متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

حاملگی بعد از سقط

سلام خانم دکتر.من یک ماه پیش در هفته 6، سقط خود به خودی داشتم.بعد از یک ماه سونوگرافی برای بررسی بقایای جنین به صورت واژینال دادم.در جواب سونو علاوه بر اندازه های طبیعی رحم و تخمدان ها، دو مورد برام سوال ایجاد کرد.
1-آندومتر با ضخامت دو لایه 9mm، نمای فاز ترشحی را داراست.
2- بقایای جسم زرد به قطر 14 میلیمتر در تخمدان راست رویت گردید.

با توجه به اینکه من سقط داشتم و احتمال دادند ممکنه خارج رحمی باشه، منظور از این دو مورد در جواب سونوگرافی چه بود؟
آیا جسم زرد می تواند نشانگر نزدیک شدن به پریود باشد؟چون قبل از این سونوگرافی دکتر به من سیپروترون کامپاند دادند برای اینکه دوباره پریود بشم ولی من نخوردم.
سلام عزیزم.سونوگرافی شما خوب است و مطرح کننده تخمک گذاری در این سیکل میباشد.معمولا حدود 10 تا 14 روز بعد باید پریود شوید.شانس بارداری برای شما وجود دارد ولی با توجه به سقط قبلی تا 3ماه جلوگیری داشته باشید و اقدام به بارداری نکنید.

پرولاکتین بالا

سلام من دو ساله ازدواج کردم ,یک سال جلوگیری طبیعی داشتم و سال بعدش جلوگیری نداشتم و حامله نشدم ,,,دقیقا سر دوسال حامله شدم و از بدبهتی هفته اولش ابله مرغون گرفتم,,به یک ماه نرسیده بود پریود شدم,,,نمیدونم واقعا حامله بودم یانه چون جواب ازمایش خونم ۳۰۰بود,,,بعدش رفتم دکتر زنان تا چکاپ کلی بشم تمام ازمایشارو برام نوشت,,,جوابش که اومد پرولاکتین خونم ۳۶بود درحالی که نرمالش تا۲۸بود,,,ویتامین د هم پایین بود,,,بعد دکتر خیلی منو ترسوند گفت نازایی,شوهرمم ارمایش اسپرم داد ضعیف بود بهش قرص فرتیل اید فر من ,,,داده بع منم قرص کابر گولین ,,,نمیدونم چیکار کنم,,,ایا جلوگیری کنم ,راهنماییم کتید ممنون
سلام عزیزم.تا 4ماه پس ازشروع مصرف داروهای همسرتان جلوگیری داشته باشید و سپس در صورتی که اسپرموگرام ایشان نرمال شد با مصرف داروی بروموکریپتین روزی 2عدد اقدام به بارداری نمایید.

سقط جنین

با سلام و عرض ادب.من 37 سال سن دارم دقیقا سال گذشته همین زمان یك سقط خود به خودی به دلیل بارداری پوچ داشتم.بارداری خود به خود و بدون استفاده از دارو و البته با خونریزی زیاددفع شد.بعد از آن هم همیشه پریودهام بصورت كاملا منظم و 28 روزه هست.آیا امكان داره از محصولات بارداری نا موفق قبل چیزی در لوله ها و یا رحم باقی مونده باشه؟! آخه الان 6 ماهه كه در اقدامم ولی حامله نشدم.
سلام عزیزم.اگر پریودهای شما منظم است به نظر نمیرسد بقایای حاملگی باقی مانده باشد ولی اینکه حامله نشده اید باید از نظر علل سقط مثل اختلالات هورمونی(مشکل تیرویید و پرولاکتین)اشکالات رحم عدم تخمک گذاری و مشکلات اسپرم کاملا بررسی شود.

سقط

با سلام و خسته نباشید.من 30 سالمه سال قبل سقط داشتم که کورتاژ شدم .الان هم باردارم هفته ششم هستم ولی سونو هیچی نشون نداد. ازمایش بتا دادم 340.6 بود .هیچ کدوم از علایم بارداری خارج از رحم رو ندارم.فقط امروز درد سینه هام کمتر شده و دیگه درد قبلی رو ندارم.احتمال بارداری خارج از رحم در من چقدره؟و با احتمال این مشکل آیا برای درمان دارویی دیر شده؟
سلام عزیزم.احتمال سقط برای شما مطرح است با توجه به عدد پایین beta hcg به فاصله 48 ساعت در یک آزمایشگاه آزمایش خون از نظر بتا آچ سی جی انجام دهید اگر حدودا 60% افزایش نیافته بود حاملگی خارج از رحم و یا سقط برای شما مطرح میشود و اگر علائم خاصی مثل درد و خونریزی ندارید 2هفته بعد مجدد آزمایش تکرار شود.احتمال سقط خود به خودی بدون درمان دارویی بیشتر مطرح است

بارداری تهدید به سقط

با سلام. 35 سالمه. یه دختر 5 ساله دارم. 2 سال اقدام برای بارداری دوم داشتم نتیجه نداد. یه بار آی یو آی شدم نتیجه نداد. ماه بعد طبیعی باردار شدم. دوره هام اصولا 27 روزه است. روز 29 بتا تیر 395 بود و روز 32 شد 1150. سونو واژینال 4هفته و 5 روز ساک حاملگی به قطر 7میل دیده شد. دو روز بعد سونو لکه بینی کم قهوه ای داشتم بیشتر خونابه بود. دکتر شیاف تجویز کرد.شبی یکی مقعدی. چهار روزه استفاده میکنم خیلی کمتر شده اما قطع نشده و بیشتر قرمز هست. دل درد نداشتم اما گاهی کمر درد دارم. از علایم بارداری مث ویار هم ندارم. فقط بی اشتها هستم. میخواستم ببینم چقدر احتمال حاملگی پوچ هست؟چقدر امیوار باشم قلب تشکیل بشه؟ برا 5 روز دیگه باید برم سونو ولی خیلی استرس دارم.ممکنه لک بینی به خاطر عفونت باشه؟ چون قبل بارداریم کمی عفونت داشتم. استراحت که میکنم خیلی بهتر میشم. الان حتا دستمال هم خونی نمیشه فقط موقع شستشو یکی دوتا رگه خونی کوچک مبینم.تو رو خدا جوابم و بدین دارم از استرس میمیرم
سلام عزیزم. 10 روز الی 2هفته بعد از سونوی اول برای سونوگرافی مجدد مراجعه نمایید با توجه به افزایش تیتر beta hsg حاملگی خارج از رحم مطرح نیست و در صورتی که اشکال کروموزومی مطرح نباشد قطب جنینی و قلب جنین با سونوگرافی واژینال دیده میشود

فیبروم رحمی

سلام خانم دکتر عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید،من ۲۹ سالمه قصد بارداری داشتم برای اولین بار، رفتم سونو به این صورت بود:رحم به ابعاد۸۰*۵۵ میلیمتر و اکوی هتروژن و میوماتوز مشاهده میشود و یک توده هایپواکو هتروژن در جدار لترال چپ رحم به ابعاد ۸۶*۷۴ میلیمتر دیده می شود(میوم اینترامورال ساب سروزال) ضخامت دو لایه آندومتر ۱۵/۵ میلیمتر است.من خیلی نگرانم آیا در بارداری و نگه داری بچه در بارداری تاثئری می گذارد؟
سلام عزیزم.با توجه به سایز فیبروم که بالای 6-7 سانت است باید جراحی شوید تا میوم خارج شود وجود میوم همراه با بارداری میتواند باعث سقط-زایمان زودرس و حوادث خاصی مثل چرخش میوم و یا دژنرسانس میوم و ایجاد درد شدید در طی بارداری شود.

سقط

سلام خانم دکتر عزیز. من ۳۲ سالمه و ۲ ساله که ازدواج کردم تقریبا ۴ هفته پیش متوجه شدم ۲ هفته است باردارم و از ۴ عدد قرص میزوپروستول بصورت واژینال استفاده کردم که به دلیل درد بسیار زیاد از دوزهای بعدی استفاده نکردم. خونریزی بسیار زیاد همراه با لخته های خون داشتم به مدت ۲ هفته . بعد از ۲ هفته دوباره از ۲ دوز ۲تایی قرص میزوپروستل زیر زبونی استفاده کردم ولی هیچ دردی نداشتم و ۱۰ روزه خونریزیم کم شد و دیگه لخته ندارن.ولی خونریزیم ادامه داره.
امروز سونوگرافی کردم و آندومتر ۱۰ میلیمتری با اکوی هتروژن و حاوی مناطق لوسنت دیده شده.
بنظرتون نیازی هست بازم از قرص یا آمپول استفاده کنم.
سلام عزیزم.با توجه به سایز آندومتر نیازی به مصرف دارونیست و اگر مختصر بقایای حاملگی باقی مانده باشد با پریود بعدی دفع خواهد شد

بقایای حاملگی

سلام خانم دکتر عزیز یم دنیا ممنون به خاطر جواب هاتون از طریق اینترنت و تلگرام. خیلی دعاتون میکنم.
هفته پیش ازتون یه سوال کردم که جوابم رو لطف کردین و دادین. سوالم این بود که یه سقط داشتم و توی سونو معلوم شد بقایا دارم در انداره 14*17 میلی متر و دکترم گفته بود یا دارو بخورم و یا اگه بازم دفع نشد باید کورتاژ بشم که شما فرمودین با توجه به اندازه کم نسج باقیمانده نیازی به مصرف دارو نیست و با پریود بعدی دفع میشه.دیروز یه تکه لخته بلند که انگار یه چیزای سفید هم داشت از من دفع شد. انگار یه لخته تیره و کهنه بود. امکان داره این لخته همون نسج باقیمانده باشه که الان دفع شده؟ در ضمن من هنوز لکه بینی دارم
ممنون از صبوریتون
سلام عزیزم.بله با درصد زیادی نسج باقی مانده حاملگی دفع شده است

تشخیص بارداری

سلام خانم دکتر من از بیماراتونم ۸ ماه قبل سقط توی ۵ هفتگی داشتم که گفتید مشکل کروموزومی داشته بر طبق آزمایش همسرم.الان دو ماهه اقدام به بارداری کردم مجدد پریودام منظمه و همسرم دارو مصرف کرد و گفتید مشکل اسپرمش حل شده .ماه اول که اقدام کردم یه روز زودتر پریود شدم ولی این ماه سه روزه عقب انداختم بیبیچک مدیکور استفاده کردم منفیه علائم خاصی هم ندارم فقط چند شب قبل از زمان پریود که نزدیکی داشتم بعدش ببخشید که خودمو پاک کردم یکی دو قطره خون دیدم دوسه روز به پریودم نمیدونم باردارم یانه اگه میشه راهنماییم کنید
سلام عزیزم.حتما باید آزمایش خون بتا HCG انجام دهید که اگر بالای 10 بود حاملگی اثبات میشود.

خونریزی بعد از سقط

سلام خانم دکتر خسته نباشید
من 35 سال دارم. در هفته 9 بارداری یک سقط عمدی داشتم با سیتوتیک و آمپول فشار داخل سرم. بعد از شش ساعت جنین دفع شد و بعد از یک هفته خونریزی کم و کمتر شد.بعد از یک هفته من یک سونوگرافی انجام دادم که ضخامت اندومتر ضخیم و هتروژن اعلام شده حدود 14-17 میلی متر.
دکترم گفته باید دارو مصرف کنم و حتی شاید این ضخامت مربوط به دیواره رحم بعد از سقط طبیعی باشه. به نظرتون من چیکار کنم؟ کمکم کنید.
سلام عزیزم.با توجه به اینکه سایز نسج باقی مانده مختصر است نیازی به مصرف دارو ندارد و با پریود بعدی دفع خواهد شد

حاملگی ابتدایی

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر,بنده29ساله هستم ویه دختر5ساله ویه پسر15ماهه دارم اخرین پریودمن 4اسفندبودوتااخراسفند نزدیکی باجلوگیری طبیعی داشتیموبعدازان چون زمان پریودمن نزدیک بودجلوگیری نکردیم واینکه تا28فروردین من پریودنشدم چون بچه شیرمیدم فک میکردم طبیعیه که بی بی چک تست کردم نتیجه مثبت شدوبعدشوهر4قرص اوردوهرنیم ساعت یکی درواژن گذاشتم چهارمین قرصو زیرزبان گذاشتم وبعدازحل شدن خوردم که بعداز8ساعت لخته ای گوشت ماننداز واژن امدوتاعصرفردا من پریودشدم ودیگرلکه بینی ازاون زمان تاالان که 12اردیبهشت است من گاهی وقتا لکه میبینم وپریود نمیشم ایاطبیعیه درضمن خانم دکترحالت تهوع هم دارم شاید ازسرماخوردگی باشد ممنون اززحمات شما
سلام عزیزم.احتمالا حاملگی شما ادامه دارد چون قرص های مذکور را خیلی زود مصرف کرده اید.حتما باید بتا HCG و سونوگرافی انجام دهید.

حاملگی خارج از رحم

با سلام خدمت خانم دکتر عزیزم
خانمی هستم 23 ساله، یک ساله ازدواج کردم و برای اولین بار اقدام به بارداری نمودم و در همان ماه اول باردار شدم. دارای تخمدان پلی کیستیک هستم با پریودهای نا منظم و روزی دو عدد متفورمین می خورم.
در بارداری در هفته پنجم درد شدید شکم گرفتم که با سونوگرافی دکتر تشخیص بارداری خارج از رحم دادند و با تزریق متوتروکسات 50 سقط کردم.
بعد از سقط اقدام به انداختن عکس رنگی کردم و عکس رنگیم نرمال بود که جوابش رو براتون میزارم. البته بعد از عکس تا چند روز درد خفیف داشتم و خونریزی.
من دو تا سوال داشتم:
اول اینکه با توجه به نرمال بودن عکس رنگی، علت بارداری خارج از رحمم چی بوده؟؟؟
و دوم اینکه از کی میتوانم دوباره اقدام به بارداری کنم احتمال وقوع خارج از رحم بازم هست یا نه؟؟؟
خلاصه عکس رنگی:
یک کانولا در محل سرویکال os قرار داده شد و ماده حاجب تزریق شد.
کانال سرویکال طول و دیامتر نرمال و بوردر smooth دارد.
کاویته رحم پوزیشن نرمال داشته و ماده حاجب آن را به طور کامل پر نموده است.
کاویته رحم دارای شکل نرمال کنتورهای صاف و قابلیت اتساع طبیعی بوده و هیچ فیلینگ دیفکتی در آن دیده نمی شود.
فالوپین تیوب ها دارای دیامتر نرمال بوده و یک unobstructed filling را نشان می دهد.
نمای مخاطی بخش امپولر طبیعی به نظر ی میرسد.
نرمال بای لترال spillage ماده حاجب به داخل پریتونئال کاویته دیده می شود.
انتشار ماده حاجب بعد از تخلیه یکنواخت است.
نتیجه: هیستروسالپنگوگرافی نرمال
...............................................................................................................................................
سلام عزیزم.علت بارداری خارج از رحم متعدد بوده از ناهنجاری های رحم و لوله ها تا عفونت های لگن و لوله ها تا مصرف داروهای خاص و علل نامشخص میتواند باشد.باید حداقل 3ماه از بارداری قبلی شما گذشته باشد تا اقدام به بارداری نمایید.حتما باید آزمایش اسپرم همسر داده شود در خیلی از موارد اسپرموگرام مشکل دارد در بارداری بعدی بهتر است از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید و در روز خاصی تخمک گذاری اقدام به بارداری نمایید.

نازایی

سلام خانم دکتر.خداقوت. من در قصه بارداری به مشکل برخوردم. سی و یک سالمه و چهارساله ازدواج کردم. جلوگیری طبیعی داشتم. پارسال بعداز هفت ماه اواخر اسفند باردار شدم اما تو هفته ششم بخاطر نداشتن رشد کافی و بعد هم خونریزی سقط و کورتاژ شدم. دوماه به دستور پزشک ال دی خوردم تا باردازی مجدد بزودی پیش نیاد. واز ماه سوم دیگه جلوگیری نداشتم تا سه ماه که به پزشک متخصص مراجعه کردم. در اولین سونو در روز سیزدهم سیکل هیچ تخمک و فولیکولی نداشتم.دکتر برای من کلومیفن و لتروزول تجویز کرد که بعد از دوبار مصرف و انجام سونو یک فولیکول 1/7داشتم و دکتر راضی بود .امپول هم تجپیز کرد که روز چهارده زدم .اما موفق نبودم. دوره سوم داروها را البته بدون امپول مصرف کردم وبازهم نشد. تنها تغییر در بدن من تغییر در سیکل پریودی از بیست و هشت روز مرتب به سی و چهار روز بوده و همینطور کم شدن خونریزی به دو یا سه روز. راستش نمیدونم چیکار کنم. خواهش میکنم جوابمو بدیذ. در ضمن من دوساله کم کاری تیرویید دارم و روزی یک قرص میخورم. برای بارداری که رفتم تیروییپم 1/6بود.لطفا منو راهنمایی کنید. شوهرم خم ازش خوب بود و مشکلی نداست
سلام عزیزم.آزمایش های هورمونی باید مجدد تکرار شود.عکس رنگی از رحم و لوله ها گرفته شود و در صورتی که 6ماه با وجودمصرف داروهای تخمک گذاری حاملگی صورت نگرفت باید لاپاروسکوپی-IUI و اقدامات دیگر انجام شود.

سقط جنین

سلام خانم دکتر من 5 هفته پیش سقط داشتم و تا دو هفته خونریزی داشتم بعدش تا الان لکه بینی دارم پیش دکتر خودم رفتم سونو دادن که تو سونو گفت از جفت چیزی باقی نمونده و رحمم تمیزه فقط مقداری خون در رحمم هست و دکتر که معاینه کرد گفت دهانه رحمم هم بسته شده و مشکلی ندارم و قرص پروژسترون داد که لکه هام قطع بشه ولی نشد دوباره رفتم گفتن هرمونهام به خاطر سقط بهم ریخته و ازمایش دادن که هنوز جوابش نگرفتم قرص یاز رو تجویز کردن که گفتن بعد مصرف تا چهار روز حتما قطع میشه ولی اینطور نشد دلیل لکه بینی های قهوه ای بعضی اوقات قرمز رنگ چی مینونه باشه؟؟؟؟ ممکنه هنوز چیزی مونده باشه و یا اعفونت داشته باشم؟؟؟ دکتر البته بعد معاینه گفت عفونت نداری


سلام عزیزم.احتمال عفونت مطرح است باید آنتی بیوتیک مثل داکسی سیکلین(هر 12ساعت 1عدد و به مدت 10روز)استفاده نمایید.در صورت ادامه خونریزی قرص قوی تر مثل ال دی مصرف شود.در ضمن حتما beta hcg از نظر رد احتمال کم مول انجام شود.

میوم

سلام خانوم دکتر عزیز ممنون میشم اگه جواب سوالای منو بدی در مورد میوم های اینتروامول هست که سرتاسر رحمم پره و سه تاش بزرگتر اندازه یکیش 80. 70 واون یکیام از این یکم کوچیکتره، میخواستم نظر شما رو بدونم خواهش میکنم جواب منو بدین، من 24 سالمه و 3ساله نامزدم هنوز عروسی نکردیم آیا خطری منو تهدید میکنه، دکترام گفتن باید زود باردار شی، میخواستم نظر شما رو هم
سلام عزیزم.میوم بالای 6سانت و یا میومی که افزایش رشد سریع داشته باشد یا باعث ایجاد خونریزی شدید پریود و یا خونریزی بین پریودها شود نیاز به عمل جراحی دارد.در هر صورت توصیه میشود سریع تر ازدواج و اقدام به بارداری نمایید البته حاملگی با فیبروم های بزرگ شانس سقط زایمان زودرس را افزایش میدهد.

 
  • تعداد صفحات :2
  • 1  
  • 2  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان