متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

گالاکتوره

سلام خانم دکتر.من 27 سالمه و از 3 سال پیش واسه چکاب کامل رفتم دکتر و با آزمایش فهمیدم پرولاکتینم بالاست و ترشح شیر دارم.بخاطر سر دردام رفتم پیش دکتر مغز و اعصاب.با ام آر آی میکروآدنوم رو تشخیص دادن.بهم داستینکس دادن تا یکسال استفاده کردم یه ام آر آی دیگه دادم که گفتن غده از بین رفته.اما 6 ماه دیگه هم بهم داستینکس دادن گفتن اگه سلولهایی ک تو ام آر آی دیده نمیشه وجود داشته باشه تو این دوره 6 ماه از بین میره.بعد از 1 سال و 6 ماه استفاده از این قرص بهم گفتن 6 ماه قرصتو قطع میکنیم ببینیم اوکی شده یا نه.که با مصرف قرص پرولاکتینم اومده بود پایین حتی از حد نرمالم پایین تر.اما 6 ماه نشد بعد از قطع قرص دوباره پرولاکتینم رفت بالا.3 ماه برام مجدد قرص نوشت و من مصرف کردم و آزمایش دادم که اومده بود پایین.الان دوباره گفتن 2 ماه قرصو قطع کنم.الان مشکل من اینکه هنوز بعد از 2 سال و نیم که قرص مصرف کردم ترشح شیر دارم و هربار ک قرصو قطع میکنم پرولاکتینم میره بالا.و تو این مدت به من اجازه بارداری ندادن.الان من و همسرم بچه میخوایم اما دکترم ما رو خیلی ترسوند گفتن امکان سقط جنین بالای 90 درصد و اینکه امکان مشکل برای جنین و خودم خیلی زیاده.ینی من هیچ وقت نباید اقدام کنم؟؟؟؟خیلی نگرانم.سنوگرافی از رحم و ضمائم هم دادم که نرمال بوده.تیروئیدم چک کردم نرمال بوده.مشکلم فقط پرولاکتینم و ترشح شیر.باید چکار کنم؟لطفا راهنماییم کنید.بهمن امسال میشه 3 سال که من این مشکل رو دارم و مدام هم پیگیری کردم هر 3 ماه یکبار آزمایش میدم اما جواب نمیگیرم.دکترم گفتن بارداری من یه ریسک بزرگه هم واسه خودم هم واسه جنین.خواهش میکنم کمکم کنید.
...............................................................................................................................................
سلام عزیزم.گاهی غده هیپوفیز تومورهای کوچکی دارد که به درمان دارویی جواب داده و ترشح هورمون کنترل میشود و شما باید مکرر تحت نظر باشید و از نظر رشد مجدد تومور در غده هیپوفیز آزمایشات کنترل و ام آر آی انجام دهید و در صورتی که بعد از مدت طولانی قطع قرص مجدد رشد تومور صورت نگرفت میتوانید با احتیاط و با نظر متخصص مغز و اعصاب اقدام به بارداری نمایید و در طی بارداری مکررا از نظر علائم سردرد و اختلالات میدان بینایی تحت کنترل باشید و در صورت مشاهده علائم بیماری دارو مجددا برای شما شروع خواهد شد

تخمدان پلی کیستیک

دختری مجرد و ٣٢ ساله هستم. از حدود ٢٤ سالگه به خاطر تخمدان پلی كیستیك ، قرص ضد بارداری مصرف كردم. بعد از درمان شدن كیستها در دو سال پیش، به خوردن قرص ادامه ندادم، ولی چون دیگر پریود نمیشدم ناچار دوباره چند ماه قرص خوردم. در ضمن كم كاری تیروئید هم دارم و لووتیروكسین میخورم. به علت بالا بودن پرولاكتین (94.24 وng/ ml 82.77) برایم ٨ قرص داستینكس تجویز كردند و گفتند بعد از آن حتی اگر پریود نشدم نروم دكتر. من حدود یك ماه و نیم است قرصم تمام شده و نگرانم كه پریود نشوم و بیشتر جوش بزنم و موهای زایدم بیشتر شود. به نظر شما جای نگرانی نیست؟ چون دكتر زنان و غدد آزمایش دیگری برای پرولاكتین خونم هم ندادند.
خیلی ممنون می شوم جوابم را بدهید.
سلام عزیزم.چهار هفته پس از مصرف قرص دوستینکس آزمایش پرولاکتین انجام شود و در صورتی که پرولاکتین شما نزدیک 100 باشد حتما MRI از نظر بررسی تومور هیپوفیز انجام دهید با پایین آمدن سطح پرولاکتین باید پریودهای شما منظم شده و تخمک گذاری انجام دهید در ضمن تیرویید خود را مجدد بررسی نمایید.

پرولاکتین بالا

خانم دکتر عزیز سلام
به علت بالا بودن پرولاکتین این ماه قرار بود هفته ای 2 عدد داستینکس مصرف کنم،‌اما به دلیل اینکه ماه قبلش هر روز برومو کریپتین می خوردم، به مدت 6 شب هر شب یک داستینکس خوردم وبعد متوجه شده و یک نوبت دیگر بعد از سه روز مصرف کردم. به علت تاخیر در پریود و حالت تهوع ازمایش بارداری دادم که مثبت بود. حالا بسیار نگرانم به خاطر تعداد بالای قرصهایی که مصرف کردم. ایا به جنین صدمه می زند و ایا باید جنین سقط شود. لطفا راهنمایید کنید. بسیار ممنونم
سلام عزیزم.خیر این داروها مشکلی برای جنین ایجاد نمیکند ولی باید به محض اطلاع از بارداری قطع شود در موارد نادری که سطح پرولاکتین به علت تومور بزرگ هیپوفیز افزایش زیاد پیدا میکند میتواند در بارداری نیز مصرف شود.

ترشح پرولاکتین

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.یک نفر در فامیلمان دچار ترشح بسیار بالا پرولاکتین که اندازش 2010 است.سوال من این است که این مقدار بسیار بالا موجب مرگ یا تومور مغزی میشود؟با تشکر
.................................................................................................................................................................
سلام.در پرولاکتین بالا باید ام آر آی یا سی تی اسکن مغز(هیپوفیز)انجام شود چون احتمال تومور هیپوفیز (ماکرو ادنون) بسیار بالاست ولی خوشبختانه اکثرا به درمان خوراکی بروموکریپتین پاسخ میدهند و نیازی به حراحی ندارند

قطع شدن شیر

با سلام.
من یک سال است که بچم رو از شیر گرفتم اما هنوزم سینه هام شیر دارن.البته به خودی خود شیر بیرون نمیاد اما اگه فشار بدم این اتفاق می افته.و گاهی وقتا دردناک میشن
می خواستم بدونم این اتفاق طبیعیه یا نیاز به مراجعه و پیگیری دارم؟
ممنون
...................................................................................................................
سلام عزیزم.احتمال ضعیف وجود تومور هیپوفیز  که هورمون تولید شیر را ترشح میکند و مشکل تیروئید باید رد شود و سپس با درمان دارویی شیر قطع میشود

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان