تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی - کیست تخمدان
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

کیست تخمدان

 سلام خانوم دكتر، من كیست تخمدان داشتم هر دو طرف، راست ٦ سانت و چپ ٢ سانت، دو ماه ال دی مصرف كردم و كیستم برطرف شد، پریود شدم و بعد از چهار روز پاك شدم، متاسفانه یك هفته بعد باز پریود شدم و دكترم بهم اكویین ١٢٥ داد شبی یه دونه، اما یه دونه مونده بود تموم شه باز لكه بینی داشتم، بعد از اون شبی زو تا مدروفم میخوردم تا ١٥ روز اما لكه بینی ادامه داشت، مجددا دكتر رفتم بهم ویتامین كا تزریق كردن، پروژسترون رو قطع كردن و گفتن از روز ٧. پریود آمپول استروژن بزنم و از روز ١٢ ال دی و از روز ١٥ مدروفم مصرف كنم، اما هنوز لكه بینی دارم و آمپولارو فردا باید تزریق كنم، مشكل من چیه؟؟؟ من گیج شدم:((( ازین طرفم ٢٥-٦ روزه كه لكه بینی و پریودم همزمان باهم:( راهنماییم كنید لطفا:/
ممنونم
.....................................................................................................................................................
سلام عزیزم.بهتر است آمپول استروژن تزریق نشود و در صورتی که سن زیره 35سال دارید میتوانید برای قطع خونریزی از قرص ال دی به صورت هر 6ساعت 1عدد به مدت 2روز و سپس هر 8ساعت به مدت 2روز و سپس هر 12ساعت به مدت 2روز و بعد شبی 1عدد از بسته جدید همراه با قرص ضد تهوع دمیترون روزی 3عدد استفاده نمایید.بعد از اتمام قرص سونوگرافی انجام دهید

آیه
شنبه 26 دی 1394 11:51 ق.ظ
سلام دکتر من25سالمه،2/5ساله که ازدواج کردم قبل از ازدواج پریودیای کاملا منظمی داشتم یک سالldمصرف کردم برا پیشگیری از بارداری،بعد ازیک سال قرصارو قطع کردم و طبیعی پیشگیری کردم،همین که قرصارو کنار گذاشتم دو ماه یه بار یا سه ماه یه بار پریود میشم آزمایش هورمونی و سونو ام انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم الان قصد بارداری دارم چیکار کنم دکترا تشخیص نمیدن که چرا اینجوری شدم وزنم 40و قدم150،دکتر توروخدا کمکم کنید براتون هرشب سرنماز دعا میکنم
آیه
شنبه 26 دی 1394 11:50 ق.ظ
سلام دکتر من25سالمه،2/5ساله که ازدواج کردم قبل از ازدواج پریودیای کاملا منظمی داشتم یک سالldمصرف کردم برا پیشگیری از بارداری،بعد ازیک سال قرصارو قطع کردم و طبیعی پیشگیری کردم،همین که قرصارو کنار گذاشتم دو ماه یه بار یا سه ماه یه بار پریود میشم آزمایش هورمونی و سونو ام انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم الان قصد بارداری دارم چیکار کنم دکترا تشخیص نمیدن که چرا اینجوری شدم وزنم 40و قدم150،دکتر توروخدا کمکم کنید براتون هرشب سرنماز دعا میکنم
الهام
شنبه 19 دی 1394 01:06 ق.ظ
با عرض سلام و خسته نباشید 28 ساله و متاهل هستم چهار ساله ازدواج کردم از اول پریودهای نامنظم داشتم ولی حدودا یک ساله که سیکل من مرتب شده آزمایشهای هورمونی هم نرمال بوده .دارویی هم مصرف نکردم به نطرتون برای بارداری نیا ز به مصرف دارو دارمن
چهارشنبه 15 مرداد 1393 12:48 ب.ظ
سلام خانم دکتر:
من یه دختر 15 ساله هستم و تقریبا 3 ساله که پریود میشم ،اما تقریبا از چهارمین باری که پریود شدم درد زیادی در ناحیه کمر و لگن و پا و زیر شکم+حالت تهوع دارم به دکتر مراجعه کردم و ضمن اینکه گفتن دردم طبیعیه برام هیوتکس و مفنامیک اسید تجویز کردن اون موقع پریود من مرتب بود اما با مصرف اون قرص ها نامرتب شد ،الان 3ماهه من برای کاهش دردم از ژلوپین استفاده میکنم و پریودم هم مرتبه حالا میخواستم بدونم که نا منظم بودن پریودم به خاطر اون قرص ها بوده یا نه و اینکه راسته میگن ژلوپین و پروفن باعث نازایی میشه یا عوارض دیگه ای داره ؟ ممنون از سایت خوبتون.
هدی
سه شنبه 13 خرداد 1393 10:30 ب.ظ
با عرض سلام و خسته نباشید.
من 19 سالمه قبلا کم خونی داشتم و چون تهوع شدید با قرص داشتم از کپسول های فیفول مصرف می کردم و الان فکر می کنم دچار کم خونی شدم چون سختگی مفرط دارم و بدن درد. مدتی هست خودم شروع به خوردن این کپسول کردم به صورت روز درمیان . الان دست پاهایم خیلی داغ است و اینکه بعد از سیزده روز دوباره پریود شدم به نظر شما این از عوارض کپسول است ؟ و اینکه چند ماه قبل سونوگرافی کبد و رحم رفتم و هیچ مشکلی هم نداشتم. ممنون
یکشنبه 4 خرداد 1393 11:56 ق.ظ
سلام.من۲۲ سالمه.هنگام پریودی سرگیجه میگیرم چشام سیاهی میره حتی دور چشام تیره میشه میشه علتشو بگید ممنون میشم؟!
پنجشنبه 1 خرداد 1393 05:49 ب.ظ
باسلام وخسته نباشید
من دختری 29ساله دارای پریودی نامنظم ودچار گر گرفتگی شدید که بعداز تمام شدن پریودی همچنان ادامه دارد به مدت 2 یا 3 هفته و در ماه 2بار میشوم هر 14 روز یه بار به مدت 10 روز در روزهای اخر لکه بینی به دکتر مراجعه کرده قرص جستیران40 داده که از روز 15 قاعدگی خورده به مدت 15 روز بامصرف قرص قاعدگی تنظیم ولی گرگرفتگی را همچنان دارم وازمایش دادم نتایج ان:

FSH 40.2 ovulatory peak:4.0-13.5
pre&post ovulatory:0.6-9.5
post menopausal:30.0-135.0

LH 20.5 ovulatory peak:25.0-94.0
pre&post ovulatory:0.7-9.0
post menopausal:134.0-80.0

Prolactin 7.8 Female 3.29-31.0

در ازمایشات نشان داده شده مشکل تیروئیدهم ندارم اگر ممکن است برای درمان گرگرفتگی مرا راهنمایی کنید
پگاه
پنجشنبه 18 اردیبهشت 1393 11:54 ب.ظ
سلام.مادر من 50ساله هستند و چون میخواهند دیر تر یائسه شوند تحت نظر دکتر قرص های استرومارین و مدروکسی مصرف میکنند.میخواهم بدانم عوارض این قرص چیست و آیا این دارو با سرطان سینه رابطه دارد؟ این موضوع مادرم را نگران کرده است.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
حنیفه
جمعه 5 اردیبهشت 1393 11:35 ب.ظ
سلام خانم دکتر من34ساله 13ساله ازدواج کردم اصلاپریدنمیشوم جزباقرصLDیاتزریق،لاپاراسکوپی،عکس رنکی رحم،IUI،انجام داده ام تخمدانهام دکترامیکویند ضعیف است،برایIVFمیکویند احتمال30درصدوجودداردلطفا مرا راهنمایی کنید.
فریبا
پنجشنبه 4 اردیبهشت 1393 06:35 ب.ظ
سلام خانم دکتر
حدود یکسال است که ازدواج کردم و از زمان ازدواج پریودهام کامل بهم ریخته رفتم پیش متخصص بهم دارو داد و تا زمانی که این داروها را مصرف میکنم پریودها منظمه بنظر شما تا کی باید داروها را مصرف کنم؟
بنظر شما از انجا که قصد بارداری دارم ایا با خوردن این داروها (تنظیم کننده پریود)و لتروزل اختلالی در بارداری ایجاد نمیکند؟ ممنونم از شما
paniz
دوشنبه 18 فروردین 1393 11:30 ب.ظ
سلام خانم دکتر
فاصله بین پریودی من کم بود و مدت پریودیم 10 روزه. واسه همین رفتم دکتر سونوگرافی رفتم سالم بودم همی پروژسترون داد قرصا که تموم شد باز زود پریو شدم .چندوقت بعد باز رفتم دکتر سونوش کیست داشتم قرص ضد بارداری نوشت بعد قرصا مجددا فاصله بینش کم شد.الان بین پریودی قبلیم8 روز شد 10روز پریوشدم 4روز پاک شدم باز 6 روزه پریودم.خسته شدم از این همه دکتر.چیکار باید بکنم من؟ قرص و قزره ویتاگنوس رو میتونم همینجوری مصرف کنم؟
23سالمه و مجرد
ممنون بابت سایت یسیار خوبتون
fateme
چهارشنبه 6 فروردین 1393 07:08 ب.ظ
باسلام.سال نومبارك.ببخشیدیه سوال دارم...
15سالمه و3ساله كه دارم پریودمیشم همیشه منظم نبوده وزودترمیشدم.این ماه 7روزازمانش میگذره ونشدم.خیلی نگرانم ایااحتمال اینكه دراینده باردارنشم وجودداره؟؟ایابه دیرشدنم ربطی داره؟؟
ممنون كه وقتتونومیذارید.
مونا
سه شنبه 6 اسفند 1392 06:08 ب.ظ
سلام .خانوم دکتر دختری 22ساله هستم از 17 سالگی پریود شدم و تا الان تقریبا منظم بودم.ولی اون ماه 9 روز زودتر پریود شدم این ماه هم 9روز زودتر پریود شدم.چند ماهی هم هست که وقتی میخام پریود بشم سینه هام درد میگیره.علت بی نظمی پریودیم چیه؟خیلی میترسم.(اون ماه مسافرت رفتم و فکر کردم چون زیاد راه رفتم زود پریود شدم ولی الان دوباره 9روز زودتر شدم)خواهش میکنم جواب بدین تو اینترنت خوندم علت سرطان تخمدانه خیلی میترسم.
مهسا
چهارشنبه 23 بهمن 1392 08:33 ب.ظ
قاعدگی
مهسا
یکشنبه 20 بهمن 1392 03:03 ب.ظ
با سلام. خانوم دکتر من متاهل هستم و دو سال هست که ازدواج کردم. و 6 ماه اخیر از روش جلوگیری طبیعی استفاده کردم. من دهم ماه قبل پریود شدم ولی این ماه 12 روز عقب انداختم و هنوز هم پریود نشدم. تست بیبی چک هم گرفتم 2 بار که منفی بود. هیچ علائمی هم از پریود و حاملگی ندارم. نیاز به سونوگرافی یا چیز دیگه ای هست یا خیر؟ یا ممکن هست که بدلیل اختلال هورمونی باشه؟ ممنونم. مرسی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ

دکتر امدادی هستم
حدود 20 ساله که تخصصم رو در رشته زنان و زایمان و نازایی از دانشگاه ایران گرفتم و در حال حاضر به عنوان استادیار در دانشگاه تدریس میکنیم
سوالاتتون رو در از طریق نظرات پستها ارسال کنید و تاجایی که میشه راهنماییتون میکنم
..........................................................................................................
آدرس مطب:
تهران-سعادت آباد - كوی فراز - بلوار برق - جنب فست فود بارو و نمایشگاه اتوموبیل اتوباس طبقه 3 واحد 7

روزهای شنبه-دوشنبه-سه شنبه و چهارشنبه از ساعت 2:30 تا 7 بعد از ظهر
تلفن منشی:09124338660
............................................................................................................
وقت قبلی داده نخواهد شد و مطب حضوری است.لطفا برای گرفتن وقت یا اطلاع از حضور دکتر با منشی تماس نگیرید(در روزهای کاری مطب حتما دایر میباشد)
طرف قرارداد با بیمه بانکهای ملت کشاورزی سپه تجارت صادرات کشاورزی و شهرداری تهران
............................................................................................................
از اول خرداد به بعد جواب سوالاتتون رو در کانال تلگرامم قرار میدم.علاوه بر اون به تدریج نکات و موارد ضروری رو اونجا اعلام میکنم

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان