متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

جراحی لابیا

سلام در مورد عمل لابیا سوال داشتم آیا این عمل مشکلی برای تمایلات جنسی ایجاد میکند؟آیا عمل نیازی به بستری شدن دارد؟دوره نقاهت آن چقدر است؟آیا با بی حسی موضعی قابل انجام است؟مشکلی برای پرده ایجاد نمیکند؟برای عمل چگونه میتوانم هماهنگ کنم و وقت بگیرم؟
سلام عزیزم در عمل جراحی لابیا قسمت های بلند-تیره و گوشتی لب های کوچک برداشته میشود و پوست شل شده اطراف کلیتوریس نیز برداشته شده و حالت کاملا نرمال و شکیل میشود این عمل نیازی به بستری ندارد و سرپایی انجام میشود معمولا چند روز احتیاج به استراحت بعد از عمل دارید و با بی حسی موضعی کاملا قابل انجام است مشکلی برای پرده ایجاد نمیکند و جای آن نمیماند میتوانید با تلفن منشی 09124338660 تماس بگیرید تا آزمایشات مربوطه که شامل CBC و هپاتیت و اچ ای وی انجام داده و مراجعه نمایید تا وقت عمل داده شود
تصویر شماتیک عمل لابیا در کانال تلگرام    https://t.me/dremdadi/680

لابیاپلاستی

سلام.ممنون از وقتی که میگذارید من 25 ساله هستم و مجرد و احساس میکنم که عدم تقارن در اندام تناسلی من وجود دارد و کاملا قسمتهای لابیای 2طرف اندازه شان و یک طرف بلندتر و تیره تر است آیا با جراحی کاملا اصلاح میشود؟نیازی به بستری دارد؟
سلام عزیزم.لابیای شما با عمل جراحی زیبایی پلاستیک قابل اصلاح بوده و قسمتهای بلند و تیره برداشته شده و با هم قرینه سازی میشود نیازی به بستری در بیمارستان ندارید و عمل جراحی به صورت سرپایی برای شما انجام میگیرد

کیست تخمدان

سلام.سال نود تخمدان راستم کیست درموئید داشت و جراحی کردم و دکتر تخمدان راست منو دراورد..الان حدودا سه ساله که تخمدان چپم کیست داره وسونوگرافی گفته درمویید و الان حدود نه سانت شده و سر جای تخمدان راست هم کیست درمویید دراومده...خواستم ببینم بهترین تصمیم برای من چیه؟ایا جراحی انتخاب درستیه؟ اگه دوباره جراحی کنم یائسه میشم؟یا چند سال بعد یائسه میشم؟الان۲۶سالمه.و چون یک بار جراحی کردم و تخمدونمو از دست دادم واقعا میترسم دوباره جراحی کنم و این یکی روهم در بیارن....خبلی ممنون بابت راهنمایی و سایت خوبتون
سلام عزیزم.اگر کیست درمویید شما بزرگ است حنما باید جراحی کنید.ضمن جراحی فقط کیست خارج شده و به تخمدان آسیبی وارد نمیشود

لاپاروسکوپی

سلام
من 34 سال سن دارم و مجرد هستم. کیست اندومتریوز 5 سانتی در تخمدان چپ دارم و میوم 16 میلیمتری نیز در رحم دارم.
میخواستم بدونم لاپاروسکوپی انجام میدین؟ و در کدوم بیمارستان ها؟
ممنوم میشم پاسخ بدین.
سلام عزیزم.بله لاپاروسکوپی در بیمارستان البرز تهران انجام میدهم میتوانید برای هماهنگی به مطب مراجعه کنید

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر خسته نباشین
من واسه عمل لابیاپلاستی و تنگ کردن واژن میخواستم از شهرستات خدمتتون برسم ولی چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین تا با اطمینان خاطر این عمل رو انجام بدم
میخواستم بپرسم این دو عمل همزمان باهم انجام میشن؟و اینکه جای بخیه ها بصورت دندونه و قاچ قاچ روی لابیا مینور باقی میمونه یا نه؟
و اینکه اگه من همراه نداشته باشم مشکلی پیش میاد؟
سلام عزیزم.بله این دو عمل را به طور شایع با هم انجام میدهم.بخیه ها با نخ جذبی بسیار ظریف و قابل جذب اصطلاحا لیزری به صورت زیر جلدی و پلاستیک و سطح آن کاملا صاف بوده و به هیچ وجه نامنظم نمیشود و بعد از ۴۰ روز با استفاده از پمادی که برای جلوگیری از جای اسکار استفاده میشود جای آن به هیچ وجه دیده نمیشود در ضمن قسمت پوست شل شده و تیره بالا و اطراف کلیتوریس نیز جراحی میشود و تمامی نواحی تیره و بلند لابیا برداشته شده و بعد از ۲-۳ ماه به هیچ وجه امکان تشخیص جراحی وجود ندارد و کاملا طبیعی به نظر خواهد رسید.با منشی جهت عمل هماهنگ نمایید میتوانید با هماهنگی قبلی ۴شنبه برای ویزیت مراجعه نموده و ۵شنبه صبح جراحی شده و ۶ساعت پس از عمل مرخص شوید.بودن همراه الزامی نیست

فریز تخمک

سلام. خسته نباشید
خانم دکتر 34 سالمه و مجرد و ویرجین هستم. میخواستم سوال کنم اگه بخوام برای فریز تخمک اقدام کنم روشی هست که نیاز به بیهوشی عمومی نداشته باشه؟ شما در بخش لابیاپلاستی نوشته بودید که عملش میتونه با بیهوشی از کمر به پایین انجام بشه. آیا این نوع بیهوشی برای فریز تخمک هم کاربرد داره؟
چون یکی از اقوام درجه یک بنده حین بیهوشی بخشی از خونش لخته شده بود و یکی دو روز بعد از به هوش اومدن در اثر آمبولی فوت شدن.اینه که نگرانم به صورت ژنتیکی در اثر بیهوشی خونم لخته بشه.
میشه یه پست در ارتباط با فریز تخمک بگذارید.
ممنون
سلام عزیزم.فریز تخمک در مراکز نازایی انجام میشود و با بی حسی موضعی نیز قابل انجام است

لابیاپلاستی

خانم دکتر من مشکل بسیار ناراحت کننده ای دارم و اون اینکه لابیای من بسیار بلند و گوشتی و تیره رنگ بوده و از وسط پای من بیرون میزند و قسمت بالای آن بسیار برجسته و بزرگ است من مجرد هستم و آیا این عمل روی حس جنسی من تاثیر بد میگذارد؟آیا برای پرده من مشکلی ایجاد میشود؟آیا جای عمل دیده میشود؟هزینه عمل چقدر است و چه مدت مراقبت بعد از عمل طول میکشد؟آیا نیاز به بستری در بیمارستان است؟
عمل لابیا هیچ ربطی به پرده شما ندارد و مشکلی ایجاد نمیکند و بیشتر مراجعین مجرد هستند نیاز به بستری در بیمارستان نیست.صبح عمل انجام میشود و 6ساعت بعد از آن مرخص میشوید.با بی حسی موضعی از کمر یا بیهوشی عمومی مثل نقاشی قسمت های اضافه و گوشتی و بلند و تیره برداشته شده و به صورت پلاستیک با نخ جذبی بسیار ظریف ترمیم میشود که جای آن مشخص نمیشود در ضمن از 3روز بعد از عمل ژل مخصوص برای از بین بردن کامل جای عمل داده میشود.روی حس جنسی هیچ تاثیری ندارد چون کلیتورس که تمایلات خانم ها به آن ارتباط دارد دست زده نمیشود و فقط پوست بلند و تیره و شل اطراف آن برداشته میشود.هزینه طبق تعرفه وزارت بهداشت و مناسب است جهت اطلاع دقیق با منشی تماس بگیرید

نازایی

با سلام و احترام
ضمن سپاس از توجه دلسوزانه سرکارعالی
زنی 35 ساله هستم دارای یک فرزند 8 ساله ، از یک سال پیش تصمیم به بارداری گرفتم که متاسفانه تاکنون نتیجه ای نداشته ، سونوگرافی وضعیت تخمدان و رحمم را سالم نشان می دهد ، دوره های ماهیانه من بین 26 تا 28 روز است ، دو ماه پیش با آزمایش متوجه شدم تیروئیدم کم کار هست و رنج ویتامین d نیز پایین نشان داده شد . تاکنون از دو آمپول ویتامین d استفاده کرده ام و بر اساس نظر پزشک متخصص غدد ، روزانه از نصف قرص لووتیروکسین استفاده می کنم . اولین روز آخرین پریودی من 24 اردیبهشت بود و از روز 16 ام دوره ، لکه بینی خیلی خفیف شروع شد که با نظر پزشک زنان از روز 17 ام اقدام به استفاده از داروی دوفاستون در دو نوبت صبح و عصر نمودم و از روز هجدهم دوره دیگه لکه ای ندیدم
مزاحم سرکار عالی شدم تا من را راهنمایی کنید با توجه به اینکه پزشک من دستور ادامه دارد را تا 15 روز بعد دادند و هم اکنون احساس سر گیجه و کوفتگی عجیبی دارم آیا مصرف قرص را ادامه بدهم و آیا با ادامه دادن قرص تغییری در طول دوره من به وجود نمی آید
با توجه به تاخیر به وجود آمده در بارداری و از طرفی بالا رفتن سن من ، آیا شروع به مصرف قرص کلومفین و آمپول hcg بکنم یاخیر
ممنون از وقتی که برای من می گذارید
سلام عزیزم.با توجه به کم کاری تیرویید و شروع قرص لیوتیروکسین باید حدود 2ماه بعد آزمایش تیرویید دهید و در صورت نرمال بود تیرویید و درمان کمبود ویتامین دی اقدام به بارداری نمایید با درصد زیادی لک بینی شما نیز با اصلاح مشکل تیرویید برطرف خواهد شد سپس تخمک گذاری خود را با سونو چک کنید در صورت عدم تخمک گذاری میتوانید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر عزیز در نهایت نا امیدی یکهو وبلاگ شمارو دیدم دیروز بعد از انجام سونو متوجه شدم یه کیست 7 سانتی دارم رفتم دکتر و اونجا بهم قرص ال دی داد بنظر شما من الان قرص ال دی رو مصرف کنم یا قرص سیپروکامپاند کدوم رو پیشنهاد میدین پریودیم گاهی اوقات نامنظم میشد و یکسال هم هست ازدواج کردم کمکم کنید موندم بین دوراهیمنتظر پاسختون هستم از طریق آدرس کانال تلگرام اونجا عضو شدم ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید ککدوم یک از این قرصها رو بخورم
سلام عزیزم.حتما قرص ال دی استفاده شود پس از مصرف یک بسته سونوگرافی کنترل انجام دهید اگر کیست شما ساده باشد معمولا حدود 6 هفته پس از مصرف قرص از بین خواهد رفت یا کوچک میشود اگر بعد از 6 تا 8 هفته پس از مصرف قرص کیست باقی بماند نیاز به جراحی(ترجیحا لاپاروسکوپی) دارد

میوم

سلام
من ۲۹سالمهدر تخمدانم سمت راست یک میوم ساب سزورال به قطر ۱۰میل دارم یک قرص دانازول دادن سی روز پشت هم مصرف کنم
یک ماه گذشت قرص تموم شد
دوران پریود تموم شد
تو حموم خود ارضایی کردم یاد انجام نمیدم ولی اون روز احساس کردم همونجای درد که تخمدانه یک چیزی ترکید و خیلی درد داشت روم نمیش به دکتر زنان بگم کلا پشیمون شدم از کارم دیگه اینکار نمیکنم
مجردم وزنم ۱۱۰کیلو قدم ۱۶۰
الان کدیین میخورم اروم میشه ولی هنوز درد دارم
چکار کنم
سلام عزیزم.حتما باید سونوگرافی کنترل از نظر وجود کیست تخمدان انجام دهید و به خصوص توصیه میشود رژیم و ورزش انجام داده و وزن خود را کاهش دهید میوم سابسروزال روی رحم قرار دارد و به تخمدان ربطی ندارد

تهدید به سقط

باسلام،بنده در هفنه شش وپتج روز هستم،روز سومیه که لک بینی قهوه ای دارم،سونو انحام دادم ساک حاملگی تشکیل و جنین به ابعاد5*5میلمیتر بارشد کم مطابق با هفته 5تا5/5بود،شیاف وامپول پروژسترون مصرف میکنم،اما علایمم مثل سفت شدن زیر دل و درد سینه هام کاهش یافته،احتمال زنده ماندن جنین و تشکیل قلب چه مقدار است،؟
الان سقط انجام شود بهتر است یا ده روز دیگر بعد ازانجام سونو جهت تشکیل قلب
سلام عزیزم.با توجه به علائم شما و وجود خونریزی احتمال سقط و عدم رشد جنین 50-50 است حتما باید سونوگرافی کنترل 2هفته بعد انجام شود تا مشخص شود حاملگی نرمال است یا بیشتر ناشی از اشکال کروموزومی قادر به رشد نیست و نیاز به سقط دارد

یائسگی

باسلام خدمت خانوم دكتر
خانوم دكتر عزیز بنده بیمارتان بودم و خوشبختانه مشكلم با لطف و یاری شما رفع شد،سئوالی كه الان دارم در خصوص مادرم هست،ایشون ٥٥ساله هستن و بعد از یائسه شدن همچنان خونریزی های خیلی خیلی زیاد دارن،چون در حال حاضر امكان اینكه به تهران بیان و خدمت شما برسن ندارن،خواستم نتیجه سونوگرافی ایشون رو براتون بفرستم كه اگر نیاز به جراحی دارن بیان خدمت خود شما،
سونوگرافی از رحم و تخمدان بروش ابدومینال و ترانس واژینال:
-سایز رحم ٨٠٥*٦.٤ cm میباشد
اكوی آن هتروژن است(اندومتریال كاویتی در قسمت فوقانی بدوقسمت تقسیم شده كه میتواند درجاتی از رحم دوشاخ مانند(arcuat ut) را مطرح كند
-ضخامت اندومتر دولایه در حدود ١٢.٨ mm میباشد
-تخمدان راست با سایز ٢٠*١٩ mm و تخمدان چپ با سایز ٢١*١٩ mm و اكوی نرمال مشاهده شدند.
-در ادنكسها ضایعه ای دیده نمیشود
-فضاهای كولدوساك clear هستند.
خانوم دكتر لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.
سلام عزیزم.اگر خونریزی بعد از یائسگی ایجاد شود حتما باید کورتاژ تشخیصی از نظر رد سرطان دهانه رحم انجام شود

زگیل

با سلام . خانمی 30 ساله هستم . 8 ماه پیش س.ک.س محافظت نشده داشتم و دو ماه پیش سکس دهانی . یک ماه متوجه دو زایده ریز در قسمت پایین وازنم شدم که کمی روشنتره و یکی هم داخل واژنم که هم رنگه داخلش ه. خارش ندارم ولی زیر دل و کمرم درد میکنه و بوی نامطبوع و ترشحات دارم . به محض دیدن این زایده های ریز به دکتر زنان مراجعه کردم و تست اپ اسمیر گرفتن و نرمال بود . و دو هفته بعد دکتر زنان دیگری رفتم و تست PCR HPV از واژنم گرفتن که 36 نوع بررسی شد و منفی بود. من الان میخوام بدونم که این زایده ها چی میتونن باشن، ایا ممکنه زیادتر بشن ؟ ایا زگیلن ؟ ایا ممکنه تستم اشتباه بوده باشه ؟
سلام عزیزم.این زائده ها به احتمال زیاد زگیل میباشد ولی زگیل های خوش خیم که در آزمایشات بررسی نمیشود اگر تعداد آنها زیاد و تغییر رنگ دارد یا بزرگ است نیاز به درمان دارد حتما واکسن گارداسیل تزریق شود و رژینم پر پروتیین داشته باشید و سیگار و قلیان مصرف نکنید و کاندوم استفاده کنید

فیبروم رحمی

با سلام، مادرم 48 سال سن داره که به مدت یکسال بود که از سنگینی شکم و پر شدگی مثانه و نامنظم شدن پریودش حرف میزد، اما سهل انگاری کردو خیلی دیر به دکتر مراجعه کردن، سونوگرافی که انجام شده نشون میده که فیبروم ساب سروزال به اندازه 100 در 110 میلی متری داره و رحم اش از حد طبیعی بزرگتره، پزشک معالج گفته که هر چ سریعتر عمل کنه، سوالم اینکه مادرم در حال حاضر شرایط عمل جراحی رو نداره ایا میشه مدتی(یک یا دو ماه) صبر کردتا شرایط عمل براش پیش بیاد و تا اون موقع دارو تجویز کرد که از بزرگتر شدن اش جلوگیری کنه
سلام عزیزم.فیبروم با سایز بزرگ احتمال ایجاد بدخیمی در آن وجود دارد بنابراین توصیه به برداشتن سریع آن میشود.

عفونت دهانه رحم

سلام خانم دکتر عزیز، من تا حالا چندبار سوالمو تو بخش نظرات پرسیدم اما جواب ندادین، خواهش میکنم جواب بدین، من تا حالا پیش چندتا دکتر رفتم اما نتیجه ای نگرفتم، الان نزدیک دو ساله که مشکل عفونت دهانه رحم و زخم دارم که با وجود درمان های قوی مثل سفتریاکسون و افلوکساسین و پماد واژینال،هربار بعد یکی دو ماه دوباره عفونت و زخم بر میگرده آخرین بار یک ماه پیش مشهد پیش یه دکتری رفتم گفت باید کولپوسکوپی کنم و بعد از نتیجه کولپوسکوپی گفت اچ پی وی مثبت هستم، البته خودم و همسرم هیچکدوم زگیل نداریم، و برام واکسن گارداسیل نوشت و یک دوره افلوکساسین ، و همچنین گفت کار خاصی لازم نیست بکنم و هر چهارماه یکبار باید تست پاپ اسمیر بدم، پاپ اسمیرهای قبلی همش عفونت شدید نوع ۲ نشون میداد و آزمایش خون و سونو همیشه نرمال هست حالا با وجود استفاده از داروهای تقویتی مثل ژینوفیلوس و کپسول پروبیوتیک بازهم ترشحات عفونی و خارش دارم، باید چیکار کنم؟ توروخدا جوابمو بدین این شش ماهه اخیر از نگرانی و استرس زیاد کل زندگیم بهم ریخته و نمیدونم چیکار کنم. ۲۵ سالمه و بچه ندارم
سلام عزیزم.اگر اچ پی وی پرخطر مثبت است و کولپوسکوپی نرمال است سال بعد پاپ اسمیر و اچ پی وی تکرار شود در مورد عفونت مکرر باید از نظر دیابت آزمایش قند مخفی انجام دهید و باید محصولات پروبیوتیک استفاده کنید و گرما و رطوبت حذف شود

 
  • تعداد صفحات :6
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان