تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی - مطالب ابر سقط
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

نازایی

با سلام خانم دکتر ممنون از جوابهای کامل شما
من بهمن 94سقط درهفته نهم به علت ایست قلب داشتم که بعد از سه ماه از اون یعنی از یک سال پیش اقدام به بارداری کردم وجواب نگرفتم در حالی که تمام ازمایشها وعکس رنگی خودم وازمایش شوهرم عالی بوده وتنها در ازمایش شوهرم غلظت مایع منی زیاد بودبه جز پرولاکتین که بالا بود 47که رنج نرمال ازمایشگاه تا37بود که بامصرف سه ماهه داستینکس نرمال شد وایک دوره لتروزول روزی دوعدد مصرف کردم که فولی بالغ 17و18داشتم وامپول زدم که نشد واین ماه بامصرف لتروزول روز هشت فولی 20داشتم وامپول زدم دکترم بهم پیشنهاد ای یو ای میده بنظر شما چیکار کنم در صورتی که حاملگی قبل من در ماه دوم اقدام حاماه شدم علت این ناباروری من چیه
سلام عزیزم.بله باتوجه به پرولاکتین بالا بهتر است بروموکریپتین روزی 2عدد به درمان تحریک تخمدان اضافه شود و بهتر است IUI انجام دهید .

فیبروم رحمی

با سلام در جواب بنده گفته بودین دی اند سی نیاز نیست خواستم بدونم با وجود فیبروم ۴۳میلی متری اینترامورال در دیواره قدامی فوندوس و فیبروم ساب سروزال ۸میلی متری در دیواره قدامی و ضخامت آندومتریال ۵میلی و اندازه رحم ۱۱۲در۴۹ .آیا من میتونم باردار بشم و خطرناک نیست ؟ نیاز نیست به اینکه رحم من رو دربیارن باوجود ۳۰سال سن و هفت ماهه ازدواج کردم و بچه ندارم
چون دکترم خیلی منو ترسونده و من شدید نگرانم ممنون میشم زودتر پاسخ بدین خانوم دکتر عزیز
سلام عزیزم. با توجه به این که فیبروم شما زیر 6 سانت است در صورتی که پریود نامنظم ندارید نیاز به جراحی نیست و سریعا باید اقدام به بارداری کنید . در ضمن آستر داخلی یا آندومتر شما ضخیم نیست پس نیازی به کورتاژ ندارید .

فیبروم رحمی

سلام خانم دختر
متولد ۶۷ هستم تیر ۹۵ ازدواج کردم یک ماه بعد با جلوگیری طبیعی باردار شدم تو سونو اولیه مشخص شد که میوم مورال ۱۰ سانت تو رحمم دارم دوماه بعدش نتایج سونو گرافی به شرح زیر بود که دکتر نظر داد که باید جنین سقط بشه:
رحم بزرگ و در داخل آن ساک حامگی با mean sac siz:18m در آندو متر فوندال رحم به صورت ddss eccentric مثبت دیده میشود پل جنینی دیده نشد .yolk sacرویت شد میوم مورال به صورت mass هیپو اکو به ابعاد ۱۰۳×۷۸ میلیمتر در دیواره چپ خلفی رحم دیده شد سایز اکوژنیسیته تخمدانها طبیعی بوده و در آنها ضایعه پاتولوژیک رویت نمیشود
نظره :ساک حاملگی که با توجه به lmp با missed abrotion سازگار است و میوم رحم بشرح بالا در صورت صلاحدید بالینی کنترل پس از یک هفته از نظر رشد و ظهور قطب جنینی توصیه میشود
دو روز بعدش با داروی مزوپروستل سقط شد
از اون تاریخ تا امروز جلوگیری طبیعی کردم سونوگرافی دیروزم هم به شرح زیر :
رحم شکل و اکوژنیسیته میومتر طبیهی دارد ابعاد رحم در برش میدساژیتال ۹۱ ×۴۸ میلی متر اندازه گیری شد.ضخامت خط آندومتر ۱۰ میلیمتر میباشد در کاویته آندومتریال ضایعه واضح مرضی مشاهده نمیشود میوم مورال به اقطار ۷۳×۶۹ میلیمتر در میومتر لاترال چپ تنه رحم مشهود است که با اثر فشاری روی کاویته آندومتریال همراه نمیباشد تخمدان راست به ابعاد ۲۹×۱۵میلیمتر و تخمدان چپ به ابعاد ۳۹×۲۳میلیمتر اندازه گیری شد.فولیکول غالب در تخمدانها دیده نمیشود .در آندوکس ها عارضه ای دیده نمیشود مایع آزاد صفاقی دیده نشد نظریه :میوم رحمی بدون اثر فشاری روی کاویته آندو متریال بشرح فوق
خانم دکتر با این اوصاف من میتونم اقدام به بارداری کنم؟
سلام عزیزم.با توجه به سایز فیبروم بهتر است جراحی شوید و فیبروم شما خارج شود و سپس اقدام به بارداری نمایید چون در طی بارداری فیبروم بزرگ شده و احتمال سقط و زایمان زودرس بالاست

بقایای بارداری

سلام خانم دکتر.10 روز پیش با قرص سقط جنین داشتم در هفته 5بارداری.سونو ترانس واژینال برای بقایا حاملگی انجام دادم که نوشته بود رحم با ابعاد 73.31.44سایز طبیعی دارد.میوم ساب سروز با ابعاد 31.21 در قدام و راست فوندوس رحم دیده میشود.توده هیپواکو با ابعاد 12.7در داخل کاویته فوندوس رحم دیده میشود که به نفع بقایا حاملگی میباشد.کیست ساده بقطر 12در تخمدان چپ دیده میشود .مایع ازاد در لگن مشهود نیست.ممنون میشم اگه بگید باید کورتاژ کنم یا با قرص دفع میشه و چه قرصی و سونو رو برام توضیح بدید.با تشکر
سلام عزیزم.مجدد قرص را تکرار کنید دفع میشود

حاملگی پوچ

سلام و وقت بخیر.من ۲۶ساله هستم و تیرماه پارسال بارداری پوچ داشتم که با لکه بینی شروع شد و شیاف پروژسترون استفاده کردم و تو سونوهایی که دادم فقط ساک تشکیل شده بود که به گفته پزشک شیافها را قطع کردم وسقط شد.تو سونو اخر که واژینال بود تصویر یک هماتوم در مجاورت ساک دیده شد که ساک را سوراخ کرده بود و میزان مایع کم شده بود.میخوام اقدام به بارداری کنم ولی چنتا سوال دارم 1.این هماتوم ممکنه تو بارداری بعدی هم پیش بیاد؟2.آیا واسه بارداری بعدی بهتر نیست آسپرین و شیاف استفاده کنم؟3ممکنه بارداری بعدی پوچ باشه؟خواهش میکنم پاسخ بدین خیلی نگرانم.من آزمایشات قبل بارداری راهم انجام دادم ولی مشکلی نداشته.ممنون از مهربانی و حضورتون
سلام عزیزم.با یک بار سقط نیازی به آزمایشات و کنترل وجود ندارد و بر حسب تصادف میتواند ایجاد شود در صورت تکرار باید آزمایش اسپرموگرام همسر - هورمونی و انعقادی و عکس از رحم و لوله ها انجام شود بهتر است تا حاملگی بعدی حداقل 3ماه فاصله بیاندازید

سقط مکرر

سلام خانوم دکتر عزیز. من31سالمه .7سال پیش از همسر اولم باردار شدم که یک ماهه خودبخود سقط شد الان یکسالی هست از همسر دومم اقدام به بارداری کردم که نتیجه نداد کلی سونو با آزمایش دادم فقط گفتن کیست داری تواین یکسال قرص متفورمین با دوپاستون تجویز شد بعدتوماه قبل عکس رنگی دادم مشکلی نداشتم که بعد همون باردار شدم ولی باز در 7هفتگی خودبخود سقط شد . من دوباره باید چیکار کنم دوباره قرصامو مصرف کنم؟دوباره برای بارداری میتونم اقدام کنم؟دکتر برام آزمایش آنتی کاردیو لیپین با آنتی فسفرلیپیدa,آنتی کوآگولانت وآنتی تروبین نوشته آیا نیاز به این آزمایشها هست؟ علت این سقطا چی میتونه باشه ؟لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم
سلام عزیزم.بله باید آزمایشات تکمیلی سقط را انجام دهید و از نظر کرومزومی نیز شما و همسرتان کاریوتایپ انجام دهید علل سقط متفاوت است و نیاز به بررسی دارد و در درصد کمی نیز علت آن یافت نمیشودسقط

فیبروم اینترامورال

با عرض سلام خدمت خانم دکتر.
من 31ساله هستم و 5 سال هست که ازدواج کردم.قصد بارداری دارم.سونوگرافی که انجام دادم در سونوگرافی ذکر شده موقعیت نرمال و اکوپترن متروژن،فیبروماتوزو آدنومیوز میباشد.تصویر فیبروماهای متعدد دیده شد که مهمترین آنها عبارتند از
1-فیبروم ساب سروزال تا پدانکوله در طرف راست به ابعاد 34*42
2-فیبروم اینترامورال تا ساب سروزال در خلف رحم به قطر 20
3-فیبروم اینترامورال تا ساب موکوزال در سمت میانی رحم به قطر 14
4-فیبروم اینترامورال تا ساب سروزال در طرف چپ رحم به ابعاد 22*37
سوالم این هست که آیا این فیبروم ها برای بارداری خطرناک هستند و آیا درمانی غیر از جراحی دارند که قبل از بارداری انجام بدهم؟
و اینکه ذکر شده آدنومیوز آیا خطرناک هست؟و برای بارداری رحم آدنومیوز مشکلی ایجاد می کند.ممنونم از پاسخگویی تون.خیلی نگران هستم که نتونم بارداری خوبی داشته باشم.
سلام عزیزم.در بارداری در 50% موارد ممکن است فیبروم ها افزایش سایز پیدا کرده و باعث سقط زایمان زودرس و درد موقع حاملگی شود.به ندرت باعث نازایی هم میشود.آدنومیوزیس نیز میتواند باعث نازایی و خونریزی و سقط و زایمان زودرس شود

آندومتریوز

سلام خانم دکتر عزیز و مهربان ممنون از اینکه وقت میذارید و سوالات رو جواب میدید.
زن داداشم توسن 18 سالگی یه سقط در هفت ماهگی داشت و بعد از اون سقط دیگه بچه دار نمیشه الان 10 سال گذشته از سقط گذشته رفته پیش دکتر گفته بود که تنبلی تخمدان داره الان هم پیش یه دکتر دیگه رفته که یه آزمایش واسش نوشته و جوابش اینه لطفا جواب بدین مشکلش چیه و احتمال داره که باردار بشه
جواب آزمایش پاتولوژی
RSFCO:small fragments of tan elastic tissue
m--0.6*0.6*0.6cm
E.100%
MICRO:Histological sections showendometrial tissue
consist of elongated glands lined by pseudostratified
columnar cells embeded in cellular stroma
DX: Endometrial biopsy
--Proliferative phase
خانم دکتر کیست آندومتریوز داره مشکلش قابل حله الان هم بهش قرص متفورمین و لتزول و دگزا متازون و سه تا آمپول که گفته بود بعد از سونوگرافی استفاده شون کنه لطفا جواب بدین
..............................................................................................................................................
سلام عزیزم.اگر کیست آندومتریوز دارد حتی پاسخ به تحریک تخمک گذاری نیز کمتر از معمول است بنابراین باید از درمان های کمکی نازایی مثل IUI و IVF کمک بگیرد

حاملگی بعد از سقط

سلام خانم دکتر.من یک ماه پیش در هفته 6، سقط خود به خودی داشتم.بعد از یک ماه سونوگرافی برای بررسی بقایای جنین به صورت واژینال دادم.در جواب سونو علاوه بر اندازه های طبیعی رحم و تخمدان ها، دو مورد برام سوال ایجاد کرد.
1-آندومتر با ضخامت دو لایه 9mm، نمای فاز ترشحی را داراست.
2- بقایای جسم زرد به قطر 14 میلیمتر در تخمدان راست رویت گردید.

با توجه به اینکه من سقط داشتم و احتمال دادند ممکنه خارج رحمی باشه، منظور از این دو مورد در جواب سونوگرافی چه بود؟
آیا جسم زرد می تواند نشانگر نزدیک شدن به پریود باشد؟چون قبل از این سونوگرافی دکتر به من سیپروترون کامپاند دادند برای اینکه دوباره پریود بشم ولی من نخوردم.
سلام عزیزم.سونوگرافی شما خوب است و مطرح کننده تخمک گذاری در این سیکل میباشد.معمولا حدود 10 تا 14 روز بعد باید پریود شوید.شانس بارداری برای شما وجود دارد ولی با توجه به سقط قبلی تا 3ماه جلوگیری داشته باشید و اقدام به بارداری نکنید.

پرولاکتین بالا

سلام من دو ساله ازدواج کردم ,یک سال جلوگیری طبیعی داشتم و سال بعدش جلوگیری نداشتم و حامله نشدم ,,,دقیقا سر دوسال حامله شدم و از بدبهتی هفته اولش ابله مرغون گرفتم,,به یک ماه نرسیده بود پریود شدم,,,نمیدونم واقعا حامله بودم یانه چون جواب ازمایش خونم ۳۰۰بود,,,بعدش رفتم دکتر زنان تا چکاپ کلی بشم تمام ازمایشارو برام نوشت,,,جوابش که اومد پرولاکتین خونم ۳۶بود درحالی که نرمالش تا۲۸بود,,,ویتامین د هم پایین بود,,,بعد دکتر خیلی منو ترسوند گفت نازایی,شوهرمم ارمایش اسپرم داد ضعیف بود بهش قرص فرتیل اید فر من ,,,داده بع منم قرص کابر گولین ,,,نمیدونم چیکار کنم,,,ایا جلوگیری کنم ,راهنماییم کتید ممنون
سلام عزیزم.تا 4ماه پس ازشروع مصرف داروهای همسرتان جلوگیری داشته باشید و سپس در صورتی که اسپرموگرام ایشان نرمال شد با مصرف داروی بروموکریپتین روزی 2عدد اقدام به بارداری نمایید.

سقط جنین

با سلام و عرض ادب.من 37 سال سن دارم دقیقا سال گذشته همین زمان یك سقط خود به خودی به دلیل بارداری پوچ داشتم.بارداری خود به خود و بدون استفاده از دارو و البته با خونریزی زیاددفع شد.بعد از آن هم همیشه پریودهام بصورت كاملا منظم و 28 روزه هست.آیا امكان داره از محصولات بارداری نا موفق قبل چیزی در لوله ها و یا رحم باقی مونده باشه؟! آخه الان 6 ماهه كه در اقدامم ولی حامله نشدم.
سلام عزیزم.اگر پریودهای شما منظم است به نظر نمیرسد بقایای حاملگی باقی مانده باشد ولی اینکه حامله نشده اید باید از نظر علل سقط مثل اختلالات هورمونی(مشکل تیرویید و پرولاکتین)اشکالات رحم عدم تخمک گذاری و مشکلات اسپرم کاملا بررسی شود.

سقط

با سلام و خسته نباشید.من 30 سالمه سال قبل سقط داشتم که کورتاژ شدم .الان هم باردارم هفته ششم هستم ولی سونو هیچی نشون نداد. ازمایش بتا دادم 340.6 بود .هیچ کدوم از علایم بارداری خارج از رحم رو ندارم.فقط امروز درد سینه هام کمتر شده و دیگه درد قبلی رو ندارم.احتمال بارداری خارج از رحم در من چقدره؟و با احتمال این مشکل آیا برای درمان دارویی دیر شده؟
سلام عزیزم.احتمال سقط برای شما مطرح است با توجه به عدد پایین beta hcg به فاصله 48 ساعت در یک آزمایشگاه آزمایش خون از نظر بتا آچ سی جی انجام دهید اگر حدودا 60% افزایش نیافته بود حاملگی خارج از رحم و یا سقط برای شما مطرح میشود و اگر علائم خاصی مثل درد و خونریزی ندارید 2هفته بعد مجدد آزمایش تکرار شود.احتمال سقط خود به خودی بدون درمان دارویی بیشتر مطرح است

بارداری تهدید به سقط

با سلام. 35 سالمه. یه دختر 5 ساله دارم. 2 سال اقدام برای بارداری دوم داشتم نتیجه نداد. یه بار آی یو آی شدم نتیجه نداد. ماه بعد طبیعی باردار شدم. دوره هام اصولا 27 روزه است. روز 29 بتا تیر 395 بود و روز 32 شد 1150. سونو واژینال 4هفته و 5 روز ساک حاملگی به قطر 7میل دیده شد. دو روز بعد سونو لکه بینی کم قهوه ای داشتم بیشتر خونابه بود. دکتر شیاف تجویز کرد.شبی یکی مقعدی. چهار روزه استفاده میکنم خیلی کمتر شده اما قطع نشده و بیشتر قرمز هست. دل درد نداشتم اما گاهی کمر درد دارم. از علایم بارداری مث ویار هم ندارم. فقط بی اشتها هستم. میخواستم ببینم چقدر احتمال حاملگی پوچ هست؟چقدر امیوار باشم قلب تشکیل بشه؟ برا 5 روز دیگه باید برم سونو ولی خیلی استرس دارم.ممکنه لک بینی به خاطر عفونت باشه؟ چون قبل بارداریم کمی عفونت داشتم. استراحت که میکنم خیلی بهتر میشم. الان حتا دستمال هم خونی نمیشه فقط موقع شستشو یکی دوتا رگه خونی کوچک مبینم.تو رو خدا جوابم و بدین دارم از استرس میمیرم
سلام عزیزم. 10 روز الی 2هفته بعد از سونوی اول برای سونوگرافی مجدد مراجعه نمایید با توجه به افزایش تیتر beta hsg حاملگی خارج از رحم مطرح نیست و در صورتی که اشکال کروموزومی مطرح نباشد قطب جنینی و قلب جنین با سونوگرافی واژینال دیده میشود

فیبروم رحمی

سلام خانم دکتر عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید،من ۲۹ سالمه قصد بارداری داشتم برای اولین بار، رفتم سونو به این صورت بود:رحم به ابعاد۸۰*۵۵ میلیمتر و اکوی هتروژن و میوماتوز مشاهده میشود و یک توده هایپواکو هتروژن در جدار لترال چپ رحم به ابعاد ۸۶*۷۴ میلیمتر دیده می شود(میوم اینترامورال ساب سروزال) ضخامت دو لایه آندومتر ۱۵/۵ میلیمتر است.من خیلی نگرانم آیا در بارداری و نگه داری بچه در بارداری تاثئری می گذارد؟
سلام عزیزم.با توجه به سایز فیبروم که بالای 6-7 سانت است باید جراحی شوید تا میوم خارج شود وجود میوم همراه با بارداری میتواند باعث سقط-زایمان زودرس و حوادث خاصی مثل چرخش میوم و یا دژنرسانس میوم و ایجاد درد شدید در طی بارداری شود.

سقط

سلام خانم دکتر عزیز. من ۳۲ سالمه و ۲ ساله که ازدواج کردم تقریبا ۴ هفته پیش متوجه شدم ۲ هفته است باردارم و از ۴ عدد قرص میزوپروستول بصورت واژینال استفاده کردم که به دلیل درد بسیار زیاد از دوزهای بعدی استفاده نکردم. خونریزی بسیار زیاد همراه با لخته های خون داشتم به مدت ۲ هفته . بعد از ۲ هفته دوباره از ۲ دوز ۲تایی قرص میزوپروستل زیر زبونی استفاده کردم ولی هیچ دردی نداشتم و ۱۰ روزه خونریزیم کم شد و دیگه لخته ندارن.ولی خونریزیم ادامه داره.
امروز سونوگرافی کردم و آندومتر ۱۰ میلیمتری با اکوی هتروژن و حاوی مناطق لوسنت دیده شده.
بنظرتون نیازی هست بازم از قرص یا آمپول استفاده کنم.
سلام عزیزم.با توجه به سایز آندومتر نیازی به مصرف دارونیست و اگر مختصر بقایای حاملگی باقی مانده باشد با پریود بعدی دفع خواهد شد

 
  • تعداد صفحات :3
  • 1  
  • 2  
  • 3  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان