متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

لابیاپلاستی

سلام.من 24 ساله و مجرد هستم و از ظاهر تناسلی خود بسیار ناراضی هستم آیا استفاده از کرم و درمان های موضعی میتواند باعث کاهش سایز لابیا بشود و نیازی به جراحی نباشد؟اگر جراحی کنم با توجه به اینکه مجرد هستم همسرم بعدا متوجه میشود؟آسیبی برای پرده من ایجاد نمیشود؟درد بعد از عمل زیاد است؟نیاز به بستری دارد؟چه آزمایشاتی لازم است؟
سلام عزیزم. مانند جراحی بینی قسمت های بلند و ناقرینه و تیره باید برداشته شود و با نخ جذبی محل ترمیم میشود و پس از عمل جای آن نمیماند و هیچ کرمی نمیتواند جایگزین جراحی شود و باعث اصلاح لابیای بزرگ و غیر قرینه شود.برای اینکه کاملا بدون درد باشد جراحی به صورت سرپایی در بیمارستان انجام میشود و نیازی به بستری شب نیست و 6ساعت پس از عمل مرخص هستید فقط آزمایشات هپاتیت B و C و HIV و CBC لازم است.هیچ مشکلی برای پرده ایجاد نمیکند و پس از عمل جای آن مشخص نمیشود و محو میشود

واکسن HPV

با سلام و خسته نباشید
خواهرم 26 سالشه و 4 سال ازدواج کرده بعد از کولپوسکوپی تشخیص ویروس HPV دادن و ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن،پزشک گفته واکسن فقط 10% میتونه براش موثر باشه و گفته حتما خواهرات اگه ازدواج نکردن واکسن بزنن
من 34 سالمه و مجردم و رابطه جنسی نداشتم به نظر شما واکسن برام موثره؟
در ضمن من برادرم رو در سن 21 سالگی به دلیل سرطان غدد لنفاوی از دست دادم ، عامل ژنتیکی میتونه در سرطانی شدن ویروس HPV موثر باشه؟خیلی نگرانم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام عزیزم.بله شما هم بهتر است واکسن تزریق کنید.بیشترین تاثیر واکسن تا 26سالگی است ولی تا 46سالگی هنوز موثر است ولی تاثیر آن کم میشود و پاسخ سیستم ایمنی کم است عامل ژنتیکی در ایجاد کانسر با ویروس اچ پی وی تاثیر ندارد

آندومتریوما

سلام خانمی 29 ساله متاهل هستم که سه ساله ازدواج کردم و فرزندی ندارم.چند وقت پیش بخاطر لکه بینی قبل از پریودیم رفتم سونو داد که نتیجه این بود: یک کیست به ابعاد 35*36 در تخمدان راست و یک کیست 50*33 در تخمدان چپ بنفع اندومتریوما وجود دارد.پزشک برام قرص داپباستون و ویتامین ب 6 و اسید فولیک داد و ازمایش AMH ,CA 125,TSHنرمال بود.من قصد بارداری دارم .پزشک بهم گفت باید لاپاراسکوپی بشید.حالا سوالم اینه آیا نیاز به لاپاروسکوپی دارم ؟مشکلم با دارو رفع میشه؟و آیا من باردار میشم؟خیلی نگرانم خواهش میکنم جوابمو بدید خانم دکتر ممنون میشم.
سلام عزیزم.اول باید با توجه به اینکه فرزندی ندارید اقدام به بارداری نموده و تمام بررسی های لازم در مورد نازایی مثل آزمایش اسپرم و عکس از رحم و لوله ها و بررسی تخمک گذاری و آزمایش هورمونی به خصوص پرولاکتین انجام شود و با داروهای تحریک کننده تخمک گذاری اقدام به بارداری نمایید جراحی ابتدایی میتواند ذخیره تخمدان شما را کاهش دهد.

کلپوسکوپی

كونیزاسیون
با سلام
من سه ساله ازدواج كردم و یك سقط دو سال پیش قبل از سه ماهگی داشتم كه به راحتی دفع شد.
برای چك اپ، پاپ اسمی انجام دادم كه نتیجه رو غیرنرمال نشون داد و در كولپوسكوپی دكتر ممعتقد بودن كه لایه بسیار نازك و كوچك هست ولی در نتیجه پاتولوژی HSIL نشون داد.
دكتر برام عمل كونیزاسیون تشخیص دادن.
حالا میخام ببینم ایا راه دیگه ای برای درمان وجود دارد با توجه به ا ینكه هنوز بچه دار هم نشدم؟
سلام عزیزم.کنیزاسیون با توجه به جواب پاتولوژی باید انجام شود و پس از آن میتوانید اقدام به بارداری نمایید و در صورت باردار شدن دهانه رحم شما برای جلوگیری از ایجاد سقط باید دوخته شود (عمل شیرودکا یا مک دونالد)

کیست تخمدان

باسلام.خانم دکترمادرمن 51 سال سن داره ویایسه شده ودوسال پیش هم کیست داشت که عمل کردوحالاسونوگرافی داده وتوش نوشته دراندکس چپ یک ضایعه مولتی کیستیک باسپتوم های متعدد داخلی به ابعاد63×43م م دیده میشودکه نسبت به قبل بزرگترشده ودرمجاورت آن یک کیست اکوفربه ابعاد33 م م موجوداست-ببرسی پاتولوژیک ضایعه اندکس چپ جهت ردمالگینانسی ضروری است.میخواستم بدونم آیا این خطرناکه وممکنه خدایی نکرده تومور بدخیم باشه؟اگه نه راه حل شماچیه؟
سلام عزیزم.با توجه به این سونوگرافی از نظر بررسی دقیقتر باید MRI از شکم و لگن با و بدون تزریق انجام شود و آزمایشات CA125 و CEA و ROMA و HE4 انجام شود.احتمال بدخیمی وجود دارد و باید بررسی شود

نازایی

سلام خانم دکتر روزتون بخیر خانم دکتر من تخمدانم تنبله ولی اینسری که کیست داشتم دکتر گفت تنبلی تخمدان نداری و دارو برای کیست هم بمن نداد گفت شاید جذب بشه بعد الان من اون ماهی 28 آبان پریود شدم این ماه هم 30آذر میخوام باردار بشم شوهرمم دکتر نمیاد دارویی هست بهش بدم که اسپرمش تقویت بشه و نحوه استفاده از دارو هم لطف میکنید بهم بگین خودم چیکار کنم چی مصرف کنم بنظرتون
سلام عزیزم.شما تخمکگذاری منظمی ندارید بهتر است از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری مثل کلومیفن از سوم تا هفتم شروع پریود استفاده نمایید.در مورد همسرتان حتما باید آزمایش اسپرموگرام انجام شود و بر اساس جواب آن  درمان انجام شود

پریود نامنظم

با عرض سلام خدمت خانم دکتر عزیز.بنده 29 ساله ام و 4 ساله عقد کردم و باهمسرم هم رابطه داشتم.برام مشکلی پیش اومده ممنون میشم پاسخ دهید.بندهاز یک مهر تا 20 مهر پریود بودم.البته پریودیم بدون مصرف قرصی همون 20 مهر قطع شد.به دکتر مراجعه کردم.برام سونو نوشتند.توی سونو بنده کیست اکوفری به قطر67میلی متر در تخمدان سمت چپم بود.دکتر بنده به من دو بسته مفنامیک اسید با دو بته قرص دزوسپتیو دادند.مفننامیک اسید نخوردم.اما دزوسپتیو رو سر ساعت مشخص مصرف کردم. بسته دوم قرص دزوسپتیو در تاریخ14 آذر تموم شد و بنده بعد سه روز پریود شدم.یعنی 17 آذر .از اون تاریخ به بعد هنوز پریودی بنده قطع نشده.به دکتر دیگری مراجعه کردم سونو برام نوشتند.توی سونوی بنده کیستی وجود نداشت .قبل اینکه سونو رو نشون دکترم بدم به بنده 4تا آمپول دادند که3تا از اونا با نام estradiol valerate و یکی هم vikadicکه باید عضلانی به فاصله 12 ساعت تزریق بشه.با قرص دزوسپتیو که پریودیم قطع بشه و قرص سینامون پلاس..از دیشب شروع به قرص دزوسپتیو کردم اما پریودیم قعط نشده.حتی کم هم نشده.حال سوالات بنده از محضر شما این است که:
1.این آمپولا برای چیه؟؟؟؟میترسم بزنم بدتر بشم..ممنون میشم توضیح بدین برای چیه
2.با مصرف چند قرص دزوسپتیو پریودیم قطع میشه؟؟؟خسته شدم بخدا.سه هفته است پریودم
3.توی سونوگرافیم نوشته ضخامت آندومتر 10 میلی متر آیا این طبیعی است یا خیر؟؟؟
4.ممکنه خدای نکرده در حال یائسه شدن باشم؟؟؟؟مادرم توی 45 سالگی یائسه شدن.
5.ممکنه کیست در تخمدانم باشه اما سونوگرافی نشون نداده؟؟؟
6.اگر فیبروم یا پولیپ یا خدای نکرده بیماری خطرناک داشتم سونو نشون میداد؟؟؟؟
7من تا سال 94 پریودیم منظم بوده قبلا23روز پاک بودم و 7 روز پریود بودم.سال 94 ژل غضروف تزریق کردم.ازاون وقت پریودیم بهم ریخت نزدیک3ماه پریود بودم به دکتر زنان دوبار مراجعه کردم تا بلاخره با ال دی بند اومد.اما قرص ال دی که تموم شد دوره پاکیم به 18 روز کاهش یافته و پریودیم به 10 روز افزایش یافته.که توی این 10 روز من سه روز لکه بینی دارم لکه های خونی تیره قیری مانند..میخوام بدونم علت این لکه بینی چیه...خواهش میکنم پاسخ بدین
سلام عزیزم.این آمپول ها تزریق نشود بهتر است از قرص های قوی تر مثل ال دی و اول به صورت هر 6ساعت یکی به مدن 2روز و بعد هر هشت ساعت یکی به مدت 2روز و سپس هر 12ساعت یک عدد به مدت 2روز و سپس شبی یک عدد از یک بسته جدید استفاده شود ضخامت آندومتر شما نیز تنظیم میشود این مسایل به یائسگی ربطی ندارد اگر فیبروم یا پولیپ داشتید با سونوگرافی مشخص میشود با ادامه قرص ال دی نامنظمی پریود و لک بینی اصلاح میشود

زیگیل تناسلی

سلام خانم دکتر26 سالم هست مجرد هستم و برجستگی هایی در ناحیه ی تناسلی احساس میکنم که تعداد آن ها افزایش پیدا کرده و مختصر سوزش هم دارم.
آیا این ضایعات خطرناک است ؟ من نامزد دارم و تماس از بیرون داشتم ولی پرده ام سالم است . ممکن است مشکلی عفونی برایم پیش آمده باشد ؟ لطفا راهنمایی فرمایید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام عزیزم
برجستگی های ناحیه تناسلی به خصوص اگر تعدادشان افزایش یافته باشد احتمال زیگیل تناسلی ( وارت ) مطرح است که ناشی از ویرووس HPV  می باشد . باید جهت معاینه و درمان موضعی با اسید تریکلرواسنیک یا TCA  به مطب مراجعه نمایید . تماس پوست با پوست حتی بدون نزدیکی کامل میتواند ویرووس را منتقل نماید . از واکسن گارداسیل برای جلوگیری از ابتلا به ویروس های پر خطر که باعث سرطان دهانه رحم میشود حتما استفاده نمایید و رژیم پر پروتئین داشته باشید و از سیگار و قلیان پرهیز و از کاندوم استفاده نمایید . ( کاندوم ریسک انتقال را حدود 70 درصد کاهش میدهد چون بر خلاف HIV انتقال بیماری با ترشحات بدن نیست بلکه تماس پوس با پوست باعث انتقال مشود و کاندوم فقط قسمتی از ناحیه تناسلی را پوشش میدهد و بقیه قسمت ها بدون محافظت باقی می ماند .

تاخیر پریود

سلام میخواستم بپرسم خانومم باید 96.9.18 پریود میشدن اما پریودشون به تأخیر افتاد ما حدود سه الی چهار روز بعد از تاخیر از بیبی چک استفاده کردیم که جواب منفی بود و امروز دوباره بعد از هفت روز دوباره استفاده کردیم که باز هم جواب منفی شد خانومم اغلب عادت ماهیانه شون منظمه فقط بعضی ماه ها یکی دو روزی تأخیر دارن در ضمن ما از هیچ روش جلوگیری استفاده نمیکنیم و قصد بچه دار شدن داریم حالا با این تفاسیر نمیدونم چیکار کنم؟
سلام عزیزم.
احتمالا تخمک گذاری انجام نشده و حاملگی منتفی است. سونوگرافی و آزمایش هورمونی انجام شود و در صورت نرمال بودن 2 عدد آمپول پروژسترون 50 میلی گرمی همزمان عضلانی تزریق شود .

تخمدان های پلیکیستیک

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
طبق آزمایش، هورمون زنانه من پایین هست و طبق سونوگرافی، تخمدانهام از حد معمول بزرگتره و کیست ساده دارم. در حال حاضر جز قطره ویتاگنوس چیزی مصرف نمی کنم. با مصرف ویتاگنوس جوش صورتم خیلی بهتر شده، قدرت جسمی و ذهنیم افزایش پیدا کرده و کم خوابیم برطرف شده. ولی پریودم دیرهنگام هست، ریزش مو و موی زائد دارم و کیست هم دارم. با توجه به بهبود عمومی وضع جسمانیم با مصرف ویتاگنوس، می خواستم بپرسم میشه اختلالاتی که دارم با داروهایی همراه با مصرف ویتاگنوس درمان بشه؟ اگه درمان میشه چه داروهایی رو باید همراه با ویتاگنوس مصرف کنم؟ چون قبل از مصرف ویتاگنوس، حدود سه سال طبق دستور پزشک دیان، اسپیرونولاکتون و متفورمین مصرف می کردم. با مصرف این داروها مشکلاتی که داشتم بهبود پیدا کرد اما ضعف جسمانی و کیستهای ریز دور چشم پیدا کردم و گاهی چند شب پشت هم بیخوابی داشتم. به همین دلیل نمی خوام ویتاگنوس رو از دست بدم.
ممنون از توجه شما
سلام عزیزم.
البته بهتر است داروی ویتاگنوس قطع شده و از قرص های ضد هورمون های جنسی مردانه مثل کلایرت به همراه اسپیرونولاکتون استفاده نمایید و یا اینکه دوز کم ویتاگنوس را به این دارو ها اضافه نمایید .

تخمدان پلیکیستیک

سلام خانم دکتر عزیز.خسته نباشید از اینکه وقت میدارید و به سوالات پاسخ میدید سپاسگذارم .خانم دکترمن سال ۸۸ شیمی درمانی داشتم بخاطر یک توده مدیاستن .۸ جلسه .دیگه تا الات که ۳۱ سالمه خداروشکر نه دارویی مصرف کردم نه تحت درمان بودم .سال گذشته رفتم بخاطر درد شدید پریودی سونو دادم که نشون داد تخمدان پلی کیستیک دارم و تنبلی من مجرد هسنم و همیشه از ازدواج کردم ترسیدم بخاطر ناباروری .بنظر شما من شانس باردار شدن در اینده رو دارم؟
سلام عزیزم.
شما باید آزمایش هورمونی بدهید و از نظر هورمون های تیروئید و پرولاکتین و هورمون های جنسی چک شوید .
معمولا تخمدان های پلیکیستیک با پریود نا منظم و جوش های صورت و مو های زائد مشخص می شود و معمولا برای حامله شدن نیاز به دارو های تحریک کننده تخمک گذاری دارند .

سابقه سقط

عرض سلام خدمت خانوم دکتر عزیز .
خانوم دکتر موقع سوزش دکتر بهم تریپل سولفا تجویز کرد که فک کنم تو بارداریم موثر بود رحمم پاک کرده بود و اون ماه تونستم بارداربشم (بعد از قطع پری به مدت 5 روز تریپل استفاده کردم ویک ماه روزی ی لیوان مخلوط عسل و پودر رازیانه میخوردم و از روز 18 دوره قاعدگی هم قرص اووبوست مصرف میکردم ) حالا بعد سه ماه از سقط ام میگذره دوباره میخام باردار بشم میخام همون روش ادامه بدم ولی این بار سوزش ندارم ایا استفاده از تریپل سولفا بدون سوزش برام مشکلی ایجاد میکنه یا نه .ممنون
سلام عزیزم.
بله چون پماد
تریپل سولفا پماد آنتی بیوتیک موضعی است نباید بدون دلیل و بدون اثبات عفونت مصرف شود . فقظ میتوانید در زمانی که شانس بارداری بیشتر است یعنی بین نهم تا شانزدهم شروع پریود اقدام به بارداری نمایید .

درباره وبلاگ

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان