متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ساکشن قسمت عانه

سلام خانم دكتر خسته نباشین
ببخشید من مشكل بزرگی قسمت عانه رو دارم و میخواستم بدونم شما ساكشن انجام میدید؟ یا كجا انجام میدن چون بیشتر جراحان ساكشن اقا هستن و خجالت میكشم
و اینكه من لبه كوچك ندارم فقط یكطرف الت من حالا لبه به شكل گوشت اضافه داره و خیلی تیره و چروك شده چكار میتونم بكنم؟؟؟و برای تنگ كردن لیزری بهتره یا بقیه روش ها؟
سلام عزیزم.بله ساکشن قسمت عانه انجام میشود توسط اینجانب و همزمان میتوانید لب های کوچک را جراحی کرده و گوشت اضافه و تیره را برداشته و 2طرف را قرینه نمایید.تنگ کردن واژن نیز همزمان انجام میشود.

کیست درمویید

با سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر ..خواستم بپرسم خانم دکتر عزیز کسی که پروییدش لخته خونی به صورت مشکی رنگ و گوله ای داره و واینکه کیست درمویید توده ای فشرده دارم و با وجود کم خونی و تپش قلب میشه لاپاراسکوپی شد؟ یا خطرناکه؟ راستش خانم دکتر کیست درمویید من در لگنی قرار گرفته و در پرویید درد باسن ایجاد میشه خیلی نگرانم ممنون میشم کمکم کنید ...و حداقل عملش چقدر درد دارد و زمان بندی عمل نهایتا چند دقیقه است؟
سلام عزیزم.کیست درمویید شما باید با لاپاروسکوپی خارج شود عمل حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت طول میکشد و عصر روز عمل 99% مرخص خواهید شد و درد بعد از عمل بسیار مختصر است

کیست آندومتریوما

سلام من مجرد هستم 26 سالمه . یک ماه پیش درد شدید زیر شکم داشتم که بعد از سونوگرافی این جوابش بود : رحم با ابعاد 75*35 mm می باشد . ضخامت اندومتر 7.5 mm . یک کیست حاوی low - level داخلی و کانون کلسیفیکاسیون به قطر 45*64 mm در آدونکس چپ مشهود است . این یافته ها احتمال تشخیص های همچون آندومتریوما، در موئید و کیست هموراژیک را مطرح می سازد . بعد 21 روز قرض کلایرتاستفاده کردم و در روز 4 و 5 پریود سونو دادم این جوابش بود : ضخامت اندومتر 4.7 mm کانون هاپیواکو به اندازه 11*15 mm به علت فولیکول مشهود است . در ادنکس چپ کیستی به اندازه 51*64*65 mm با نمای ground glass و سپتومی در داخل آن بدون فلو در دایلر سونوگرافی در داخل آن به نفع اندومتریوما یا کیست هموراژیک مشهود است . مختصری مایع در کلدوساک خلی مشهود است .
آزمایش ca 125 هم نتیجه اش 44.5 بود . حالا من باید چیکار کنم؟ باید لاپاراسکوپی بشه حتما؟ با دارو حل نمیشه ؟ لاپاروسکوپی نازایی میاره و به پرده بکارت آسیب میزنه؟
خواهشمندم جواب بدید
سلام.باید لاپاروسکوپی انجام شود تا آسیبی مثل چسبندگی برای تخمدان و لوله ها و رحم ایجاد نشود.کیست آندومتریوما با این سایز بزرگ به هیچ وجه به دارو پاسخ نمیدهد و حتما باید جراحی لاپاروسکوپی شود.این عمل از راه شکم صورت گرفته و آسیبی به پرده نمیزند.از یک سوراخ 1سانت از ناف و دو سوراخ نیم سانت پایین تر وارد شکم شده و کیست خارج میشود و لاپاروسکوپی درمان نازایی است و ماندن کیست آندومتریوما خود باعث نازایی میشود.

عمل لابیاپلاستی

سلام خسته نباشید.
ممنون از اینکه به سوالات پاسخ میدین.خانوم دکتر من دکتر 23ساله ای هستم که واژن زیبایی ندارم.
لبه های کوچک و قسمت وسط واژنم بزرگ و سیاه و بیرون زده است.و زیرش هم خیلی لاغره.اینطوری اصلا روم نمیشه ازدواج کنم و خجالت میکشم.میخاستم بدونم عمل زیبایی اکه انجام بشه و کوچک کنم سیاهیشونم میره ؟؟ یا کار خاصی برای خوشرنگ شدنش باید انجام بدم.و احتمال برگشت هست؟؟ و اینکه تزریق چربی اگه انجام بدم یک دفعه هستش؟ یا چند وقت یبار باید این تزریقو انجام داد؟
و دیگه اینکه ایا از ظاهر واژنم مشخص میشه که عمل انجام دادم؟ ینی ازدواج کنم میتونه متوجه بشه؟
ممنونم از پاسخگوییتون.
سلام عزیزم.با جراحی لابیا تمام قسمت های بلند و تیره و بدفرم برداشته میشود و بزرگی قسمت بالای کلیتوریس در صورت وجود داشتن اصلاح میشود و با تزریق چربی لب های بزرگ برجسته شده و لابیا به داخل میرود و معمولا 30% چربی در طی 4ماه جذب میشود بنابراین بیشتر تزریق میشود که بعد از مدتی کاملا نرمال و طبیعی شود این عمل ها هیچ ربطی به پرده بکارت نداشته و با توجه به اینکه به صورت جراحی پلاستیک و با نخ جذبی انجام میشود بنابراین جای آن مشخص نمیشود.

لاپاروسکوپی

سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر..خواستم بپرسم که شما در مطبتون لاپاراسکپی انجام نمیدهید؟ و اینکه اگر در مطب انجام میدید چقدر وقت میبره؟ سوال دیگرم این است که این کیست های درمویید تخمدان خطرناک هستند یا خیر؟ ولی ای کاش میشد خانم دکتر عزیز در مطب لاپاراسکپی هم انجام بدید راستش من وقت اینکه بخوام بیمارستان بخوابم ندارم و اگر امکانش عست در مطب لاپاراسکپی انجام بدید بهتره و ممنون میشم کمکم کنید..
سلام عزیزم.نه تنها من بلکه هیچ دکتر متخصصی جراحی در مطب انجام نمیده به خصوص جراحی لاپاروسکوپی نیاز به بیهوشی داشته و دستگاه دقیق و پیچیده لاپاروسکوپی با امکانات بیمارستانی لازم دارد و عمل شما 99% به صورت سرپایی انجام شده یعنی صبح بستری میشوید و بعد از ظهر مرخص هستید و نیازی به خوابیدن در بیمارستان ندارید.

کیست شکلاتی

سلام و احترام.دختر22ساله مجرد هستم .دو عدد کیست شکلتی هر دو به ابعاد 3 سانت در تخمدان سمت چپ دارم..میزان ذخیره تخمک هم لب مرز بوده باتوجه به این دکتر برام قرص یاز تجویز کرده میگن اگه لاپراسکوپی بشم بهر حال تخمدان اسیب خارجی رو میبینه ذخیره ی تخمک از این حد پایین تر میاد و برای بارداریم مشکل ایجاد میکنه می خواستم ببینم صحت داره با نه ؟الانم که یاز مصرف میکنم دردم خیلی بیشتر شده طوریکه هر روز باید مسکن قوی بخورم.نظرتون رو می خواستم بدونم؟
سلام عزیزم.شما با توجه به وجود کیست شکلاتی و به خصوص اینکه 3سانت میباشد حتما باید
با لاپاروسکوپی جراحی شوید چون به هیچ وجه درمان دارویی ندارد و اگر این کیست به خودی خود باقی بماند و مداخله جراحی نشود به مرور بزرگتر شده و به خصوص با توجه به درد شما چسبندگی اطراف تخمدان مثل مثانه و لوله ها و روده ها و ... ایجاد میشود و بیماری پیشرفت کرده و منجر به نازایی شدید خواهد شد در صورتی که با لاپاروسکوپی به صورت میکروسکوپی با بزرگنمایی فقط کیست شکلاتی خارج شده و تخمدان ها کاملا حفظ شده و سپس روی درمان سرکوب کننده عود آندومتریوز تا زمان ازدواج و بارداری قرار میگیرید.

جراحی زیبایی واژن

سلام و خسته نباشید به خانوم دکتر مهربون ..من متقاضی عمل لابیا و تزریق چربی هستم اما قبلش چند تا سوال داشتم..من میخوام از شهرستان بیام خدمتتون اما رفت و آمد زیاد برام سخته .میشه تلفنی وقت بگیرم و توی یه روز بیام تهران .هم مشاوره بشم و همون روز هم عمل بشم؟؟ در ضمن میشه من توی مطب عمل بشم؟ آخه دوست ندارم توی بیمارستان جلوی ۱۰ نفر باشم. ممنون میشم جواب بدین
سلام عزیزم.شما میتوانید آزمایشات cbc - هپاتیت- HIV را انجام دهید و با هماهنگی قبلی و (گرفتن وقت جهت عمل از 10روز قبل)  عصر روز قبل از عمل به مطب مراجعه کرده و برگه پذیرش بیمارستان بگیرید و صبح مثلا 4شنبه یا 5شنبه عمل شوید.عمل با بی حسی موضعی و حتما در بیمارستان انجام میشود و شما کاملا پوشیده بوده و فقط من و تکنسین کمک موضع عمل را میبیند

کیست تخمدان


سلام خانم دکتر عزیز. با توجه به پر بودن صندوق بلاگ شما مجبور شدم اینجا پیام بدم و امیدوارم جواب منو بدین. من دچار کیست در تخمدان چپ هستم که به طور اتفاقی و از طریق درد ناگهانی در زمان پریودم متوجه شدم. سونو های مختلف احنمال هموژریک و یا آندومتریور رو دادن. چند ماه یاسمین مصرف کردم و درد نداشتم. تا دوباره دچار درد شدم که این درد به قفسه سینه هم می زنه.الان یک ماه هست که اچ دی مصرف می کنم و پزشک گفت که مداوم مصرف کنم و قطع نکنم. آیا این امکان داره که حتی در زمان پریودی این قرص رو مصرف کرد؟در ضمن من 36 ساله و مجردم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام عزیزم.اگر کیستی حتی کیست ساده بیش از 2ماه باقی بماند حتما باید جراحی شود.در مورد کیست های هموراژیک و شکلاتی(آندومتریوز)در صورتی که بالای 3سانت باشد حتما باید جراحی انجام و کیست و جدار آن کاملا برداشته شود.چون آندومتریوز باعث چسبندگی در لگن و نازایی میشود.جراحی باید با لاپاروسکوپی انجام شود

نازایی

سلام خانم دکتر و سپاس از اینکه وقت میگذارید.من 43 ساله هستم و قصد بارداری دارم.یک فرزند دارم و بارداری قبلی به شکل طبیعی بود. الان تمام آزمایشهای خون مثل تیروئید و تستهای هورمونی پرولاکتین و ... وضعیت رحم و تخمدانها همه نرمال هستند.دو ماهه جلوگیری نداشتم ولی باردار نشدم.به من یک دوره لتروزول از روز پنجم شبی دوتا داده اندو قراره روز دوازده برای سونو برم.مدت یک ساله که در من علایم ترشح غلیظ تخمک گذاری روز دهم اتفاق میفته در صورتی که سالهای گذشته همیشه روز سیزدهم چهاردهم این علامت را داشتم.می خواستم بپرسم اگه روز دوازده برای سونو برم دیر نیست؟ و این که با مصرف لتروزول احتمال باردار شدن برای من در این سن هست؟
سلام عزیزم.حدود 5-6روز پس از اتمام قرص لتروزول بهترین زمان برای انجام سونوگرافی و ارزیابی سایز فولیکول ها و تخمک گذاری است و میتوانید 23 روز پس از شروع پریود نیز آزمایش پروژسترون از نظر اندازه گیری سطح هورمون انجام دهید و در صورتی که تخمک گذاری وجود داشت 3-6 ماه داروی موثر مصرف شود.

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر
بنده متقاضی عمل تزریق چربی به لابیا ماژور هستم و سعی کردم قبل از عمل در این باره تحقیق کنم،به چن تا سوال برخوردم که ممنون میشم پاسخش رو کامل از شما دریافت کنم:
بعضی از بیمارا ادعا داشتن که بعد از عملشون اون ناحیه اصطلاحا گلوله گلوله شده یا توده های سفتی بیرون اومده،یا دیگری گفته بود روز بعد از عمل موقع نشستن و دراز کشیدن حرکت چربی رو تو ناحیه حس میکرده،یعنی چربی جابجا میشده با حرکت،خواستم بدونم این عوارض واقعا وجود دارن؟و چرا این اتفاق میفته ؟؟
قطعا دور از محضر شماست ولی متاسفانه بعضی از همکارای محترم شما اطلاعات دقیقی از عوارض عمل به بیمار نمیدن،خواهش میکنم منو طوری راهنمایی کنید که بتونم تصمیم درستی بگیرم.
سوال دیگه اینکه ایا شما این عمل رو هم مثل لابیا پلاستی در بیمارستان انجام میدید؟؟یعنی امکان تزریق چربی در مطب وجود نداره ؟
منتظر پاسخ شما در تلگرامتون هستم .با تشکر
سلام عزیزم.بله این عمل مشابه هر عمل دیگری دارای عوارضی است که معمولا نادر بوده و شامل خونریزی عفونت آبسه محل تزریق چربی و تجمع چربی به صورت گلوله سفت میباشد که در این صورت نیاز به درمان آنتی بیوتیکی و تخلیه آبسه و خروج گلوله در صورت مقاوم بودن به درمان میباشد.جابجایی چربی برخلاف ژل دیده نمیشود.عمل حتما باید در بیمارستان و اتاق عمل انجام شود.

لاپاروسکوپی

سلام خانم دکتر عزیز روزتون بخیر ... خانم دکتر میخواستم سوال کنم که جراحی لاپاراسکوپی با بیهوشی کامل برای افراد چاق مقدور است؟ وقتی که بیماری تنفسی یا ریوی داشته باشد ..و اینکه عملش زیر جراحی بیهوشی کامل خیلی درد دارد ایا؟ میشود راهنمایی کنید راستش من یک کیست تخمدان 8در 9 میلیمتری دارم و دکتر گفتن باید لاپارلسکپی شوم..خانم دکتر من خیلی از عمل میترسم لطفا راهنمایی کنید..
سلام عزیزم.بله جراحی لاپاروسکوپی با بیهوشی کامل انجام میشود و برای افراد چاق مقدور ولی مختصر مشکل تر است در صورت بیماری تنفسی یا ریوی باید اوکی از متخصص ریه در مورد عمل گرفته شود.عمل چون با بیهوشی است درد ندارد و پس از عمل نیز درد بسیار مختصر است.اگر منظور شما به جای میلی متر سانتی متر است باید حتما جراحی انجام شود با جراحی لاپاروسکوپی بر خلاف جراحی باز فقط کیست تخمدان به صورت میکروسکوپی خارج میشود و به تخمدانو نسوج اطراف آن آسیبی وارد نمیشود و چسبندگی در حد قابل چشم پوشی میباشد و قابل مقایسه با جراحی باز نیست

خونریزی بعد از سقط

سلام خانم دکتر خسته نباشید
من 35 سال دارم. در هفته 9 بارداری یک سقط عمدی داشتم با سیتوتیک و آمپول فشار داخل سرم. بعد از شش ساعت جنین دفع شد و بعد از یک هفته خونریزی کم و کمتر شد.بعد از یک هفته من یک سونوگرافی انجام دادم که ضخامت اندومتر ضخیم و هتروژن اعلام شده حدود 14-17 میلی متر.
دکترم گفته باید دارو مصرف کنم و حتی شاید این ضخامت مربوط به دیواره رحم بعد از سقط طبیعی باشه. به نظرتون من چیکار کنم؟ کمکم کنید.
سلام عزیزم.با توجه به اینکه سایز نسج باقی مانده مختصر است نیازی به مصرف دارو ندارد و با پریود بعدی دفع خواهد شد

کانال تلگرامی متخصص زنان


با سلام خدمت دوستان تصمیم گرفتم با توجه به محبوبیت نرم افزار تلگرام جواب سوالاتتون رو جهت تسهیل در دیدن آنها در کانال تلگرامی خودم قرار بدم
بنابراین سوالاتی که از اول خرداد 95 جواب داده شدند علاوه بر وبسایت در آنجا نیز قرار خواهند گرفت
آدرس: www.telegram.me/dremdadi

تنگ کردن واژن

سلام .حدوده یكساله بعد از كاهش وزن احساس شلی و گشادی واژن دارم . من شنیده ام كه در عمل تنگ كردن فقط یك سوم طول كانال واژن قابل دسترسی و تنك كردن هست؟ آیا درسته؟ اگر درسته رضایت كامل حاصل میشه بعد از عمل ؟ و سوالی دیگه اینكه بعد عمل درد چطور و با چه دارویی قابل كنترل هست؟
سلام عزیزم.طی عمل کل طول واژن و به خصوص فاشیای زیرین آن جمع شده و شلی اصلاح میشود فقط بهتر است افزایش وزن فرد پیدا نکند و از ورزش های پرشی مثل طناب زدن اجتناب نماید و ورزش های منقبض و منبسط کردن واژن( keggel )انجام دهد

زیبایی واژن

سلام خسته نباشین.من 23سالمه و متاهلم.ولبهای واژنم خیلی بلنده و تیره و چروکه که اعتماد بنفسمو کامل ازم گرفته و جوری ک دیگه بخاطر این ناراحتی باهمسرم نزدیکی نمیکنم.با عمل امکان کوتاهی و فرم دهیش هست ؟ بعد مشکلی ناتوانی جنسی نمیاره؟؟؟
سلام عزیزم.مشکل شما با عمل لابیاپلاستی قابل حل است.در این عمل به هیچ عنوان ناحیه کلیتوریس دست کاری نمیشود بنابراین هیچ مشکل و اختلالی در احساسات جنسی ایجاد نمیشود

میوم رحمی

من یک ساله ک ازدواج کردم و تو این مدت هم جلو گیری داشتم تا اینکه متوجه شدم فیبروم دارم و اندازه ش هم بزرگه البته پریودی هام شدید بود و خیلی کم خون شده بودم تا اینه دو ماه پیش فیبروم مو عمل کردم و پریودی هام کمتر شد و کم خونی هم داره بهتر میشه دکتر گفت تا شش ماه نباید حامله بشم حالا اگه بعد شش ماه حامله بشم می تونم زایمان طبیعی داشته باشم فیبرومم خارج رحمی بود
بعد یک ماه از عملم سونو مجدد دادم که نوشته بودتخمدان راست حاوی فولیکول 16 و 21 و 5و 4 بود و تخمدان چب 5 و 4 بود
در محل آدنکسها ضایعه پاتولوژیک روید نگردید
بخاطر عمل مشلی واسه باردار شدنم پیش نمیاد؟
توروخدا جواب بدین خیلی استرس دارم
سلام عزیزم.اگر فیبروم ها به آستر داخلی رحم نفوذ نکرده باشد و ضمن جراحی آستر داخلی رحم(آندومتر)باز نشود زایمان طبیعی مشکلی نخواهد داشت ولی در صورتی که آندومتر ضمن عمل باز شود باید حتما سزارین شوید.معمولا مشکلی برای باردار شدن پیش نخواهد آمد

آزمایش ژنتیک

سلام خانم دکترمن بیست وهشت ساله ودارای یک فرزند هستم سه بار حامله شدم وهرسه بار به علت کندرشد کردن جنین ونداشتن ضربان منجر به سقط شدبه متخصص مراجعه کردم آ زمایش ژنتیک گرفت شوهوم سالم بود ولی ژن خون من مشکل داشت ونرمال نبود دکتر گفت که به خاطر.همین مشکل بدنم کمبودی دارد ورحم.من نمی تواند بچه رانگه دارد گفت دارویی هم ندارد وباید در زمان حاملگی کنترل شود ودر نه ماه حاملگی باید روزی یک آمپول بزنی تاکis
rمبود بدنت جبران شود وآزمایش ژنتیک به اینصور ت 46XX97.45x.3 s..famalekaryotypewithmosaicismofsexchromosom
سلام عزیزم.سوالت چیه؟

فیبروم

سلام خسته نباشید من ۲۶سالمه و متاهلم دوسال پیش یه سونو دادم گفتن ی میوم دو سه سانتی داری ک مشکلی هم نداره شیش ماه پیش یه سونوی دیگه دادم و گفتن حدود ۹۰میلیمتر در۷۰میلیمتر شده و سابسروزاله و پایه دار نیست تو فوندوس رحمه.پزشک خودم گفت مشکلی نیست اقدام ب بارداری کن الان شیش ماه گذشته اقدامم بی نتیجه بوده و مجددا سونو دادم گفتن اندازش ۱۰میلیمتر بزرگتر شده و بیشتر ب نفع اینترامولاره
الان موندم چکار کنم؟بچه ندارم و بهم گفتن احتمالا جراحی بخواد
لاپاراسکوپی میشه یا لاپاراتومی و اصلا نیازه ب جراحی یانه؟
راستی فاصله میوم تا عضله داخلی رحم حدود پنج میلیمتره
سلام عزیزم.با توجه به افزایش سریع سایز فیبروم و اینکه فیبروم بزرگتر از 6-7 سانتی متر میباشد نیاز به جراحی دارد با توجه به سایز فیبروم بهتر است لاپاروتومی یا جراحی باز صورت گیرد.

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر...من دختری 21ساله هستم که چند ساله متوجه شدم لب های کوچک التم خیلی بلند تر از حالت عادیه...پوست قسمت کلیتوریسم هم خبلی افتاده و چروک و تیره شده .میشه پوست تیره رو کامل برداشت؟؟؟....خیلی از پیشهناد های ازدواجمو به خاطر این مشکل اصلا فکرم نکردم ..راهی هست که درمان بشه ..یعنی مثل قبل بشه طوریکه کسی متوجه نشه..راجب مراقبت های بعد عمل اگه میشه توضیح بدین؟بخیه میکنینی؟و بخیه هاش جذبیه؟اینکه شما گفتین بعدازظهر همون روز میشه برگشت به شهرستان؟
سلام عزیزم.مشکل شما با جراحی لابیاپلاستی کاملا قابل حل است.یه روز باید به مطب مراجعه کنید تا معاینه شوید و وقت عمل بگیرید و آزمایشات CBC-HIV-هپاتیت را در همان شهر خود انجام دهید و مراجعه کنید.بخیه ها جذبی است و بعد از عمل باید حدود 10 روز مراقب خود باشید

جراحی لابیا

سلام خانم دکتر
ببخشید سوالی داشتم. من تصمیم به ازدواج دارم و نامزدم به زیبایی و تمیزی خیلی توجه داره. ناحیه تناسلی من اصلا زیبایی نداره و شل و چروک و تیره رنگه! یکی از لبهای کوچیکم بزرگتره ولی سیاه نشده و به هم نزدیک نیستن.
طوری که حس می کنم ذهنش درگیر این مطلب بشه که درگیر رابطه ای بودم در صورتی که اصلا هیچ رابطه ای نداشتم و مقید بودم.
خیلی ناراحتم. آیا همه آلت تناسلی دخترا ی شکل باید باشه و من چه جوری توجیهش کنم. نمی خوام از دستش بدم.
با توجه به تجربه و برخوردهای از این دست برای شما، ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام عزیزم.مدل لب های کوچک متغیر بوده و ممکن است بلند و تیره و گوشتی باشد که درمان خاصی جز جراحی برای اصلاح آن نیست.برای رنگ تیره تا حدودی استفاده از پمادهای روشن کننده موثر است

سقط مکرر

باعرض سلام خدمت شما خانم دکتر گرامی یک سوال. از شما داشتم من خانمی 42 ساله هستم که سه بارداری داشتم ویک زایمان زایمانم در سال 78 بود وبارداریهایم 90و91 که هردو سقط شد علت سقط یکی بارداری پوچ ودیگری نا مشخص بود اخیرا قصد بارداری دارم که در تاریخ11/10/94سونوگرافی انجام دادم که نتبجه آن به شرح ذیل می باشد رحم با ابعاد100*45*60واکوی میومتر هتروژن دیده میشود تصویر چندفیبروم با حداکثر دیامتر 15میلیمتردر جدارخلفی مشهود است اندومتر 3لایه بوده وضخامت حدود7/5میلیمتر وتخمدانهابا اندازه واکوپترن طبیعی بدون ضایعه فراگیر دیده شدند درکلدوساک خلفی مختصر مایع آزاد دیده میشود . با توجه به این نکات آیا میتوانم بارداری داشته باشم ? وبین دو قاعدگی اخیرا مختصری لکه بینی داشتم که تست پاپ اسمیر دادم دکتر به من کپسول تریستد داده مصرف کنم
سلام عزیزم.باید آزمایش هورمونی انجام دهید و اسپرموگرام همسرتان نیز انجام شود و در صورت تکرار سقط باید کاریوتایپ نیز انجام شود.

نازایی

سلام خانم دکتر.خداقوت. من در قصه بارداری به مشکل برخوردم. سی و یک سالمه و چهارساله ازدواج کردم. جلوگیری طبیعی داشتم. پارسال بعداز هفت ماه اواخر اسفند باردار شدم اما تو هفته ششم بخاطر نداشتن رشد کافی و بعد هم خونریزی سقط و کورتاژ شدم. دوماه به دستور پزشک ال دی خوردم تا باردازی مجدد بزودی پیش نیاد. واز ماه سوم دیگه جلوگیری نداشتم تا سه ماه که به پزشک متخصص مراجعه کردم. در اولین سونو در روز سیزدهم سیکل هیچ تخمک و فولیکولی نداشتم.دکتر برای من کلومیفن و لتروزول تجویز کرد که بعد از دوبار مصرف و انجام سونو یک فولیکول 1/7داشتم و دکتر راضی بود .امپول هم تجپیز کرد که روز چهارده زدم .اما موفق نبودم. دوره سوم داروها را البته بدون امپول مصرف کردم وبازهم نشد. تنها تغییر در بدن من تغییر در سیکل پریودی از بیست و هشت روز مرتب به سی و چهار روز بوده و همینطور کم شدن خونریزی به دو یا سه روز. راستش نمیدونم چیکار کنم. خواهش میکنم جوابمو بدیذ. در ضمن من دوساله کم کاری تیرویید دارم و روزی یک قرص میخورم. برای بارداری که رفتم تیروییپم 1/6بود.لطفا منو راهنمایی کنید. شوهرم خم ازش خوب بود و مشکلی نداست
سلام عزیزم.آزمایش های هورمونی باید مجدد تکرار شود.عکس رنگی از رحم و لوله ها گرفته شود و در صورتی که 6ماه با وجودمصرف داروهای تخمک گذاری حاملگی صورت نگرفت باید لاپاروسکوپی-IUI و اقدامات دیگر انجام شود.

کیست تخمدان


با عرض سلام و ادب و خسته نباشید خدمت شما خانم دکتر عزیز
من 37 سالمه. 5ماهه ازدواج کردم.الان قصد دارم باردار بشم. سونوی رحم دادم. یک کیست فولیکولر 27 میلی وجود داشت. به دستور دکتر یکماه قرص LDخوردم دوباره سونو دادم اندازش 20میلی(این بار نوع کیست را کومپلکس نوشته) شد. الان هم دکتر گفته 2 دوره دیگه قرص را بخورم. دکتری دیگه هم میگفت این بهترین نوع کیست هست که درمانش بارداریه.لطفا بفرمایید چکار کنم آیا قرصها رو کنار بذارم و بذارم باردار شم یا نه؟پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم.
سلام عزیزم.از سایز 30 میلی متر فولیکول تخمدان کیست نامیده میشود.کیست ساده تخمدان درمانش قرص جلوگیری است ولی کیست های کمپلکس که نواحی جامد در آن دیده میشود با قرص درمان نمیشود در صورتی که بعد از پریود از بین نرود نیاز به درمان جراحی دارد در مورد شما نیازی به مصرف قرص نیست فقط بعد از پریود سونوگرافی کنترل انجام شود.

سرطان پستان

سلام خانوم دکتر خسته نباشید
من از سن۱۱سالگی یعنی بعد دوران ابتدایی پریودم شروع شد.از زمانیم که سینه هام شروع به رشد کردن سفت بودن تا به الان که ۱۹سالمه
http://8pic.ir/images/t1azw5xa7k27f9g4ct76.gif
دقیقا این بافت Lobulesرو که تو عکس هست روباهمین برجستگیو بافت زیر انگشتام حس میکنم ولی خب خیلی سفته.من بجز اینکه یه چنتا موی ضخیم دور حاله قهوه ای سینه هام رشد کرده هیچ علاعم دیگه ای ندارم نه دردی نه حتی فرو رفتگی نک سینه هام از یه پزشک مشاورهم که راهنمایی خواستم این جوابو بهم داد
《> سلام علیکم
> احتمال سرطان و توده با این شرح حال مطرح نیست. بافت پستان در بلوغ این چنین است. هنوز بافت چربی آنچنانی ندارد و قوام سفتی دارد. به هر حال برای اطمینان خودتان و چهت کاهش هزینه و... به یک  مرکز بهداشت  مراجعه کنید. ماما یا پزشک آنجا معاینه خواهد کرد و نطر خواهد داد . فعلا لزومی به مراجعه به متخصص نیست. باید خودتان معاینه شخصی خودتان را داشته باشید. هر گونه تغییر شکل وجود توده تغییرات پوستی مثل کشیدگی پوست و پرتغالی شدن پوست و غیره نیاز به بررسی دارد.》
ولی خب من هرچی تو نت سرچ کردم گفتن هر سفتیی تو سینه به معنای سرطانه. راستش به خونوادم نگفتم این موضوع رو براهمین فعلا نمیتونم به پزشک مراجعه کنم.الانم سردرگمم نمیدونم سرطان پستان دارم یا خیر.
تورو خدا ش
ما منو از سردرگمی دربیارینو بیشتر راهنماییم کنید ممنونم
سلام عزیزم.جوابی که بهتون دادن درسته

بزرگی ناحیه تناسلی

سلام خانوم دکتر.من یه دختر 23 ساله هستم.مشکلم اینه که گوشت التم ناحیه بالاش خیلی تپل و چاقه.درصورتی که خودم چاق نیستم!یجوری که اصلا نمیتونم شلوار تنگ رو بدون بلوز بلند بپوشم حسابی مشخصه و خجالت میکشم! احتمالا ارثیه چون هستن توی خانوادم این مدلی.حالا سوالم اینه راه درمانش چیه؟امکان خالی کردن چربی اون ناحیه هست که یه مقدار سایزش کوچیکتر شه؟از نظر هزینه مشکلی ندارم .تهران هم هستم،فقط واقعا برام مهمه بدونم امکان بهبودش هست یا نه؟ممنون میشم جوابمو به ایمیلم بفرستین.روزتون بخیر
سلام عزیزم.باید حتما معاینه شوید.اگر چربی ناحیه عانه یا پوبیس زیاد باشد میتوان با ساکشن خارج کرد و اگر پوست بالای کلیتوریس بلند و بزرگ باشد نیز قابل جراحی و اصلاح است

کیست شکلاتی

باسلام من 26 ساله وبراثرداشتن کیسس شکلاتی اندومتیوز منجربه طلاق شدم وتمامی پزشکان جراحان را گشتم که برخی میگویند بدخیم بوده و تحت هیچ عنوانی نباید عمل جراحی انجام شود وچندماهیست که روحیه ام را ازدست دادم ویه سری ازسوزنهای که زدم ریزش مو پیداکردم دیگه کاملا روحیه ام را ازدست دادم لطفا به من کمک کنید مرا راهنمایی کنید لطفا
لطفا باتشکر
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.
در بیماری آندومتریوز کیست شکلاتی(آندومتروما) اگر بزرگتر از 3 سانتی متر باشد حتما نیاز به جراحی ترجیحا لاپاروسکوپی دارد.عدم جراحی باعث چسبندگی و نازایی میشود.احتمال بدخیمی در کیست شکلاتی بسیار پایین است.پس از جراحی نیز بیمار باید تحت درمان قرار گیرد تا از عود بیماری جلوگیری شود.

کیست آندومتریوز

سلام ممنون ااز راهناییهاتون
ببخشید 32 سالمه و نزدیک 2 ساله ازدواج کردم بعد از ازدواج متوجه شدم کیست 7 سانتی در تخمدان چپ دارم که بعد از ازمایشش گفتند کیست خونیه و باید جراحی کنی
البته حدود 8 سال پیش هم کیست 7 سانتی در تخمدان چپ داشتم و لاپروسکوپی کردم
یکی از متخصیصین گفتند چون قبلا جراحی کردید دیگه جراحی نکن و اول باردار شو بعدالبته تو این دو سال اصلا جلوگیری نکردیم و باردار هم نشدم
8 سال پیش همراه با کیست چسبندگی هم داشتم ولی نمیدونم عمل باز بهتره یالاپراسکوپی که بعدش بتونم باردار بشم
جواب عکس رنگی رحم این جور بود
بعد از دتزریق ماده کانال سرویکال از ماده پر شده
کاویته رحم نسبتا بزرگ و جادار و کورونها کشیده و جسم رحم در قسمت وسطی و مایل به راست است
ناحیه ایسم سیلندریک و تا اندازه ای خمیده و رژید است
تصاویر روشن در ناحیه سرویکواسمیک ناشی از air bubble مشهود است
هر دو لوله از ماده پر شده و ناحیه ایسمیک لوله ها باریک و قسمت دیستال لوله ها دیلاته و پیچیده است
در کلیشه کنترل و در سری کلیشه هو لوله چپ باز و پرمابلیته لوله راست کمتر از حد نرمال است
در postdrainage 4film ماده حاجب لعوکاللیزه در کاویته رحم و پیچیدگی ل له ها و کانال سررویککال خمیده باقیمانده و تخلیه و پخش دارو باهه موقع انجام نگرفته است
سلام عزیزم.با وجود کیست 7 سانتی متری آندومتریوما و چسبندگی شدید مطرح شده در عکس رنگی رحم شانس بارداری شما بسیار پایین است بنابراین باید حتما تحت جراحی(ترجیحا لاپاروسکوپی)قرار گیرید و کیست آندومتروز برداشته و چسبندگی برطرف گردد و بلافاصله تحت درمان تحریک کننده تخمک گذاری قرار گیرید

جراحی زیبایی ناحیه تناسلی

سلام خانم دكتر خسته نباشید
عذر خواهى میكنم
خواستم بدونم ناحیه بالای الت تناسلی رو میشه جراحی كرد و كوچك كرد همسرمو به شدت ازار میده و میگن شلوار كه میپوشم خیلى برامدس و كاملا مشخصه
ما سره این مساله خیلى مشكل داریم
لطفا اگه میشه جراحى كرد منو راهنمایی كنید و اگر براتون مقدوره هزینه جراحی رو هم بفرمایید
مننون از لطفتون
سلام عزیزم.مشکل شما با جراحی قابل حل است.در رابطه با هزینه با منشی تماس بگیرید

جراحی لاپاروسکوپی

سلام خانوم دکتر.وقتتون بخیر
من 32 سالمه و در تاریخ 94/3/11 به دکتر زنان جهت تست های پیش از بارداری مراجعه کردم. در سونوگرافی من چندین میوم مشاهده شد.موارد به صورت زیر بودند:
رحم بدون در نظر گرفتن میوم ها با ابعاد 53*96و اکوی هتروژن دیده می شود.یک میوم به ابعاد mm39*48 با موقعیت اینترامورال تا ساب موکوزال در لاترال چپ بادی دیده می شود که همراه با اثر فشاری شدید bulging واضح به کاویته آندومتر و جابجایی کاویته آندومتر به سمت راست است.یک میوم به دیامتر 33mm با موقعیت اینترامورال در لاترال راست بادی با اثر فشاری مختصری بر روی آندومتر دیده می شود.
یک میوم به ابعاد 37*43 mm با موقعیت اینترامورال تا ساب سروزال در پوستر ولاترال چپ سگمان تحتانی متمایل به فولدوساک خلفی قابل رویت است.
همچنین یک میوم به دیامتر 20mm با موقعیت اینترامورال تا ساب سروزال در لاترال راست بادی دیده می شود.
چند میوم ساب سروزال کوچک به طور پراکنده دور تا دور رحم با حداکثر دیامتر 17mm دیده می شود.
ضخامت آندومتر 6mm می باشد.
دکتر به من گفتند مشکلی نداری ومیوم ها مشکلی ایجاد نمی کنند و برای بارداری اقدام کن.من هم اخر خرداد ماه 94 برای بارداری اقدام کرده و همون دفعه اول باردار شدم.اما جنین تا هفته 6 ام بیشتر رشد نکرد و قلبش هم تا هفته 9 تشکیل نشدو سقط شد.به دکتر دیگه ای مراجعه کردم و ایشون گفتند 3 ماه بعد از سقط بیا جراحی باز میکنم و میومهاتو در میارم.چون میومها باعث سقط شدند و مانع خونرسانی به جفت شدند.
1- می خوام بدونم که آیا قبل از اقدام برای بارداری مجدد من باید عمل کنم؟
2- چه روشی برای جراحی من بهتره؟
از عمل باز خیلی میترسم چون مثل سزارینه و من نمی تونم زمان طولانی استراحت کنم.چون شاغلم.
3-من بیمه تامین اجتماعی هستم و تکمیلی دانا هم دارم.هزینه جراحی لاپراسکوپی من چقدر میشه ؟


سلام عزیزم.علل دیگر سقط مثل اشکالات هورمونی و مشکل اسپرم باید حتما بررسی و رد شود و در صورت عدم وجود مشکل خاصی با توجه به متعدد و بزرگ بودن فیبروم ها و اثر فشاری به آندومتر بهتر است جراحی صورت گیرد.جراحی لاپاروسکوپی برداشتن فیبروم ها حتما توصیه میشود چون با جراحی باز احتمال چسبندگی بالاست.با بیمه تکمیلی نیز میتوانید جراحی کنید و هزینه مطابق تعرفه وزارت بهداشت و در بیمارستان دریافت میشود.

جراحی لابیا

سلام خانم دکتر من سوالات ها رو خوندم ولی جوابم رو نگرفتم.
حدود یک ساله که لب های کوچیکم بزرگ شده و سرش تیره تره.
1. میخواستم بدونم برای اینکه به حالت عادی برگرده چهکار باید کرد؟
2.به غیر از جراحی راه دیگه ای داره؟
3. برای جراحی حتما باید بستری شد؟ و یا همینطوری تو مطب هم میشه؟ چون میخوام کسی نفهمه...
4. علت حجیم شدن لب ها چیه؟
اگه میشه زود تر جواب بدین خیلی استرس دارم.
مرسی
سلام عزیزم.غیر از جراحی و کوتاه کردن قسمت های بلند و تیره راه دیگری ندارد.برای جراحی میتوانید به صورت سرپایی صبح به بیمارستان مراجعه و 6ساعت بعد از عمل(عصر)مرخص شوید.معمولا دست کاری ها و خودارضایی باعث افزایش سایز لبهای کوچک میشود ولی در اکثر موارد به صورت مادرزادی لب های کوچک بلند و حجیم است

 
  • تعداد صفحات :4
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
 

درباره وبلاگ

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان