متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; کرایو و کوتر ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

بارداری

سلام
خانم دکتر یه سوال ذهنمو مشغول کرده
میگن باقالا باعث سقط جنین می شه آیا این حرف درسته؟
درضمن من برای اینکه دستگاه تناسلیم رو از عفونت دور نگهدارم و اگر عفونت خفیفی دارم رفعش کنم هر روز 5 دقیقه تو تشت آب گرم و نمک می شینم آیا کارم درسته؟
اگر حامله باشم چی؟ این کار خطرناک نیست؟
خواهش می کنم جواب بدید
ممنون از لطفتون    

.................................................................................................................................................................................

سلام عزیزم.خیر مصرف باقالی در افرادی که دچار نقص آنزیمی خاصی هستند خطرناک است.معمولا توصیه میشود در خانم های باردار محیط واژن برای حفاظت در برابر عفونت ها کمی اسیدی شود مثل استفاده از سرکه بسیار رقیق

زخم دهانه رحم

با سلام
من 19 سال دارم سال گذشته بارداری ناخواسته داشتم و بعد از 9.5 هفته لکه بینی پیدا کردم وقتی که سونو انجام دادم دکتر گفت که جنین من ده روز پیش ضربان قلبش قطع شده.پزشکم گفت باید سونگرافی واژینال انجام بدم بعد از سونو درد و خونریزی من خیلی شدید شد و فردای اون روز کورتاژ انجام دادم . سه ماه پیش هم زخم دهانه رحمم رو فریز کردم.
آیا ممکنه به خاطر وجود زخم جنینم رو از دست داده باشم؟آیا میتونم دوباره به راحتی بچه دار بشم یا بعدا با مشکل مواجه میشم ؟
خیلی ممنون از پاسختون
.......................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.خیر;زخم دهانه رحم باعث کاهش شانس بارداری میشود ولی باعث سقط جنین نمیشود
1بار سقط به تنهایی نیاز به بررسی وسیع ندارد ولی بهتر است آزمایشات هورمونی و بررسی اسپرم شوهر انجام شود.

پریود نامنظم و بارداری

سلام خانوم دكتر امدادی.من در قسمت تماس با شما چون صنوق پیام ها پر بود موفق نشدم براتون پیام بنویسم.سوالی كه داشتم اینه كه من 28 سالمه و تقریبا پریودهای نامنظم داشتم.فاصله پریودهام گاهی 30 روزه و گاهی 40 روز و یا بیشتر هم بوده.آیا به نطرتون مشكلی هست؟
سوال بعدی من اینه كه آیا بارداری در صورت وجود بكارت و عدم دخول وجود داره یا خیر؟ برای من احتمال بارداری در روز چندم بعد از پایان پریود وجود داره حدودا؟ آیا بخوام بچه دار بشم مشكلی خواهم داشت؟قبلا یه كیست تخمدان داشتم كه با دارو درمانی برطرف شده.چطور از پاسخ شما خبردار بشم؟خیلی متشكرم....
..................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید آزمایشات هورمونی دهید تا علت مشخص شود.احتمال بارداری بسیار پایین است.تخمک گذاری 14 روز مانده به پریود بعدی صورت میگیرد و حدود 48 ساعت قبل و بعد از تخمک گذاری نزدیکی انجام شود احتمال بارداری بالاست.با توجه به پریودهای نامنظم شما احتمال زیاد برای بارداری نیاز به کمک دارید

قرص های ضد بارداری

سلام.من 30 سالمه و مدت 4 سال ونیمه که قرص سیپروترون کامپاند مصرف می کنم.قصد بارداری ندارم.به تازگی آزمایش خون دادم برای چکاپ که تری گلیسیریدم 400 و ldl هم بالا بود.ممکنه این بالا بودن این فاکتورها برای مصرف قرص باشن؟ چون من 16 ساله که مداوم ورزش می کنم و پر تحرکم.مصرف قرص های پیشگیری به مدت طولانی چه عوارضی دارن دکتر؟
................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.حتما مصرف قرص را قطع کرده و از روش پیشگیری دیگری استفاده کنید.مصرف این قرصها در افراد مستعد میتواند باعث افزاش چربی و قند شود.

قرص ضدبارداری

سلام خانم دکتر صندوق سوالات پر بود مجبور شدم اینجا سوال بپرسم.
24 سالم هستم و 2 ساله که ازدواج کردم.شوهرم واریسکوسل خفیف تا متوسط داره اگر جلوگیری نداشته باشیم با این حال چقدر احتمال بارداری هست؟
من به قرص LD وHD شدیدا حساسیت دارم چه قرصی به جاش بخورم که کم عارضه ترین باشه؟تا 2 سال دیگه قصد بچه دار شدن نداریم آیا خوردن این قرص های جلوگیری مشکلی در بارداری آینده من به وجود نمی آورد؟ خیلی خیلی ممنونم
تو را خدا زود جوابمو بدید شماره تلفن مطبتون هم برام بذارید ممنونم
................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید اسپرموگرام انجام شود و در صورتی که تعداد اسپرمهایی غیر طبیعی زیاد باشد نیاز به جراحی است.(برای بارداری)
روکین ;مارولون; تری فازیک.خیر مشکلی ایجاد نمیکند.شماره مطب سمت چپ سایت قرار داده شده

سقط جنین

سلام خانم دکتر,من شهرستان هستم و اینجا به چندین دکتر مراجعه کردم ولی جواب نگرفتم,ممنون میشم شما کمکم کنید
من در هفته 10 بارداری ,جنینم ضربان نداشت و دکتر دستور سقط داد,با خوردن 8عدد قرص در منزل دفع نشد و د بیمارستان بستری شدم 20 عدد هم در بیمارستان خوردم ولی همچنان خونریزی نداشتم و هیچ دفعی نداشتم تا بالاخره دکتر دستور کوزتاژ داد,بعد از کورتاژ هم لکه بینی بسیار مختصری داشتم,میخوام بدونم علتش چیه,آیا مشکلی دارم
کلا از زمان اقدام برای بارداری,با مشکلات زیادی مواجه شدم ولی دکترا پاسخگو نیستن,اگر تهران بیام,شما بیماران شهرستانی رو بدون نوبت ویزیت میکنید؟
......................................................................................................................................................................................................................
سلام.شما و همسرتان باید از نظر علل سقط آزمایشات هورمونی داده و بررسی شوید.میتوانید تلفنی نوبت بگیرید(میتوانید برای 4شنبه ها که 1هفته در میان مطب دایر میباشد وقت بگیرید)

تخمدانهای پلی کیستیک

سلام خدمت خانم دکتر عزیز، چون صندوق پر بود مجبور شدم سوالم را اینجا مطرح کنم. من 28 ساله هستم و تخمدانهای پلی کیستیک دارم وسال ها با متفورمین و داروهای دیگر پریود شده ام، تصمیم به بچه دار شدن دارم و دکتر این ماه استرومارین و دیدروژسترون تجویز کرده که نتیجه آن ایجاد تخمک 18 میلی در روز 21 پریود بود، الان روز 35 پریود هستم دردهای پریودی دارم ولی پریود نشده ام! بیبی چک هم چیزی حمل بر بارداری نشان نداده! آیا ممکن است باردار باشم؟ با تشکر از زحمات شما
........................................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.شما باید از داروهای تحریک کننده تخمگ گذاری مثل کولومیفن کمک بگیرید

کیست تخمدان

سلام سایت خوبی دارین /مفید و پرمحتوا/خیلی هم کمک میکنه به مردم مطالب ارزنده شما امیدوارم که موفق باشید
سوالی داشتم از خدمت شما : بنده کمتر از 3 سال هست که ازدواج کردم و در طی این مدت به وسیله کاندوم از بارداری جلوگیری می کردم الان مدتی هست که میخواهم باردار شوم ولی طی انجام آزمایشاتی فهمیدم که کیست نسبتا بزرگی دارم که دکترم داروی روکین رو برای درمان کیست من بهم معرفی کرد حالا می خواهم بدانم که آیا تجویز پزشک درست بوده است یا باید عمل جراحی کنم ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید چون خیلی اضطراب دارم براتون دعا می کنم
..........................................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.اکثر کیست های ساده تخمدان درمان دارویی دارد و نیازی به جراحی ندارد

ترشح شیر از پستان

با سلام خدمت خانوم دکتر چون ظرفیت صندوق پر بود اینجا سوالمو مطرح کردم اگه جواب بدین ممنونتون میشم.

من پرولاکتین بالا داشتم . 3 دوره داستینکس خارجی مصرف کردم و دوره آخر کابرگولین که دوره آخر باردار شدم.از همون لحظه اول لک بینی داشتم شیاف پرژسترون تجویز کرد. و دوتا آمپول آی وی اف. نهایتا تو هفته هشت باداری به خاطر توقف ضربان قلب جنین، سقط کردم.
بعد از سقط آزمایش دادم بازم پرولاکتینم بالا رفته بود 100 که رنج آزمایشگاه 27 بود.الان بازم تحت درمانم .
دکتر گفت به خاطر پرولاکتین بالا سقط کردی
می خاستم بدونم از اونجایی که میزان پرولاکتین من پایین نمیاد با هر بار حاملگی سقط می کنم؟
اینجا دکتر غدد نیست آیا با پزشک زنان می تونم به درمان ادامه بدم؟
آیا برای افرادی مثل من درمان قطعی وجود داره که حین حاملگی سقط نکنم؟
خیلی درگیرم هیچ چیز بدتر از سقط نیست اونم که بدونی احتمال سقط تکراری هم خواهی داشت
چون سنم هم 30 هست و سه سال بود جلوگیری داشتم می خواستم باردار بشم و دوباره سقط نداشته باشم.
..................................................................................................................................................................................................
باید آزمایش تیرویید و سیتی اسکن یا ام آر آی از  مغز از نظر بررس تومور هیپوفیز انجام شود و شما به سطح بالاتری از داروها احتیاج دارید تا سطح هورمون شما به حالت نرمال برگردد.وقتی آزمایش پروژسترون شما سطح نرمال را نشان داد اقدام به بارداری کنید.سایر علل سقط نیز باید بررسی شود.به پزشک زنان مراجعه کنید

پریودهای نامنظم

سلام خانم دکتر شبتون بخیر
من 25 سالمه و حدود 6ماهه ازدواج کردم.پرده بکارت من با عمل جراحی باز شد که بعد بلافاصله پریود شدم والان حدود 4 ماه است که عفونت شدیدی دارم 2بار ازمایش کشت ادرار دادم که سری اول دکتر پس از معاینه پماد واژینال داد که خوب شدم ولی دوباره اوت کرده..الان قرص نیترفورانتوئین مصرف میکنم...در ضمن من پریودم قبل از ازدواج نا منظم بوده که حالا 38 روزه شده ...خانم دکتر عزیزم من باردار میشم؟خیلی نگرانم دوست دارم زمان تخمک گذاریم و بدونم
.........................................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.برای باردار شدن نیاز به داروهای تحریک کننده تخمک گذاری دارید و باید بررسی های لازم انجام شود
حدود 8-7 روز مانده به پریود بعدی باید آزمایش اندازه گیری پروژسترون از نظر تخمک گذاری بدهید

عوارض قرصهای ضدبارداری

سلام خانم دکتر
خیلی ممنون از وقتی که میگذارید.من 3 ساله که ازدواج کردم و2ساله که به صورت مرتب قرص ضدبارداری(6ماه مارولون، 1سال یاسمین، والان روکین )رومضرف میکنم وتا2-3بال آینده هم نمیخوام بارداربشم.میخواستم بپرسم مصرف مداوم این قرصها خطری از لحاظ ناباروری نداره؟ ومن از زمان شروع قرصهای روکین گاهی تمام روز دچار سردرد میشم آیابایدقرصهاموعوض کنم ویا....؟
بازهم خیلی خیلی ممنون
........................................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.این قرصها خطری از لحاظ ناباروریی ایجاد نمیکنند.در صورت ایجاد سردرد بهتر است از شیوه پیشگیری دیگری استفاده کنید

یائسگی زودرس

یا سلام و خسته نباشید
سوالی داشتم در مورد مشکلم که خواهشا اگه امکان داره جوابمو بدید
دو سالیه پریود نمیشدم و فقط با مصرف قرص استرومارین با تجویز دکتر پریود منظمی پیدا میکنم.تشخیص دکتر یائسگی زودرس و تنبلی تخمدانه.32 سالمه و یه پسر 11 ساله دارم.و قصد حاملگی دارم.قرصی که برای منظم کردن پریودم برام تجویز شده آیا ضدبارداریه؟هر دکتری مراجعه کردم آسترومارین(استروژن کونژوگه) تنها داروئیه که به من داده میشه .در ضمن تموم آزمایشات رحمی رو دادم و از هر نظر سالمه و مشکلی ندارم.در ضمن همراه این دارو ویتاگنوس و تخم رازیانه هم مصرف میکنم.آیا اشکالی نداره؟
قلبا از محبتتون تشکر میکنم اگه جواب سوالمو بدید
.......................................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.شما چون سنتون پایینه و دچار یائسگی زودرس شده اید حتما باید استروژن با دوز بالاتر از خانمهای یائسه معمولی مصرف کنید مثل قرص های جلوگیری از حاملگی با دوز پایین مانند:مارولون و روکین و یاسمین.
اگر وارد دوران یائسگی واقعی شده باشید به هیچوجه برنمیگردد و امکان بارداری نیست

عفونت واژن

با سلام
من از منطقۀ عسلویه مزاحم شما میشم و چند سوال از شما دارم
1- راه حل مناسب برای اشخاصی که مستعد عفونت هستند چیست ؟
2- پنج سال است که من ازدواج کرده ام و به خاطر داشتن جوش های هورمونی در پوست با تجویز پزشک قرص سیپروترون کامپاند و استات استفاده کرده ام . در این ماه روز پنجم قاعدگی آن را نخوردم که باعث شد قاعدگی ام ادامه دار شده و خونریزی قطع نشود . با تجویز پزشک قرص مدروسکی پروژسترون را به مدت 10 شب ( شبی 2تا) خورده ام ، خونریزی قطع شده ولی از 2 روز بعد ترشحات زرد پررنگ مشاهده کرده ام . ( 2 هفتۀ قبل معاینه شده ام و عفونت نداشتم ) علت ممکن است چه باشد ؟ آیا می توانم از این ماه اقدام به بارداری کنم ؟
با تشکر
.........................................................................................................................................................................................................................
سلام.مردم جنوب کشور رو خیلی دوست دارم
1)حذف گرما و رطوبت و اکثرا ایجاد محیط اسیدی در واژن مثلا از طریق شستشو واژن با سرکه رقیق شده
2)وجود خون خفیف در واژن میتواند به صورت ترشح زرد رنگ یا قهوه ای بروز کند.برای اقدام به بارداری از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده کنید.

اقدام به بارداری

سلام وقت بخیر
من 24 سالمه و حدود سه سال هست كه ازدواج كردم قصد بارداری دارم و به صورت طبیعی جلوگیری می كنیم من حدود 4 ماه پیش آزمایش كاملی انجام دادم یك چك آپ كامل و الحمدالله مشكلی نبود جز فقر آهن و چند روز پیش هم سونو كاملی انجام دادم از كبد و طحال و روده و رحم و ... هیچ مشكلی نبود آیا نیاز هست مجددا آزمایش بدم برای بارداری ؟قرص آهن چند روز یكبار مصرف می كنم .چون حالت تهوع می گیرم و شب . فقط سینه هام فیبرو آدنوم هست و در سونو نوشته بود لنف نود دراگزیلاری مشاهده می شود (یعنی چی ؟!)و گاهی ویتامین ای 400 می خورم .و هیچ دارو و ... نمی خورم . برای شروع باید چیکار كنم ؟ باید مجددا چك آپ شم ؟ واقعا ممنون
ما نسبت فامیلی نداریم اما به مشاور ژنتیك مراجعه كرده بودیم و آزمایشاتی كه نوشته بود رو انجام دادیم هیچ مشکلی نبود
....................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.احتیاجی به آزمایش مجدد نیست.غدد لنفاوی زیر بغل رو اگزیلاری میگن که ممکن است واکنشی به التهابات دست باشد و وجود آن به تنهایی ارزشی ندارد.برای شروع بارداری فقط قرص اسید فولیک لازم است

رشد نکردن جنین

سلام خسته نباشید ببخشید قسمت تماس با ما پر بود مجبور شدم اینجا سواال کنم
من 1 ماه پیش بعد از انجام دادن 3 تا سونوگرافی به دلیل رشد نکردن جنین و تشکیل نشدن جنین در هفته 9 مجبور به کورناژ شدم و قرص ها میزوپروسترول هم اصلا به من اثر نکرد و در بیمارستان کورتاژ تخلیه ای کردم. میخواستم بدونم دلیل تشکیل نشدن قلب چیست؟ آیا ممکن است در حاملگی های بعدی هم دوباره بوجود بیاید. آیا لازم به استفاده از داروی خاصی برای حاملگی بعدی هست؟ قرص اسید فولیک هم قبل از حاملگی استفاده میکردم. در ضمن دکترم به من گفته میتونی بعد از 3 ماه دوباره باردار بشی مشکلی نداره از نظر شما. بازم ممنون از اینکه به سوالات جواب میدید
.................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.مشکل شما ناشی از اختلالات کرومزومی است.احتمال ناهنجاری های کرومزومی در شما بیشتر از افراد عادی است و در مورد درمان باید بررسی های لازم انجام شود.برای بارداری بعدی حداقل باید 3ماه صبر کنید

 
  • تعداد صفحات :4
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
.......................................................................................................
آدرس مطب:
تهران-سعادت آباد - كوی فراز - بلوار برق- پلاك 2-طبقه 3واحد 7(جنب فست فود بارو و نمایشگاه اتوموبیل اتوباس)
تلفن منشی:09124338660

مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان