تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی - مطالب ابر متخصص نازایی
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

نازایی مردان

با سلام و عرض ادب
بنده 35 ساله هستم و دارای یک فرزند پسر 10 ساله، در حدود 5 سال هست که اقدام به بارداری کرده ایم ولی تاکنون ناموفق بوده ایم. یکسری آزمایشات هم انجام داده ایم و شوهرم کمی ضعیف می باشد. ( یکسری داروهای تزریقی برای ایشان تجویز شد ولی موثر نبود ) آیا برای بارداری حتما باید آی وی اف انجام شود؟ البته من عکس رنگی انجام نداده ام، آیا اگر عکس رنگی انجام شود امکان بارداری وجود خواهد داشت؟
سلام عزیزم.اگر مشکلات اسپرم شوهر دارید میتوانید از آی یو آی یا تلقیح اسپرم استفاده نمایید که اسپرمهای سالم و با حرکت زیاد را جدا کرده و زمانی که تخمک شما آماده و بزرگ شده داخل رحم شما تزریق میشود که شانس بارداری افزایش یابد و در صورت عدم موفقیت پس از 3دوره IVF پیشنهاد میشود

نازایی


خانمی 34 ساله هستم.6 ساله ازدواج کردم.8 ماهه اقدام به بارداری.همسرم 41 ساله. بدون فرزند..دو دوره کلوموفین استفاده کردم..دوره هام 25-26 روزه هستن...دوره قبل شبی 2 عدد کلوموفین خوردم .. روز 11 پری دو فولیکول 15 و چندین فولیکول ریز داشتم..این ماه با تاخیر 4 روزه دوباره پریود شدم.. ازمایش اسپرم همسرم هم 38 میلیون بود..Rubella antibody خودم هم 39.. یک ساله اسید فولیک و دو ماهه یدو فولیک مصرف میکنم...با این اوصاف با توجه به سن من و همسرم شما چه پیشنهادی دارید ایا باید منتظر اقدام طبیعی باشیم با اقدام خاصی لازمواست..در ضمن این 6 سال جلوگیری طبیعی و گاهی کاندوم بود.....ممون از صبر و حوصله تان
سلام عزیزم.با توجه به سن شما و اینکه 6ماه از اقدام به بارداری گذشته و حامله نشده اید حتما باید بررسی کامل نازایی سریعا انجام شود که شامل آزمایشات خون عکس از رحم و لوله ها و اسپرموگرام همسر میباشد و در صورت عدم تخمک گذاری از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید

آندومتریوز

سلام خانم دکتر. خسته نباشید. خانمی 33 ساله و متاهل هستم. دارای یک فرزند دختر. من از پنج سال پیش درگیر دو کیست اندرومتریوز در هر دو تخمدان شدم که بعد از چند دور درمان دارویی و اقدام به بارداری چون برطرف نشد، مجبور به عمل لاپاراسکوپی شدم که بعد از عمل دکتر گفت به دلیل چسبندگی بالا مجبور شده لوله سمت راست رو خارج کنه ولی لوله سمت چپ باز شده. بعد از عمل هم تا شش ماه قرص یاسمین مصرف کردم. خواستم بدونم با توجه به اینکه کیست روی ذخیره تخمدان هام تاثیر گذاشته بود و آزمایش ای ام اچ که انجام داده بودم قبل عمل 0.6 بود، اقدامی برای بارداری طبیعی میشه کرد یا امیدی نیست؟ در ضمن الان با تجویز پزشک قرص دیدژسترون مصرف میکنم. همین قرص رو ادامه بدم احتمال برگشت کیست وجود نداره؟ خواهش میکنم جواب من رو هم بدید. من توی کانال منتظر جواب. شما هستم. ممنون
سلام عزیزم.بهترین زمان حاملگی بعد از لاپاروسکوپی تا 9 ماه اول است و باید سریعا داروهای تحریک کننده تخمک گذاری دریافت نمایید و از روش های کمک بارداری مثل آی یو آی و آی وی اف استفاده نمایید (با توجه به AMH پایین و آندومتریوز شدید شما )

نازایی

سلام خدمت خانم دکتر و دیگران
من ساکن خارج از ایران هستم و 38 سالمه و تصمیم به بارداری گرفته ایم اما تست های تخمکگذاری در مدت چند دوره اصلا مثبت نشده آزمایش هورمونی من نشون میده که همه چی بهم ریخته است ویتامین د بشدت پایینی داشتم که شروع به قرص خوردن کردم ویتامین د 3 50000.
پریودهلم تا حدی منظم شده
اگر امکان داره نتایج آزمایش رو بفرستم تا مرور کنید و راهنمایی لطفا
سلام عزیزم.شما باید آزمایش تیرویید و پرولاکتین و آنتی مولرین هورمون انجام دهید و در صورتی که این آزمایشات نرمال بود از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نموده تا شانس بارداری افزایش یابد.

نازایی

سلام خانم دکتر وقت به خیر من 33 سال دارم و سه ساله که ازدواج کردم از اول پریود نامنظم داشتم یعنی همیشه لک داشتم هیچ وقت خوب نبودم.دروان متاهلی فقط زمانی که قرص مصرف میکردم خوب بودم.از جمله مدروکسی پرژسترون دیان و ال دی پارسال با لترزول و اچ سی جی باردارشدم و متاسفانه هفته هفتم سقط شد یه بار دگه اقدم کردم با لتروزول که نتیجه نداد این و بگم که سه ماه هم متفورمین استفاده کردم الان به کلی ناامیدم و حس دوادکتر ندارم ناگهانی سایتتونو دیدم دکترم گفته بود پی سی او داری و چاره ای نیست جز لکه بینی همیشگی ... من چیکار کنم؟؟؟
سلام عزیزم.در مورد pco شما باید حتما آزمایشات کامل هورمونی به خصوص از نظر پرولاکتین و هورمون های جنسی مردانه و تیرویید انجام دهید و در صورت وجود مشکل در این هورمون ها به طور اختصاصی درمان شوید.معمولا 3-6ماه از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده میشود.در ضمن آزمایش اسپرموگرام همسر نیز باید داده شود چون اختلالات در تعداد و حرکت اسپرم نیز میتواند باعث سقط شود.

داروهای تحریک کننده تخمک گذاری

سلام خانم دکتر.ممنونم از جوابهای خوبتون.من دارم اقدام می کنم برای بارداری .ایا خوردن اسپیرونولاکتون الان خطرناک هست؟با توجه به تنبلی تخمدانی که دارم جوشهای وحشتناکی نزدیک پریودیم میزنم که اعتماد به نفسمو صفر کرده...نمی دونم چیکار کنم؟با توجه به اینکه تحت نظر هستم ودارم لتروزول میخورم شبی دوتا.تا روز 14 ام سونو بدم و اقدام کنم.خانوم دکتر نمی دونم واسه این جوش ها چیکار کنم ...؟موهای زائد رو که بیخیال شدم ...ایا خوردن رازیانه و بومادران تاثیر داره؟!شما بمن بگید چیکار کنم...؟
سلام عزیزم.اسپیرینولاکتون باید قطع شود.بهتر است از داروهای موضعی برای درمان جوش استفاده نمایید.رازیانه چون حاوی استروژن گیاهی است میتواند باعث تداخل در داروهای تحریک کننده تخمک گذاری شود.در طی سیکل درمانی تخمک گذاری از داروی دیگری استفاده نکنید.

نازایی

سلام خانم دکتر و سپاس از اینکه وقت میگذارید.من 43 ساله هستم و قصد بارداری دارم.یک فرزند دارم و بارداری قبلی به شکل طبیعی بود. الان تمام آزمایشهای خون مثل تیروئید و تستهای هورمونی پرولاکتین و ... وضعیت رحم و تخمدانها همه نرمال هستند.دو ماهه جلوگیری نداشتم ولی باردار نشدم.به من یک دوره لتروزول از روز پنجم شبی دوتا داده اندو قراره روز دوازده برای سونو برم.مدت یک ساله که در من علایم ترشح غلیظ تخمک گذاری روز دهم اتفاق میفته در صورتی که سالهای گذشته همیشه روز سیزدهم چهاردهم این علامت را داشتم.می خواستم بپرسم اگه روز دوازده برای سونو برم دیر نیست؟ و این که با مصرف لتروزول احتمال باردار شدن برای من در این سن هست؟
سلام عزیزم.حدود 5-6روز پس از اتمام قرص لتروزول بهترین زمان برای انجام سونوگرافی و ارزیابی سایز فولیکول ها و تخمک گذاری است و میتوانید 23 روز پس از شروع پریود نیز آزمایش پروژسترون از نظر اندازه گیری سطح هورمون انجام دهید و در صورتی که تخمک گذاری وجود داشت 3-6 ماه داروی موثر مصرف شود.

عدم تخمک گذاری

سلام خانم دکتر. ممنونم از اینکه سری قبل جوابمو دادین.
3 ماهه اقدام به بارداری کردم اما نشدم.36 سالمه. روز سوم پریود آزمایش هورمون دادم .Fsh=5.71,در رنج follicular phase=3.5-12.5,
Midcycle peak=4.7-21.5,
Luteal phase=1.7-7.7,
Postmenopausal=25.8-134.8
Lh=3.24,
Follicular phase=1.6-13,
Ovulatory peak=12-68,
Lut.phase=0.7-12,
Post meno=14-75
و اینکه به من قرص کلومیفن(اوومید) 50 mg داده روزی دو عدد تا 5روزو equin1.25mgداده روزی یکی تا 7 روز .روز 12ام سونو دارم.پریودام منظمه و سونو و آزمایشاتم سالم بود. به نظرتون قرص کلومیفن را بخورم یا نه؟؟ . از عوارض چند قلوزایی آن میترسم. اگه قرص نخورم باردار میشم؟؟
..............................................................................................................................................
سلام عزیزم.حتما قرص کلومیفن را با توجه به سن و عدم باردار شدن پس از 3الی 6ماه سریع شروع کنید چون حاملگی پس از سن 35 سالگی به طور چشمگیری کاهش میابد.شانس چند قلویی وجود دارد ولی مختصر است بدون مصرف دارو با توجه به عدم تخمک گذاری حامله نخواهید شد

نازایی

سلام و عرض ادب. من 28 سالمه چندماه قبل بخاطر کیست آندومتریوز در تخمدان چپ لاپاروسکوپی کردم. قصد بارداری دارم و بعد از سه ماه اقدام هنوز باردار نشدم. خیلی نگرانم که کیستم مجدد عود کنه و بخاطر اینکه بچه ندارم نمیخوام قرص ال دی مدام مصرف کنم. سیکل ماهانم اکثرا منظم و 28 روزه هست گاهی با یکی دو روز تاخیر. این ماه در روز دوازده سیکل سونو دادم که در تخمدان راست فولیکول 16 وجود داشت و ضخامت آندومت 6 بود. آیا این وضعیت نرمال است؟ برای اطمینان از نرمال بودن وضعیت خودم و همسرم بفرمایید چه آزمایشاتی باید انجام دهیم؟ من شهرستانم و متاسفانه امکان مراجعه حضوری ندارم. میترسم لوله های رحمم بسته باشه یا همسرم مشکل اسپرم داشته باشه ه باردار نشدم
سلام عزیزم.شما باید بلافاصله بعد از لاپاروسکوپی داروهای تحریک کننده تخمک گذاری دریافت میکردید چون شانس بارداری تا 6ماه بعد از لاپاروسکوپی بسیار بالاست در ضمن باید عکس از رحم و لوله ها بگیرید و همسرتان نیز آزمایش اسپرموگرام انجام دهد

نازایی

سلام خسته نباشید.خانوم دکتر من و همسرم 2سال و نیم ازدواج کردیم و از اولم قصد بارداری داشتیم و جلوگیری نکردیم.اما اصلا بارداری صورت نگرفت.تا به دکتر مراجعه کردیم و همسرم ازمایش داد و سالم بود منم سونوگرافی رحم و تخمدان و عکس رنگی انجام دادم.ابعاد رحم و تخمدانم طبیعی بود و پزشک گفت فولیکول هاتم خوبه و لوله هامم باز بود.قرص لتروزول چند بار استفاده کردم اما بازم نشد.البته عفونت کمی هم داشتم که براش دارو مصرف کردم.عفونتم میتونه مانع بشه؟حالا به نظرتون ازمایش دیگه ای جز اینا باید انحام بدم یا iuiکنم؟؟؟؟من 23سالمه و همسرم 32سالشونه.ممنون میشم پاسخ بدید
سلام عزیزم.میتوانید IUI کنید و در صورت عدم پاسخ لاپاروسکوپی تشخیصی و سپس IVF انجام دهید.

نازایی

سلام خانوم دکتر
من 27سالمه دو ساله ازدواج کردم ومدت ده ماه برای بارداری اقدام کردم ونتیخه
ننگرفتم تمامی ازمایشات وسونو ها رو انجام دادم من از نظر تخمک گذاری
مشکلی ندارم ولی همسرم سرعت اسپرمش پایین اما الان
سه ماه دکترم به من قرص متوفرومین داده و یک ماه لتراکس رو اضافه
کرده بنظرتون نتیخه می بینم؟چرا به من این قرصا رو داده؟
سلام عزیزم.شما بهتر است پس از مصرف دارو جهت بهبود حرکت اسپرم های همسرتان به مدت 4ماه از روش IUI یا تلقیح اسپرم استفاده نمایید که در این روش داروهایی جهت تحریک تخمک گذاری داده شده و اسپرم های با حرکت مناسب از نمونه اسپرم همسرتان جدا میشود و پس از تخمک گذاری داخل رحم شما تزریق میشود تا شانس حاملگی افزایش یابد

نازایی

باسلام وخسته نباشید خانم دکتر گل من خانم 36ساله ام ازاول بلوغ فقط در اوایل لکه دیدم دکتر رفتم قرص داد امپول داد بدنم درد میکرد ولی اصلا عادت نمیشدم بعدرفتم لاپارسکوپی کف رحم وتخمدانها خیلی کوچک هس علاج نداری دیگه هیچ جا نرفتم بعداز ده سال ایناازدواج کردم با اصرار شوهرم رفتم اددکتر عکس رنگی گرفت نتیجه اش تخمدان ورحم نرمال لوله ها به طور ضعیف حاجب شدو حود رحم ناصاف حدود سه روز خونریزی بعد 7روز لکه داشتم دکتر گف دیگه حامله میشی ولی نشدم بعد رفتم دکتر هیسترو دادم گف چسبندگی داری باز کرد قرص استرومارین داد15روز10روز پروزسترون بعد قطع فقط لکه دیدم 8ماه مصرف کردم بعد دکتر گف اندومترنازک شده فولیکول داری بای رحم اجارهای بگیری . حالا یهدکتر دیگهرفتم استرادیول 10میلی امپول داده سینه هام خیلی سنگین شده ملی بازم خبری نیس قرص دوفاستون داد زوزی دوتا میخورم در ضمن رزرو تخمدان 6 اف اس اچ خوب واسترادیولم دادم گفتن خوبه حالا به نظرشما من چه خاکی به سرم بریزم بچه میخوام شوهرم اسپرمش خیلی ضعیف هس کمکم کنید به خاطر خدا
سلام عزیزم.شما باید به مراکز نازایی مراجعه نموده و از IVF جهت بارداری استفاده نمایید

نازایی

با سلام و تشکر از شما خانم دکتر عزیز که وقت میزارید برای خدمت به مردم.مانا و تندرست باشید.چندتا سوال دارم؟1،آیاکم کاری تیرویید مرز باشه مثلا 5باید باشه اون 5/12است آیاباعثث ناباروری میشه؟آیا کم کاری تیرویید مرد در ناباروری تا ثیر داره؟آیااگر هیپوفیز دارای میکرو آدنوم باشه ولی پرولاکتین و بقیه هورمونها با آزمایشی که دادم هیچ مشکلی نبودهوآیا وجود خودش باعث ناباروری میشه؟آیا وجود توده فیبرو آدنوما در سینه بااین میکرو آدنوما هیپوفیز مربوط میشه؟ممنون میشم برای اقدام سریعتر جوابمو بدید.بازم ممنون
سلام عزیزم.بلهتیرویید در مردان نیز باعث ناباروری است میکروآدنوم هیپوفیز معمولا با پرولاکتین بالا همراه است ولی گاهی در آزمایش خون نشان داده نمیشود و باید درمان شود.وجود فیبروآدنوما در سینه با آدنوم هیپوفیز ارتباطی ندارد.

نازایی

با سلام
من 27 سالمه و مجردم و ساکن شهرستان هستم از همان ابتدا برای پریود شدن قرص های استروژن و پروژسترون مصرف می کردم. پزشک متخصصی که اینجا پیششون میرم تشخیص آمنوره هیپوتالامیک داده اند
راستش خیلی برای بارداری بعد ازدواج نگرانم نمی دونم چقدر شانس بارداری دارم
دکترم می گن که باید از تخمک کس دیگری برای بارداری استفاده بشه با روش ivf.
به نظر شما اصلا امکان این وجود نداره که از تخمک خودم استفاده بشه برای بارداری؟
و این که چند درصد احتمال این وجود داره که اصلا حامله نشم؟
تو رو خدا جوابمو بدین خیلی ناراحتم
ممنون
سلام عزیزم.باید آزمایشات شما دقیقا بررسی شود ولی در صورت وجود تشخیص آمنوره هیپوتالامیک باید از تخمک اهدایی یا جنین اهدایی استفاده نمایید.

نازایی

با سلام
من 29 سال دارم. حدود چهار سال است که ازدواج کرده ام. یک ماه پیش آزمایش چکاپ دادم. متاسفانه fsh 11.3 , amh 0.7 بود. بنا به توصیه پزشکم، با توجه به دو تخمکی که داشتم از روز 12 پریود به مدت یک هفته یک شب در میان اقدام به بارداری کردم. اما متاسفانه ظاهرا موفقیت آمیز نبوده. آیا با توجه به کم شدن ذخیره تخمدانم مشکلی در باروری دارم؟ سونو رحمم مشکلی نداشت و آزمایش شوهرم هم مشکلی نداشت. خیلی می ترسم که باردار نشوم.
سلام عزیزم.اگر 1سال از اقدام به بارداری شما گذشت و حامله نشدید لازم است آزمایشات تکمیلی انجام شود.اگر آزمایشات اسپرم همسرتان نرمال است و تخمک گذاری شما نیز مشکلی ندارد(پریود منظم دردناک)قدم بعدی آزمایش عکس از رحم و لوله ها و سپس لاپاروسکوپی تشخیصی میباشد.آزمایش AMH متاسفانه در ایران خیلی دقیق نیست

 
  • تعداد صفحات :3
  • 1  
  • 2  
  • 3  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان