تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی - مطالب پرسش و پاسخ درباره لاپاروسکوپی
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

آندومتریوما

با سلام خانم دکتر
سه ساله ازدواج کردم سال اول متوجه شدم کم کاری تیروئید دارم. در اوایل سال 95 میخواستم اقدام به حاملگی کنم اما با سونوگرافی متوجه شدم که کیست به اندازه 5 سانتیمتر در تخمدان چپ دارم. بعد از 10 ماه با قرص برطرف نشد و با سونوی واژینال دکتر متوجه شد که آندومتریوز دارم خیلی نگران شدم. به نظرتون تیروئید و کمبود ویتامین d باعث این مشکل شده است؟ آخه در خانواده سابقه این بیماری را نداریم. لطفا راهنمایی کنید قصد حاملگی دارم. آیا آندومتریوز با خوردن مدام ویتامین D و E بهبود خواهد یافت؟
دکترم تنها ویتامین E را تجویز کرده است و گفت هرچه سریعتر به حاملگی اقدام کن و عمل نکن. آیا با حاملگی کیستم برطرف خواهد شد؟
با تشکر
................................................................................................................................................
سلام عزیزم.آندومتریوز یکی از علل مهم نازایی است و در صورتی که کیست آندومتریوما با این سایز باشد احتمال حاملگی بسیار کم است و باید با لاپاروسکوپی کیست برطرف شود

لاپاروسکوپی

سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر خواستم بپرسم ایا جراحی لاپاراسکپی میشود با بیحسی موضعی هم انجام بدهید و یا امکان ندارد ؟ و اینکه ایا درد زیر بیهسی خیلی طاقت فرساست یا دردی ندارد ؟ ممنون میشم توضیح بدهید و نهایتا عملش چند دقیقه است؟ اخر خانم دکتر من ناراحتی تپش قلب دارم و نگرانم که لاپاراسکوپی مشکلی بوجود بیاورد.ایا دردش خیلی بده یا اینکه چقدر درد دارد و اینکه من بیهوشی کامل بمن نمیسازد و حالم خیلی بد میشود خانم دکتر .ممنون میشم توضیح بدید ..
سلام عزیزم.جراحی لاپاروسکوپی باید با بیهوشی عمومی انجام شود.در ضمن بیهوشی بیمار دردی ندارد و با توجه به پیشرفت بیهوشی گفتن این جمله که بیهوشی کامل به من نمیسازد اشتباه است.بعد از عمل پمپ درد و داروهای دیگری برای کنترل درد مختصر پس از عمل تجویز میشود.تپش قلب شما نیز با دارو به راحتی قابل کنترل است ولی قبل از آن مشاوره قلب انجام میشود.لاپاروسکوپی بر خلاف جراحی باز از یک سوراخ کوچک یک سانت و 2سوراخ کوچک نیم سانت وارد شکم شده و با وسایل خاصی جراحی به صورت میکروسکوپی و با بزرگ نمایی انجام میشود و حداقل چسبندگی و آسیب بافتی ایجاد میشود و حدود 6ساعت پس از عمل یعنی بعد از ظهر مرخص میشوید.

نازایی

سلام خانوم دکتر
22 سالمه سه سالو نیمه ازدواج کردم حامله نشدم. دوساله تحت نظر متخصصم اما بازم باردار نشدم مشکلم چی میتونه باشه بنظرتون ؟
این اخرین ازمایشمه
W.b.c 10.6 R.B.C l 3.92 HGB 11.9 HCT l34.1 M.c.v.87.0 M.C.H 30.4 M.C.H.C 34.9 PLATELETS 382 RDW_CV 12.9 Rhfactor positive pbs normal
lgG 10.22
lgM 1.52
TSH 2.10
prolactin 30.80
و همسرم liquefaction : 30min at 37.0°c
Color and smell:Gray,opaque
Viscidity:nornal
Agglutination::none
Aggregation:none
Semen voloume 4.60
semen ph 8.00
sperm density 107.98
Motile sperms 65.04
Progressive sperms : 56.52
Normal morphology: 70.00
وعکس رنگی من
ماده ی حاجب در شرایط استریل بدرون فضای رحم تزریق شد . در کانال سرویکال ضایعه پاتولوژیک دیده نشد. رحم از نوع Arcuate بوده حفره اندومتریال دارای حدود منظم و ابعاد نرمال بوده در ان توده فضاگیر دیده نشد. ماده حاجب از هر دو لوله فالوپ عبور کرده ودر هر دوطرف بصورت نرمال بداخل فضای پریتوین ریخته شد انحراف مسیر لوله فالوپ چپ به سمت فوقانی دیده می شود که مطرح کننده وجود درجاتی از چسبندگی در اطراف ان می باشد . علایمی از انسداد واتساع در لوله های فالوپ دیده نشد.
در گرافی تخلیه احتباس ماده حاجب در لوله های فالوپ وحفره اندومتر دیده نشد با کمال تشکر
از خوزستانم و مراجعه به مطب شمابرام مشکل است ببخشید
...............................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید لاپاروسکوپی تشخیصی انجام دهید به خصوص با توجه به اینکه در عکس از رحم و لوله ها درجاتی از چسبندگی مطرح شده است احتمال آندومتریوز نیز مطرح میباشد.

کیست آندومتریوز

با سلام و احترام.خانمی 30 ساله و متاهل هستم.سیکل منظم همراه با دیسمنوره دارم. در سونو واژینال در تاریخ 4 شهریور 95 دارای کیست اندومتریوز با اندازه 35 میلی متر در تخمدان راست و 22 میلیمتر در تخمدان چپ بودم. در آزمایشی که در روز سوم قاعدگی انجام شد نتایج به شرح زیر می باشد: CA125= 84.8 AMH=2.61 Prolactin=28.5 T.S.H=3.8 CRP=9.7 سال گذشته به علت کم کاری تیرویید لووتیروکسین مصرف میکردم تا اریبهشت امسال. مجددا شروع کردم سوالی که داشتم این بود که آیا با این شرایط امکان بارداری برای من وجود دارد یا باید حتما عمل کنم؟ تا به حال اقدام نکردم
سلام عزیزم.با توجه به سایز کیست آندومتریوز که بالای 3سانت است حتما باید جراحی لاپاروسکوپی برای شما انجام شود و کیست خارج شود و بلافاصله بعد از آن درمان هورمونی برای تخمک گذاری و تسریع حاملگی بگیرید.

جراحی لاپاروسکوپی

سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر خواستم بپرسم اکثرا جراحی لاپاراسکپی چند دقیقه انجام میشود ؟ و اینکه برای ناراحتی قلبی و تپش قلبی مشکلی بوجود نمیارد؟ دردش به چه صورت است؟ ممنون میشم توضیح بدید خانم دکتر عزیزم .... و اینکه خانم دکتر عزیز کیست های درمویید خطرناک هستند؟ یا خیر ؟ اگه جراحی نشه باعث نازایی میشن؟ ممنون میشم کمکم کنید ...
سلام عزیزم.معمولا حدود نیم ساعت و در صورت وجود ناراحتی قلبی باید مشاوره قلبی انجام شود و پس از تایید قلبی عمل جراحی بلامانع است.با توجه به اینکه فقط 1سانت از ناف محل ورود دوربین و 2سوراخ نیم سانتی برای ورود وسیله ها کافی است نسبت به جراحی باز درد آن بسیار کمتر بوده و بازگشت به کار سریعتر میباشد و نیازی به بستری نیست و معمولا عصر روز عمل میتوانید مرخص شوید.کیست درمویید درصد کمی میتواند بدخیم باشد و یا تبدیل به بدخیمی شود بنابراین باید حتما با جراحی خارج شود.به نازایی ربطی ندارد

کیست آندومتریوز

سلام وقت بخیر میشه در مورد جواب سونوگرافی منو راهنمایی کنین
در تخمدان چپ تصویر ضایعه نیستیم به ابعاد 42*39 mm دیده شد که حاوی اینترنال اکوی غیرهموژن است گرچه در سونوگرافی TAS، در بررسی کالر داپلر کیست فوق و محتویاتش فاقد واسکولاریتی است.( R/O کیست هموراژیک / کیست آندومتریا و... )
تخمدان راست به حجم 12cc دارای استرومای اکوژن و فولیکول های کوچک متعدد کمتر از 10mm در پری فری می باشد که مطرح کننده تغییرات PCO می باشد
سلام عزیزم.تخمدان چپ شما دچار کیست آندومتریوز (آندومتریوما) شده است که با توجه به سایز آن حتما باید جراحی با لاپاروسکوپی انجام شود و کیست همراه با جدار آن به طور کامل خارج شده تا مجددا عود نکرده و نازایی و چسبندگی ایجاد نشود پس از جراحی نیز باید تحت درمان دارویی قرار بگیرید و در صورت تمایل به بارداری سریعا اقدام کنید

کیست آندومتریوما

سلام من مجرد هستم 26 سالمه . یک ماه پیش درد شدید زیر شکم داشتم که بعد از سونوگرافی این جوابش بود : رحم با ابعاد 75*35 mm می باشد . ضخامت اندومتر 7.5 mm . یک کیست حاوی low - level داخلی و کانون کلسیفیکاسیون به قطر 45*64 mm در آدونکس چپ مشهود است . این یافته ها احتمال تشخیص های همچون آندومتریوما، در موئید و کیست هموراژیک را مطرح می سازد . بعد 21 روز قرض کلایرتاستفاده کردم و در روز 4 و 5 پریود سونو دادم این جوابش بود : ضخامت اندومتر 4.7 mm کانون هاپیواکو به اندازه 11*15 mm به علت فولیکول مشهود است . در ادنکس چپ کیستی به اندازه 51*64*65 mm با نمای ground glass و سپتومی در داخل آن بدون فلو در دایلر سونوگرافی در داخل آن به نفع اندومتریوما یا کیست هموراژیک مشهود است . مختصری مایع در کلدوساک خلی مشهود است .
آزمایش ca 125 هم نتیجه اش 44.5 بود . حالا من باید چیکار کنم؟ باید لاپاراسکوپی بشه حتما؟ با دارو حل نمیشه ؟ لاپاروسکوپی نازایی میاره و به پرده بکارت آسیب میزنه؟
خواهشمندم جواب بدید
سلام.باید لاپاروسکوپی انجام شود تا آسیبی مثل چسبندگی برای تخمدان و لوله ها و رحم ایجاد نشود.کیست آندومتریوما با این سایز بزرگ به هیچ وجه به دارو پاسخ نمیدهد و حتما باید جراحی لاپاروسکوپی شود.این عمل از راه شکم صورت گرفته و آسیبی به پرده نمیزند.از یک سوراخ 1سانت از ناف و دو سوراخ نیم سانت پایین تر وارد شکم شده و کیست خارج میشود و لاپاروسکوپی درمان نازایی است و ماندن کیست آندومتریوما خود باعث نازایی میشود.

کیست آندومتریوز

سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر ...خواستم سوال کنم من یک مدتی دارم قطره ویتاگنوس مصرف میکنم و با وجود اینکه کیست از نوع اندومتریاز دارم و سمت راست تخمدان درمویید 8در9 میلیمتر و چپ 4در 5میلیمتر میباشد اما گهگاهی چرا من دور نافم و طرف روده هام درد میگیره؟ علتش چی میتونه باشه؟ و اینکه این درد بعد غذاخوردن ایجاد میشه یعنی با مصرف برنج و یا فست فود بیشتر میشه دلیلش چی میتونه باشه؟ و بعد اینکه خانم دکتر عزیز احتمال داره بعد عمل جراحی لاپارا کیست اندومتریلز عود کند یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام عزیزم.با توجه به اینکه شما کیست آندومتریوز دارید باید از مصرف داروهای استروژنی و یا استروژن های گیاهی به تنهایی اجتناب ورزید چون باعث رشد کیست آندومتریوز میشود.درد دور ناف شما میتواند با آندومتریوز ارتباط داشته باشد ولی با توجه به اینکه بعد از غذا بیشتر میشود باید از نظر گوارشی بررسی شوید.هر دوی این کیست ها با لاپاروسکوپی به خوبی درمان میشود در مورد آندومتریوز اگر پس از لاپاروسکوپی تحت درمان باشید از عود آن جلوگیری میشود.

لاپاروسکوپی

سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر..خواستم بپرسم که شما در مطبتون لاپاراسکپی انجام نمیدهید؟ و اینکه اگر در مطب انجام میدید چقدر وقت میبره؟ سوال دیگرم این است که این کیست های درمویید تخمدان خطرناک هستند یا خیر؟ ولی ای کاش میشد خانم دکتر عزیز در مطب لاپاراسکپی هم انجام بدید راستش من وقت اینکه بخوام بیمارستان بخوابم ندارم و اگر امکانش عست در مطب لاپاراسکپی انجام بدید بهتره و ممنون میشم کمکم کنید..
سلام عزیزم.نه تنها من بلکه هیچ دکتر متخصصی جراحی در مطب انجام نمیده به خصوص جراحی لاپاروسکوپی نیاز به بیهوشی داشته و دستگاه دقیق و پیچیده لاپاروسکوپی با امکانات بیمارستانی لازم دارد و عمل شما 99% به صورت سرپایی انجام شده یعنی صبح بستری میشوید و بعد از ظهر مرخص هستید و نیازی به خوابیدن در بیمارستان ندارید.

رحم

باسلام و خسته نباشید خدمت شما
من ۳۲ سالمه و مجرد هستم ، در زمان پریود دردهای شدید دارم، پریود منظمی دارم ، سونو که انجام دادم متوجه فیبروم شدم نتیجه سونو این بوده لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید
رحم بزرگ‌، ابعاد ۴۵*۹۳*۱۰۰ میلیمتر ، و تصویر یک توده هیپواکوییک‌به ابعد ۲۵*۳۵ در سمت راست میومتر قدامی رحم و یک توده هیپواکوییک به ابعاد ۳۰*۴۸ در سمت چپ رحم با احتمال فیبروم رویت شد.ضخامت اندوتر در حد ۵میلیمتر است
ابعاد و اکوپاترن تخمدان چپ طبیعی است
یک کیست به ابعاد ۲۶*۳۲میلیمتر با مشخصات کیست ساده در تخمذان راست دیده شد.
مایع ازاد در لگن دیده نشد
سلام عزیزم.رحم شما بزرگ است(به اندازه خانمی که چند بار حاملگی داشته)که ناشی از فیبروم های متعدد است ولی با توجه به اینکه سایز فیبروم ها هنوز قابل قبول است فقط سونوگرافی های کنترل به فاصله 3 الی 6ماه 1بار انجام دهید و نیازی به جراحی ندارید برای درد پریودهای شدید میتوانید از کپسول مفنامیک(هر 6ساعت از 24 ساعت قبل از شروع پریود تا پایان پریود)استفاده کنید.

کیست آندومتریوما

باسلام
26 ساله و دارای یک فرزند 2 سال و سه ماهه
قبل از داشتن فرزند عمل لاپارا برای کیست آندو در دو سمت تخمدان داشتم. یک آمپول دیفرلین زدم و باردار شدم.
سه ماه پیش سونو دادم و یک کیست مشکوک به آندو با ابعاد 17در 11 میل داشتم. سه ماهه برای بارداری اقدام کردم ولی نشدم. بعد از اقدام به بارداری 2 روز لکه بینی دارم و بعد پریود میشم.
آیا با وجود این کیست میتونم باردار بشم؟
لکه بینی چه مشکلی ایجاد میکنه؟
تا کی صبر کنم که باردار بشم؟
سلام عزیزم.بهتر است کیست آندومتریومای شما با آمپول دیفرلین و با احتمال کمتر با قرص جلوگیری با توجه به سایز کوچک آن درمان شود و سپس با داروهای تحریک کننده تخمک گذاری اقدام به بارداری نمایید.لک بینی قبل از پریود نیز نشانه آندومتریوز است.کیست باید برطرف شده تا حامله شوید.

پولیپ آندومتر

با سلام خانم دکتر خواهشاً راهنمایی بفرمائید.
تو سونوی مادرم نوشته بود.رحم دارای شکل و ابعاد نرمال است. اکوپترن میومتر هتروژن است و ضخامت مخاط اندومتر 10/5 میلیمتر است . و یک توده بیضی هایپراکو به ابعاد 6در 9 میلیمتر با حدود مشخص در حفره اندومتر دیده می شود که در درجه اول مطرح کننده پولیپ است و یک میوم 18 میلیمتری اینترامورال در دیواره قدامی رحم دیده می شود. خوواهش می کنم راهنمایی بفرمائید خطرناک هست یا نه؟؟؟؟ باتوجه به اینکه مادر 55 ساله است و 6 فرزند به دنیا آورده با زایمان طبیعی. یادم رفت عرض کنم مادرم 55 سالشه و 6 فرزند به دنیا آورده
سلام عزیزم.پلیپ  با این سایز در داخل حفره رحم باید با سونوگرافی کنترل حدود 3ماه بعد بررسی شود در صورت افزایش سایز نیاز به جراحی و کورتاژ و یا هیستروسکوپی دارد ولی با این سایز با توجه به سن مادر شما در صورت عدم وجود خونریزی میتواند فقط کنترل شود.

کیست درمویید

سلام خانم دکتر عزبز وقتتون بخیر ...من سوالی داشتم خواستم بپرسم ایا برای کیست های درمویید قرص گیاهی ویتاگنوس که پزشک برای من تجویز کرده ایا کیست اب میکند ؟ و اینکه چرا کلا من در زمان مصرف این قرص چرا پرویید نشدم راستش خانم دکتر عزیز من یک کیست 8در 9سانت کمپلکس درمویید دارم و میخواستم بپرسم ایا این دارو واقعا تاثیری برای اب شدن کیست دارد ؟ و اینکه چرا پرویید قطع کرده؟ احتمال دارد برای قرص باشد؟
سلام عزیزم.کیست درمویید کیستی است که حاوی بقایای جنینی مثل مو-ناخن و استخوان میباشد و درمان دارویی به هیچ وجه ندارد و تنها با جراحی(بهتر است لاپاروسکوپی)قابل درمان است.شانس تبدیل به بدخیمی آن وجود دارد ولی کم است.امکان 2طرفه بودن آن نیز وجود دارد داروی تجویز شده برای شما چون حاوی استروژن گیاهی است میتواند باعث نامنظمی و قطع پریود شود.

کیست آندومتریوز

با سلام متاهلم23سالمه یک سالو4ماه ازدواج کردم 3,4سال کیست اندومتریوما دارم هم تخمدان چپ هم راست تشخیص چند تا دکتر و اینکه میخوام اقدام ب بارداری کنم منو گیج کرده ی دکتر بهم گفت6ماه اقدام کن باردار نشدی بیا لاپاراسکوپی یکنفر گفت مستقیم بیا لاپاراسکوپی و دکتر بعدی گفت برو عکس رنگی ازرحم بنداز اگر لوله هات درگیر باشن باردار نمیشی و باید ای یو دی یا ی همچین چیزی بشی و من ماه بعد قصد اقدام دارم و اصلا نمیدونم چ اتفاقی قرار بیفته نظر شما چیه?
سلام عزیزم.اگر کیست آندومتریوز شما(آندومتریوما)زیر 3سانت است میتوانید اقدام به بارداری کرده و اگر بعد از چند ماه پاسخ نگرفتید جهت لاپاروسکوپی مراجعه نمایید ولی اگر 3سانت یا بالاتر است در وهله اول جهت لاپاروسکوپی مراجعه نمایید چون بدون درمان آن حامله نخواهید شد.

کیست تخمدان


سلام خانم دکتر عزیز. با توجه به پر بودن صندوق بلاگ شما مجبور شدم اینجا پیام بدم و امیدوارم جواب منو بدین. من دچار کیست در تخمدان چپ هستم که به طور اتفاقی و از طریق درد ناگهانی در زمان پریودم متوجه شدم. سونو های مختلف احنمال هموژریک و یا آندومتریور رو دادن. چند ماه یاسمین مصرف کردم و درد نداشتم. تا دوباره دچار درد شدم که این درد به قفسه سینه هم می زنه.الان یک ماه هست که اچ دی مصرف می کنم و پزشک گفت که مداوم مصرف کنم و قطع نکنم. آیا این امکان داره که حتی در زمان پریودی این قرص رو مصرف کرد؟در ضمن من 36 ساله و مجردم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام عزیزم.اگر کیستی حتی کیست ساده بیش از 2ماه باقی بماند حتما باید جراحی شود.در مورد کیست های هموراژیک و شکلاتی(آندومتریوز)در صورتی که بالای 3سانت باشد حتما باید جراحی انجام و کیست و جدار آن کاملا برداشته شود.چون آندومتریوز باعث چسبندگی در لگن و نازایی میشود.جراحی باید با لاپاروسکوپی انجام شود

 
  • تعداد صفحات :4
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان