متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; کرایو و کوتر ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فیبروم

با عرض سلام خدمت شما خانم دکترگرامی - وبا تشکر از زحمات شما – می خواستم بپرسم آیا مصرف قرصهای جلوگیری باعث بد تر شدن وضعیت فیبروم ها در رحم نمی شوند ؟ من 43 ساله ام . دو فیبروم حدود 2ونیم سانت در رحم دارم والان خونریزی دارم . به علت کم خونی فراوانی که از قبل داشتم تحمل این خونریزی ندارم .قلبم اذیت می کنه . به نظر شما می توانم یاسمین یا هر قرص هورمونی دیگر مصرف کنم . ممنونم از پاسخ دهی شما . لطفا کمکم کنید.
.........................................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.در صورت وجود فیبروم بهتر است از قرص های جلوگیری استفاده نشود
اگر فقط زمان پریود دچار خون ریزی هستید میتوانید از کپسول ترانسید موقع پریود استفاده نمایید.

فیبروم رحمی

با سلام .
همسر من یک فیبروم68-65میلی متر در ناحیه سگمان دیستال رحم دارد.بامراجعه به پزشک گفته اند سریعا باید عمل شود ولی هزینه جراحی پزشکان خیلی بالا بود وچون بنده بعلت بیماری از کار افتاده ام نتوانستم هزینه عمل را تامین کنم .می خواستم بپرسم آیا فیبروم سرطانی هم میشود.وآیا شما همسر مرا عمل میکنید؟البته من بیمه دارم.با تشکر فراوان
...................................................................................................................................................................
سلام.احتمال سرطانی شدن بسیار کم است ولی فیبروم هایی که ناگهانی بزرگ شوند یا نزدیک تخمدان قرار گرفته باشد یا فشار به آستر داخلی رحم بیاورد باید حتما عمل شود.میتوانید به بیمارستانهای دولتی و آموزشی مراجعه کنید

فیبروم و بارداری

با سلام و خسته نباشید
من 26 سالمه 8 ماهه ازدواج كردم. 4 ماهه برای بارداری اقدام كردم اما نتیجه ای نگرفتم. از طرفی سونوگرافی كه كردم متنش به این محتوی بود: قسمت اعظم حجم رحم را یك ندول انترمورال در جدار طرفی راست رحم تشكیل داده كه ابعاد كنونی آن 57*64*68 میلیمتر است. دكترم گفته اگه تا 4 ماهه دیگه هم باردار نشدی باید جراحی كنی و تا 6 ماه بعدشم نباید باردار بشی. از طرفی من میخوام زودتر باردار شم. تا به حال از هیچ قرصی هم استفاده نكردم. به جز فولیك اسد یك میلی گرم. لطفا كمكم كنید. خیلی متشكرم
.................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.فیبروم های بزرگ در بارداری میتواند باعث نازایی سقط و زایمان زودرس شود.بنابراین اگر حاملگی صورت نگرفت بهتر است 2ماه آمپول مهارکننده کارکرد تخمدان(کاهش رشد فیبروم)مصرف و سپس جراحی انجام شود

فیبروم

سلام خانم دکتر خسته نباشید من یک فیبروم به اندازه ۴۳ میلیمتر در ناحیه خوندوس رحم دارم و خونریزی ندارم ۴۲ سال دارم و عادت ماهیانه ام قطع شده است نیاز به جراحی دارد?و در ماموگرافی هم در پستان چپ نواری در نیمه خارجی فوقانی دیده شده است خطر دارد؟
................................................................................................................
سلام.خیر با سونوگرافی 6ماهه کنترل شود.اگر ماماگرافی پیش بینی مسائل بدخیم نکرده و سونوگرافی نیز نرمال است مشکلی ندارد

فیبروم

سلام تشکر
من25 ساله هستم 7ماهه باردارم فیبروم 6سانتی تو رحمم هست که دکترم گفته باید سزارین بشم
احتمال خونریزی موقع زایمان چقدر است؟
میشه موقع سزارین فیبروم رو بردارن؟
میتونم بچه ام رو تا ماه نه نگه دارم آخه میگن فیبروم باعث میشه بچه تو شکم بمیره
............................................................................................................................................................
محتمل است.توصیه میشود آن زمان برداشته نشود.احتمالش کم است

فیبروم

سلام خانوم دکتر خسته نباشید.من 22ساله هستم و رحم من بزرگتر از حد طبیعی هست(52/86/95)m.m است.و به علت مییو ماتو بودن رحم هست و رحم دو شاخ هست و رحم گلو بوله هست و یک فیبروئید به سایز 19/27 m.m و دیگری 20/40 m.m در دیواره قدامی مشاهده می شود.و یک فیبروم به قطر 13m.m در دیواره قدامی میو متر دیده می شود و اندو متر به زخمات 3m.m هست و احتمال چسبندگی پری آمپولر دو طرف میباشد و رادیو لوژی HSC انجام دادم .حالا باید چی کار کنم با تشکر.
............................................................................................................................................................
سلام.صرف وجود میوم دلیل بر نازایی نیست.باید تمام علل نازایی بررسی و رد شود بعد اگر لازم شد از نظر فیبروم مداخله شود

بیماری فیبروم

سلام خانوم دکتر خسته نباشید.من 22ساله هستم و رحم من بزرگتر از حد طبیعی هست(52/86/95)m.m است.و به علت مییو ماتو بودن رحم هست و رحم دو شاخ هست و رحم گلو بوله هست و یک فیبروئید به سایز 19/27 m.m و دیگری 20/40 m.m در دیواره قدامی مشاهده می شود.و یک فیبروم به قطر 13m.m در دیواره قدامی میو متر دیده می شود و اندو متر به زخمات 3m.m هست و احتمال چسبندگی پری آمپولر دو طرف میباشد و رادیو لوژی HSC انجام دادم و از شما میخوام بهم بگین بااین مشکلات اگه حل بشه بچه دار میشم یا نه؟با تشکر
..............................................................................................................................................
سلام.احتمال قرارگیری غیر طبیعی جنین;مثل قرار گرفتن عرضی جنین بیشتر میشود

فیبروم

خانم دکتر عزیز من 26ساله و مجرد هستم و دوسال است که فیبروم دارم که امسال به 6سانت افزایش پیدا کردند. به 4دکتر مراجعه کردم. پارسال تحت نظر دکتری بودم که گفت چیز خاصی نیست و نزدیک به 6 ماه قرص های سیپروترون کامپاند مصرف کردم و دوباره به خونریزی مبتلا شدم و در آخرین سونو حدود 1ماه پیش گفتند که فیبروم شما 6سانتی هستند و نیاز به جراحی دارند. در حال حاضر قرص LD مصرف می کنم در صورتی که وبلاگ شما خواندم قرص جلوگیری باعث افزایش سایز آن می شود. پس درمان من به جز جراحی چیست؟ من ازدواج نکرده ام و نمیخواهم جراحی شوم چون شنیده ام که مضراتی دارد. لطفاً با علم خود منو یاری کنید.
..............................................................................................................................................
نباید از قرص های پیشگیری حاوی استروژن استفاده کنید.تنها درمان دارویی که 50% موثر است استفاده از امپول Decapeplyle است که به طور موقت چند ماه قبل از عمل تجویز میشود
این درمان فقط درمان انتظاری است که در صورت بزرگتر شدن سایز فیبروم یا علائم خونریزی مداخله جراحی لازم است

فیبروم رحمی وزایمان طبیعی

با سلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر من خانمی 31 ساله ودرماه 7بارداری هستم ماه 5 سونوگرافی یک فیبروم در میومتر قدامی وبه قطر 6سانتی متر برای من تشخیص داد پزشک ومامایی که من بهشون مراجعه کردم معتقدن زایمان طبیعی برای من بهتره چون در حین سزارین ممکنه فیبروم دچار خونریزی بشه ازطرفی فعلا معلوم نیست که من شرایط زایمان طبیعی رودارم یا نه درضمن من 5سال پیش جراحی لیزیک چشم داشتم با این شرایط به نظرشما بهترین روش برای من چیه؟خانم دکتر خیلی ممنون میشم سریعتر جواب بدین وجسارته میشه پاسخ رو به ایمیل من ارسال کنین؟خیلی از شما ممنونم.

......................................................................................................

با سلام
وجود میوم در مواردی مانع پیشرفت طبیعی زایمان میشود و هدایت مطلوب جنین به کانال زایمانی را  ممانعت مینماید.احتمال خونریزی میوم ضمن سزارین بسیار نادر است با توجه به جراحی لیزیک و وجود میوم رحمی سزارین توصیه میشود

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
.......................................................................................................
آدرس مطب:
تهران-سعادت آباد - كوی فراز - بلوار برق- پلاك 2-طبقه 3واحد 7(جنب فست فود بارو و نمایشگاه اتوموبیل اتوباس)
تلفن منشی:09124338660

مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان