بعدی است یعنی حدودا در سیکل 28 روزه روز 14 ام پریود.

عدم تخمک گذاری

سلام و خسته نباشید.
من خانمی 31ساله هستم. دختری 4ساله دارم و دو ساله قصد بارداری مجدد دارم. اما هنوز موفق نشدم. پریودام کاملا نامرتب هستند و بین 3 تا 5 روز عقب می افتن. از 21 روز تا 28 روز متغیر هست.
دکتر زنانم توصیه کردن که از روز 10 پریود یک روز در میان تا روز 20 نزدیکی داشته باشم و بعدش 3ساعت از جا بلند نشم که تنها نتیجه اش در طی 6ماه فقط اضافه وزن من بوده و بارداری اتفاق نیفتاده.
ماه گذشته روزهای نزدیک پریودم نزدیکی داشتم که منجر به خونریزی شد.خونریزی شباهت زیادی به پریود داشت و من مبنا رو بر این گذاشتم.اما پریودی اتفاق نیفتاد.این بار از 30 روز هم گذشت و به خاطر دردهای تخمدان راست وتهوع از بی بی چک استفاده کردم که مثبت شد.روز بعد آزمایش بتا انجام دادم که 25 شد.اما روز بعدش پریود شدم و بعدش بی بی چک ها هم منفی شد.
امروز روز آخر پریودم هست.می خواستم بدونم آیا بارداری وجود داشته و سقط صورت گرفته؟یا فقط یک خونریزی ساده بوده؟برای باردار شدن چه کنم؟
با تشکر فراوان
سلام عزیزم.بارداری شما احتمالا در مراحل اولیه سقط شده یکی از علل سقط زودرس که با تاخیر پریود اشتباه میشود بالا بودن پرولاکتین خون میباشد با توجه به نامنظم بودن پریود شما حتما تخمک گذاری فقط گاه گاهی صورت میگیرد بنابراین حتما آزمایشات هورمونی انجام دهید و از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید

خروج شیر از سینه

سلام خانوم دکتر من 21سالمه متاهل هستم از پستانم شیر خارج میشد کی طی ازمایشی که دادم تیروئیدم نرمال بود وپرولاکتینم 87دکتر بهم 8 عددقرص داستینکس داددوماه استفاده کردم وپرولاکتینم 12 شد دکترم گف دیگ استفاده نکن به مدت سه ماه بود که همه چیز خوب بود حتی پریودی هامم 28 روزه شده بود اما به تازگی متوجه شدم دوباره از پستانم شیر خارج میشه به نظر شما دوباره قرصمو استفاده کنم؟ایا درمان قطعی هم داره یاباید همش کنترل کنم.در ضمن قصد بارداری هم دارم لطفا جواب بدین هرچه زودتر ممنون میشم ازتون
سلام عزیزم.اگر قصد بارداری دارید به جای قرص های دوستینکس از قرص بروموکریپنین استفاده نمایید و به تدرج از دوز کم(1/2 روزانه به صبح و شب یک عدد افزایش دهید و در صورتی که دچار تهوع و استفراغ شدید به جای خوردن قرص آن را از داخل ولژن استفاده نمایید و تا زمان حامله شدن روزی 2عدد را ادامه دهید و به محض + شدن آزمایش ادرار قرص را قطع کنید

فیبروم رحمی

با سلام و خسته نباشید 41 ساله هستم سال گذشته دو فیبرم بزرگ قدامی وخلفی داشتم که عمل کردم قصد باداری دارم سنوانجام دادم:
ابعاد رحم 60*112میلیمتر.رحم بزرگتر از حد طبیعی.ضخامت اندومتر6 میلیمتر.حداقل چهار میوم اینترامورال با سایز 25-20 میلیمتر.سایز تخمدانها 20-19 و سایز فولیکولها 3-4 میلیمتر.
به نظر شما اول میوم و بردارم یا دارو مصرف کنم برای تخمدانها . لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم عزیزم
سلام.فیبروم با این سایز نیازی به جراحی ندارد فقط در صورتی که خونریزی پریود بسیار شدید ندارید هر 3 الی 6ماه یکبار سونوگرافی از نظر بررسی سایز فیبروم ها انجام دهید.فیبروم های با این سایز مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکند.

پریودنامنظم

سلام خانم دکتر,دخترى هستم 23 ساله که پنج ساله ازدواج کردم,از قبل از ازدواجم هم دچار نامنظمى پریود بودم البته به صورت اینکه مثلا هر دوما یک بار پریود میشدم,البته قبل ازدواج لاغر تر بودم و بعد ازدواج حدود پانزده کیلو چاق شدم,خلاصه اینکه وضعیت پریودیم بد و بدتر شد و من به چند دکتر مراجعه کردم هر کدوم قرصهاى مختلفى بهم میدادن تا زمانى که قرص استفاده میکردم هر ماه پریود میشدم مثلا هر بار یک سال تحت درمان بودم و قرصارو مرتب استفاده میکردم اما بعد اینکه قرصا یا طول درمان تمام میشد دوباره همون آش و همون کاسه,سرى اخر که یک سال تحت درمان بودم تا سرى اخر دکترم گفت درمانت تمام شده و خوب شدى ولى دقیقا از همون موقع به مدت شش یا هفت ماه پریود نشدم تا ماه قبل که پریود شدم حدودا هشت نه روز طول کشید با خونریزى زیاد اما دوباره این ماه از اون تاریخ گذشته اما خبرى از پریودى نشد,البته از سه یا چهار ماه اخیر من دیگه جلوگیرى طبیعى هم نکردم ولى باردار هم نشدم,دیگه نمیدونم باید چیکار کنم و قصد دارم در چند ماهه اینده حامله هم بشم اما با این وضعیت نمیدونم باید چیکار کنم,لطفا کمکم کنید با تشکر
سلام عزیزم.شما باید حتما آزمایشات کامل هورمونی انجام دهید و وزن خود را پایین بیاورید.برای حامله شدن حتما باید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده کنید.

تحریک تخمک گذاری

سلام خانم دکتر من شکل پلی کیستیک دارم
هورمون پرولاکتینم بالا بود که با دارو پایین امد
وروز ۳ قاعدگی کلومفین به همراه متفورمین و روزهای ۶-۷-۸ امپول hmgزدم سونوی روز۱۱ضخامت اندومترم۶.۵ بود فولیکول ۱۹.۵ بزرگترینش بود
دکترم گفتن از همون روز تاروز۱۵ قاعدگی روزی امیلی استرادیول و روزی یک عدد پنتوکسی فیلین بخورم بعد سونو بدم
سونوی روز۱۵ صخامت اندومتر۱۰.۵ بود و فلوکولهای۲۷-۲۵-۲۳-۲۲-۲۴-۱۹ در دو تخمدان داشتم
همون شب دکترم گفت امپول hcg. بزنم برای ازاد شدن تخمک
بعد گفتن استرادیول و پنتوکسی ادامه بدم
ایا مشکلی در باروری ایجاد نمیکنه ادامه قرص
ودر ضمن بهم گفتن احتمال چند قلوزایی هم هست
لطفا سریع جواب بدین
سلام عزیزم.مشکلی ندارد.با توجه به تعداد فولیکول های شما احتمال چند قلویی بسیار زیاد است

تخمک گذاری

سلام خانم دکتر من برای بارداری پیش دکتررفتم ایشون به من قرص اوومید.کابرلین،قرص استرومارین دادن وگفتن روز13عادتت بروسونووجوابش روبیارمن ببینم لازمه که آمپولات(chorionic gonadotrophin)روروز14 عادتت بزنی یانه.من امروزرفتم ایشون نبودن حالا من نمیدونم چیکارکنم ؟؟جواب سونوم هم اینه تخمدان راست درابعادطبیعی است.
ابعادبزرگترین فولیکول درتخمدان راست16در16 میلی متراست.
ابعادتخمدان چپ افزایش یافته.
درتخمدان چپ چندفولیکول درابعاد19در19 .20در20 .23در23 .24در24 میلی مترمشاهده میشود.
مایع آزاددرکلدوساک مشاهده نمیشود.ممنون میشم همین امشب جوابم روبدین که چیکارکنم.
سلام عزیزم.با توجه به سایز فولیکول ها حتما امشب آمپول HCG دوعدد همزمان تزریق شود که باعث آزاد شدن فولیکول ها و تخمک گذاری بشود.

آمنوره اولیه

سلام خانم دکتر دختری ۲۰ساله هستم هرگزپریودنشدم ۲ساله پیش به دکترغدددرتهران مراجعه کردم چون درازمایش سونوگرافی رحمم کوچک بودوتمام ازمایشاتو انجام دادم وهیچ مشکلی ازلحاظ هورمونی واینا نداشتم وچون همانژیوم کبدی داشتم داروی هورمونی برام ننوشتن وگفتن بایدمنتظر بمونم تارحمم بزرگ بشه وپریودشم والان دوسال گذشته هیچ اتفاقی نیفتاده خیلی نگرانم ودرشهری زندگی میکنم که هیچ دسترسی به دکترندارم ابته من قلبم هم سوراخ داشت که باانژیوگرافی برطرف شد تک کلیه ای هستم یعنی اگه هیچ وقت پریودنشم نمیتونم ازدواج کنم وبچه داربشم خواهش میکنم جوابموبدید باتشکر
سلام عزیزم.اگر آزمایشات کبدی و کلیوی شما نرمال است میتوانید از داروهای هورمونی با دوز کم برای بزرگ شدن رحم و پریود شدن استفاده نمایید.باید آزمایشات کامل حتی از نظر کروموزومی و بررسی کارکرد تخمدان انجام شود.با درصد زیادی میتوانید از تخمک تهدایی برای حامله شدن استفاده نمایید.

کیست آندومتریوز

سلام خانم دکتر خسته نباشید من تو سن 23 سالگی متوجه شدم که یک کیست در تخمدان سمت چپم دارم دکتر برام دانازول تجویز کردن که کیست کوچک شد ولی از بین نرفت تا الان که 27 سالمه سعی کردم با مصرف قرص ضد بارداری (یاسمین) اما نه به طور مدام و پشت سر هم علائمشو کنترل کنم به خاطر اینکه دانشجوی دکترا هستم تا سه سال دیگه هم نمیتونم بچه دار شم با اینکه متاهلم. سوال من از شما اینه که آیا با وجود اینکه من قرص خوردم تا سه سال آینده بعدش میتونم بچه دار شم؟
سلام عزیزم.شما احتمالا آندومتریوز دارید که تحت درمان با دانازول قرار گرفته اید این بیماری باعث نازایی و چسبندگی لوله ها و تخمدان ها در لگن میشود و قرص های جلوگیری به عنوان متوقف کننده بیماری مصرف میشود.بنابراین قرص جلوگیری باعث ایجاد نازایی نشده و فقط برای سرکوب بیماری شما مصرف میشود.ولی با توجه به آندومتریوز حتما زودتر اقدام به بارداری کنید.

پریودنامنظم

با سلام و وقت بخیر
ببخشید خانم دکتر من 26 سالمه، یک و سال نیمه ازدواج کردم و از 14 سالگی پریود میشم. پریودم معمولا 7 روزه بوده.تا یک سال پیش پریودم تقریبا هر 30 روز یک بار تکرار می شد البته با یکی دو روز این ور اونور. ولی در طی یک سال پیش این دوره به حدود 34 تا 35 روز تغییر کرد. دو ماه هم هست که این دوره به 40 روز رسیده. مدت هر پریودم هم به 8 روز رسیده که البته روزای آخر خون ناچیزی میاد و عمدتا در حد لکه بینی هست.
کلا از همون اول در طی پریود تقریبا دردی ندارم. 6 ماه اول ازدواجم قرص ال دی می خوردم ولی الان یک سال هست که نمی خورم. ریزش موهام هم تقریبا زیاده. آزمایش تیروئید و کم خونی هم دادم مشکلی نداشتم.
حالا سوالم اینه که آیا این بی نظمی در پریودم خطر ناکه؟ آیا برای بارداری مشکلی ایجاد می کنه یا نه؟ حالا من باید چکار کنم؟
از اینکه برامون وقت می ذارید خیلی ممنونم.
سلام عزیزم.مشکل شما بدکار کردن تخمدان ها میباشد باید علل دیگر هورمونی غیر از تیرویید بررسی شود و در ضمن سونوگرافی انجام شود.ممکن است.شما برای حامله شدن نیاز به مصرف داروهای تحریک کننده تخمک گذاری دارید.

کیست آندومتریوز

سلام ممنون ااز راهناییهاتون
ببخشید 32 سالمه و نزدیک 2 ساله ازدواج کردم بعد از ازدواج متوجه شدم کیست 7 سانتی در تخمدان چپ دارم که بعد از ازمایشش گفتند کیست خونیه و باید جراحی کنی
البته حدود 8 سال پیش هم کیست 7 سانتی در تخمدان چپ داشتم و لاپروسکوپی کردم
یکی از متخصیصین گفتند چون قبلا جراحی کردید دیگه جراحی نکن و اول باردار شو بعدالبته تو این دو سال اصلا جلوگیری نکردیم و باردار هم نشدم
8 سال پیش همراه با کیست چسبندگی هم داشتم ولی نمیدونم عمل باز بهتره یالاپراسکوپی که بعدش بتونم باردار بشم
جواب عکس رنگی رحم این جور بود
بعد از دتزریق ماده کانال سرویکال از ماده پر شده
کاویته رحم نسبتا بزرگ و جادار و کورونها کشیده و جسم رحم در قسمت وسطی و مایل به راست است
ناحیه ایسم سیلندریک و تا اندازه ای خمیده و رژید است
تصاویر روشن در ناحیه سرویکواسمیک ناشی از air bubble مشهود است
هر دو لوله از ماده پر شده و ناحیه ایسمیک لوله ها باریک و قسمت دیستال لوله ها دیلاته و پیچیده است
در کلیشه کنترل و در سری کلیشه هو لوله چپ باز و پرمابلیته لوله راست کمتر از حد نرمال است
در postdrainage 4film ماده حاجب لعوکاللیزه در کاویته رحم و پیچیدگی ل له ها و کانال سررویککال خمیده باقیمانده و تخلیه و پخش دارو باهه موقع انجام نگرفته است
سلام عزیزم.با وجود کیست 7 سانتی متری آندومتریوما و چسبندگی شدید مطرح شده در عکس رنگی رحم شانس بارداری شما بسیار پایین است بنابراین باید حتما تحت جراحی(ترجیحا لاپاروسکوپی)قرار گیرید و کیست آندومتروز برداشته و چسبندگی برطرف گردد و بلافاصله تحت درمان تحریک کننده تخمک گذاری قرار گیرید

فیبروم رحمی

سلام خانم دکتر عزیز... خانمی 32 ساله هستم. در بررسی اولتراسونوگرافیک یک توده بزرگ لوبوله به ابعاد ( 125*106*122) قسمت اعظم حفره لگن را اشغال کرده که در مرکز ان رحم به ابعاد 90*50*70 مشاهده می شود. میوم های متعدد ساب سروزال و اگزوفیتیک به قطر 15_50mm در اطراف رحم می باشد. یک توده به قط 33mm در خلف بادی فوندوس رحم موحب فشار روی اندومتر گردیده. لطفا راهنمایی کنید. یک ماهه ازدواج کردم و بارداری نداشتم.
سلام عزیزم.رحم شما حاوی میوم های متعدد بیرون عضله رحم(سابسروز) و داخل عضله رحم(اینترونورال) میباشد با توجه به اثر فشاری روی آندومتر و بزرگ بودن توده ها و افزایش سایز کلی رحم به 120 میلی متر نیاز به جراح دارید که میتوان با لاپاروسکوپی(ترجیحا)یا لاپاروتومی خارج شود

 
  • تعداد صفحات :6
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
 

درباره وبلاگ

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات