متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

پلیپ آندومتر

سلام خانم دکتر. من 36 سالمه .دو ماهه اقدام به بارداری کردم اما باردار نشدم. قبلش تست پاپ اسمیر و آزمایش خون دادم مشکلی نبود .اما در سونوگرافی واژینال توده اکژنی به ابعاد8*2 m در اندومتر نزدیک تخمدان مشاهده شد که پلیپ یا هایپر پلازی تشخیص دادند.دکترم به من 6 ماه فرصت داد که اگه تو این مدت باردار نشدم باید جراحی کنم.پریودم همیشه منظمه و هرگز لکه بینی نداشتم و تو این دو ماه از کیت تخمکگذاری استفاده کردم و چند روز قبل و همون روز نزدیکی داشتم .ضمنا شوهرم تست اسپرماتوزوءید داد و مشکلی نداشت. به نظرتون من باردار میشم؟ خیلی استرس دارم. اگه جراحی کنم موجب نازایی نمیشه؟ خواهش میکنم جوابمو بدین.
سلام عزیزم.احتمالا شما دچار پلیپ آندومتر(رحم)هستید و معمولا تا زیر 2/5 سانت در صورتی که مشکل خاصی ندارید نیازی به برداشتن ندارد.

فیبروم رحمی

با سلام و خسته نباشید 41 ساله هستم سال گذشته دو فیبرم بزرگ قدامی وخلفی داشتم که عمل کردم قصد باداری دارم سنوانجام دادم:
ابعاد رحم 60*112میلیمتر.رحم بزرگتر از حد طبیعی.ضخامت اندومتر6 میلیمتر.حداقل چهار میوم اینترامورال با سایز 25-20 میلیمتر.سایز تخمدانها 20-19 و سایز فولیکولها 3-4 میلیمتر.
به نظر شما اول میوم و بردارم یا دارو مصرف کنم برای تخمدانها . لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم عزیزم
سلام.فیبروم با این سایز نیازی به جراحی ندارد فقط در صورتی که خونریزی پریود بسیار شدید ندارید هر 3 الی 6ماه یکبار سونوگرافی از نظر بررسی سایز فیبروم ها انجام دهید.فیبروم های با این سایز مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکند.

لاپاروسکوپی


با سلام خدمت خانم دکتر عزیز
اینجانب 35 ساله و مجردم. در یک سال آینده قصد ازدواج دارم. سال88 سونوگرافی و ام آر آی فیبرومی به اندازه 7 سانتی متر را نشان دادند علائم خاصی نداشتم و لذا گفتند فقط باید تحت نظر باشم. اکنون بر اساس سونوگرافی و ام آر آی جدید، اندازه فیبروم در ناحیه فونداس حدود 10 در 6 سانت (ساب سروزال اتصال با پایه) نشان داده شده است. هنوز هم علائمی بصورت درد یا خونریزی غیرطبیعی ندارم فقط در برخی فصول قاعدگی من 7 روز و در برخی فصول 3 تا 4 روز جلو می افتد و سه روز هم لکه بینی قبل از قاعدگی دارم که البته این لکه بینی را سالها داشته ام. ضمنا در برعضی روزها و نه همیشه دردی مانند اسپاسم بعد از ورزش در عضلات شکم خود احساس می کنم. آزمایشهای CA125 و HE4 نیز منفی بوده اند. نزد دکترهای متعدد رفته ایم برخی توصیه به عمل و برخی هم بدلیل عدم درد و خونریزی توصیه به عدم انجام آن می کنند. همچنین عمل را برخی بصورت باز و برخی بصورت لاپاراسکوپی توصیه کرده اند. واقعا گیج شده ام..و حقیقتا می ترسم حین عمل رحم من دستکاری یا برداشته شود!!! همچنین از عود فیبروم و عوارض بعد از عمل هم میترسم.
اکنون با توجه به وضعیت تجرد من، نوع فیبروم و اینکه علامت خاصی جز برجستگی شکم ندارم:
1-آیا انجام عمل را لازم میدانید؟
2-اگر عمل لازم است با توجه به شرایط من و نیز ریسک یا عوارض احتمالی هرکدام از دونوع عمل باز یا لاپاراسکوپی کدام نوع را پیشنهاد می کنید؟
3- من در شیراز زندگی می کنم آیا میتوانم به مطب شما مراجعه و تحت نظر شما باشم؟
با تشکر فراوان
سلام عزیزم.اگر فیبروم شما بزرگتر از 6سانتی متر باشد و یا افزایش ناگهانی سایز فیبروم ایجاد شود و یا خونریزی شدید پریود و یا خونریزی بین پریودها به وجود آید اندیکاسیون  جراحی دارد و باید برداشته شود.در مورد شما به دو دلیل(بزرگی بیش از 6سانت و افزایش سایز زیاد فیبروم)نیاز به جراحی وجود دارد.خوشبختانه فیبروم شما از نوع پایه دار بوده و به راحتی بدون آسیب به رحم برداشته میشود.جراحی لاپاروسکوپی بسیار کم عارضه تر بوده و چون شانس چسبندگی نسبت به جراحی باز بسیار کمتر است 100% توصیه میشود.با توجه به نوع فیبروم شما میتوان از وسیله خاص که مثل طناب دار پیچ خورده است و متصل به کوتر است میتوان دور پایه فیبروم انداخت و به راحتی محل اتصال فیبروم به رحم را قطع و انسداد عروقی(هموستاز)برقرار کرد و سپس فیبروم به راحتی خورد شده و خارج میشود و با این روش آسیبی  به رحم وارد نمیشود.عوارض جراحی احتمال آسیب به رحم-مثانه و روده ها و ایجاد چسبندگی است که با عمل لاپاروسکوپی با روش ذکر شده بالا و دادن آمادگی روده قبل از عمل این مسائل تقریبا حذف میشود. در مورد سوم نیز با منشی هماهنگ کنید

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان